Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Igen, tudom, túl leszel rajta és jön a jó idő. Sokat pihensz, sétálsz.
Persze itt a fórumon nem tudnak róla, hogy műtét vár Rád.
Sziasztok!
Sajnos, itt is sötét este volt egész nap, villanyt kellett gyújtani. Az előrejelzés a jövő héttől mutatja a napsütéses jó időt, csak addig bírjuk ki...:-)
Marcsikám, sajnos én is felszedtem egy (jó)pár kilót, de nincs bennem annyi akarat, hogy fogyózni tudjak. Tudom, a mozgás hiányzik nagyon. Talán, ha jobb idő lesz, megyek sétálni.
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok mindenkinek.
Vér :)))
Sziasztok !
Na látod, erről beszélek!
Légyszi este is gyere, mert biztos jön Timi is és akkor beszélgetünk tovább arról is, hogy kinek mi folyik az ereiben.
Szar idő lett, annyira fúj a szél és esik az eső, de utálom. Még jó, hogy nem kell ki se mozdulnom.
Apukám ugyanúgy van, ahogy volt. Talán egy árnyalatnyit jobban, mert már nem kell pelenkáznia magát. De még nem mer lemenni, mert mindig készenlétben van. Sokat fekszik, azonban többet van fent a lakásban és sétál, leskelődik.
Ma hála nem kellett átmennem, pedig ma kellett fizetni az ebédért, de megoldja maga. Mert nekem is ma kellett fizetni, ugyanis külön kaját eszem a férjemtől. Én is fogyókúrázom március 7-e óta. Nagyon meghíztam. Ilyenkor tavasz környékén mindig új életet kezdek, aztán egy idő után elengedem magam. De most nagyon megfogadtam!
Hahahaha! Ne röhögtess Józsi, röhög a vakbelem!
Te meg a szentéletű! Az, hogy nős voltál az lehet, de szentnek szerintem nem voltál az.
És én akkor hol voltam?
Jaaaaaaah................
Már nős voltam...............meg szentéletű.
Süt a nap, kicsit fúj a szél de elég kellemes idő van :)
Szép Napot !
További kellemes időtöltést, délután leszek mert most még munka van.
Üdv Mindenkinek !
Sziasztok!
Megint elromlott az idő, igaz nincs hideg, én tegnap elzártam a konvektorokat, így is 22°C van a lakásban.
Felétek milyen idő van Timikém?
Marcsika Apukád hogy van?
Köszi Marcsi :)
Ráadásul Gyulán jártam a nővérsuliba .)
Ott tanultam 94-97 között.
Szia Józsikám!
Timi nagyon helyes és aranyos csajszi. Itt lakik Szegeden és olyan aktív láthatod. Azért mondtam, hogy gyertek lehet vele beszélgetni bármiről. Nagyon aranyos, mi a függőkön ismerkedtünk össze. Ráadásul a megyébe való. Hiába itt teremnek az igazán szép lányok!
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!