Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Hű, de jó csaj vagy Verácska! Megújultál, szép vagy. Ne hogy kitöröld, klassz nagyon.
Örülök, hogy Nórika is megvan.
Luca és Bazsi aranyosak nagyon.
Megyek aludni, mert holnap lesz a nehéz napom.
Puszi mindenkinek!
Nórikám az a jó, ha eleven és hadd másszon csak aztán pár hónap és már szalad a Drága, én végig csináltam négyszer és + a hét unokával sőt még
anno a húgommal is mivel 7,5 év van köztünk anyuci mindig rám bízta, hogy sétáltassam.
Sziasztok!
Örülök Nórika, hogy nem vesztél el. Azért Bazsikáról ide is írhatsz?
"Jó a hajad" Vera! Látom Luca nagy étvágyú, neki egy egész tál süti kell.
Mindenkinek kívánok jó egészséget, szép álmokat!
Mondhatnál egy pár trükköt!!!!!!!!
:))))
Szia! Abszolút megértelek! Tudom milyen nehéz,ha elkezd kavarni:))
Egy perc nyugta sincs az embernek. Ilyenkor jönnek a trükkök:))
Vera!
Jó lett a hajad.
Én is a héten voltam fodrásznál, mondtam neki, hogy 2 centi, erre 10 centi lett belőle!
Most megint növeszthetem!
Sziasztok!
Nem vesztem el, csak Bazsi nagyon beindult!
Rájött, hogy a mászás baromi jó móka, és meg sem lehet állítani!
Állandóan menni kell utána, vagy felvenni, mert sír, mert felborult ülésből! Szegénykém nagyon sír, ha már csak egy kicsit is megüti magát!
Főzni sem tudok tőle, Lajos holnap hozza be az etetőszéket, hátha abban ellesz egy darabig!
Akkor is jó!! Már az is,ahogy le lett vágva!!
Gondolom Pepének is tetszik:))
Szerintem mivel kisbabája van ott jobban érzi magát,
én csak azért olvasom azt a fórumot mert a kereszt lányom nyitotta és néha írok is.
Sziasztok!
Siessetek, tettem fel képet a hajamról! Aztán törlöm!!! Amúgy szerintem jó lett. Nem a ahjjal van a baj...
A naplóját már régen törölte, így az utóbbi időben nem is küldtem neki képet. De, a fórumra miért nem ír? Remélem nem bántotta meg senki, és nem is beteg.
Az előbb szépen esett a hó nálunk, most inkább havasesőbe ment át.
Szép estét mindenkinek.
Igen, én is javasoltam már, hogy a pestiek is szervezzenek találkozót. Vagytok már egy jó páran, akik ismeritek egymást Hoxán keresztül.
Nagyon jó dolog a találkozó. Én már alíg várom a következőt!
Verácska! Anyukádnak mielőbbi gyógyulást kívánok!
Luca babának meg jó dolga lesz a bölcsiben, szereti a gyerekeket.
Remélem szép lettél. Egy vagyon már a fodrász.
Várjuk a képeket!
nem kismamák hanem babázok.
Harmincon túli babázok gyertek csevegni a fórum címe.
Sziasztok!
Akkor ezek szerint nálatok nincs valami jó idő. Nálunk reggelre fagyott, mostanra beborult, és fúj a szél. Remélem eső nem fog esni, mert kiteregettem, legalább a szél fújja át őket.
Papi! Ha jobb idő lesz, majd Pesten is szervezünk találkozót. Akkor majd jöhetnek a "hűtlen" Pestiek hozzánk:-D
Betegeknek jobbulást kívánok, és ismét rákérdezek, hogy mit tudtok Nórikáról.
Legyen nagyon szép (...Vera haja...) a délutánotok.
Sziasztok!
Megyek ma fodrászhoz. Ha jó lesz a frizcsim, teszek fel egy fotót. Úgy volt, hogy Luca Anyával lesz, de ő nincs valami jól, így ma megint megy be Luca a bölcsibe Apával. Sűrű program.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!