Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Sziasztok!
Nagyon szép és kellemes estét kívánok Mindenkinek!
Sziasztok!
Én nem hiszem el, hogy az I. emeleten a Centerben a cukrászda résznél, ahol a sütik is vannak, hogy ott lehessen cigizni. Azt mondom a Posta felőli részt. De ha mégis cigiznek, akkor megyünk máshová, van még Békéscsabán hely, ahol nem lehet cigizni.
Én sem szeretem a füstöt, hát még a babák!
Ma elfelejtettem lemondani a FEK-et, mert annyi dolgom volt. Lesz dolog holnap is bőven, meg holnapután is nem is tudom, hogy mikor fogok hazaérni pénteken, mert bizottságit fogok postázni.
Én nem tudok hozzászólni, mert alig ismerem ki magam:))
Csak jó lenne tudni, hogy ha nem jó a center,akkor hol?
Én sem dohányzom január 5 óta:))
Ferkónak sem jó, ha szívja.
Biztos van a Centerben nem dohányzó hely is. És akkor szombaton 2-kor a Center előtt??
Sziasztok!
Tudjátok, mi jutott eszembe? Hogy a Centerben a 2-on abban a cukiban lehet cigizni. Nem szívesen vinném oda Lucát hosszabb időre. Nem akarok kavarni.
Szervusztok!
Már nagyon várom a szombatot.
Köszi! Aranyosak vagytok! De tényleg busszal megyünk, vagy Ferivel:) Ferkónak is kell a gyerekülés,meg tényleg szeret buszozni a legény:)
2-3 óránál én sem tudok tovább maradni. Ferkót nem fogja tovább lekötni a felnőttek csevegése :-)) De most mindenkivel szeretnék beszélgetni!!:) A múltkor sokan voltunk:) Jó volt,de Marcsiékkal alig beszélgettünk.
Akkor lehet, hogy megbeszélem a Ferivel,hogy ne menjen dolgozni és dobjon ki ott:)
Múltkor is busszal mentünk. Vagy az hétköznap volt? Én már nem is tudom:)
Jaj, de jó lesz, már alíg várom!
Szilvike, hogy Te milyen fincsi sütiket tudsz!!!
Miért nem jöttetek Vele????Fogtad volna Lucót és nálunk letáboroztatok volna ,még Pepe dolgozik.
Én is nagyon örülök,hogy talizunk ,ha már most nem jöttél.
Jaj, de jó!!! Nagyon örülnék, ha eljönnéteK!!!!!
Pepe most Csorváson van! :-)
Sziasztok!
Verus én válaszolok,csak nem akartam írni még nem vagyok biztos ,de eddig 99%,hogy mi ott leszünk a találkozón .Remélem nem jön közbe semmi.
Én és mi is szívesebben mennék a Centerbe.Remélem többen leszünk a találkozón,akiket nem ismerek azokat is lesz mód megismerni.
Lucó is ott lesz?
Most beszéltem Évivel telefonon. Ő lehet, hogy jön, nagyon fűztem, remélem beadja a derekát.
Szilvikét mindjárt hívom mobilon.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!