Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Szerintem front is van, meg fáradt is vagyok!
Bazsi nagyon későn alszik el esténként, kb. 11 óra felé, aztán éjszaka meg fent is van párszor!
Köszönöm!! Aranyos vagy! De nem keseredek el,ha nem jön össze, előttünk az egész év:))
Remélem, hogy jól vagytok!! Unokákkal minden rendben?
Jobbulást! Remélem, hogy elmúlt a fejfájásod!
Nagyon halvány a második csík..
Szombaton tesztelek,ha addig semmi..
Igen,hangjuk van:) de mekkora!! Fecó is olyan hangos. Persze csak itthon. Ha elmegyünk valahova,akkor kis csendes. Az oviban is az egyik legjobb gyerek. Azt nem tudják, hogy itthon meg dumál össze-vissza:))
HÚhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!
Nagyon izgulok!!!!!!!!!!!
Halványan tényleg látszik a 2. csík!!!!!!!!
Most ébredtem......
Fájt a fejem, muszáj volt pihizni kicsit. Még jó,hogy ma itthon van Lajos, és figyelt Bazsira!
Bár hangja attól volt!
Sziasztok!
Legyen szép és vidám a napotok.
De, túl hamar csináltam..
Ferkó hordozóban evett,amikor már egyedül tudott ülni,akkor kisasztalnál,kisszékben én ültem le mellé:)
Elég hamar az ágyában aludt,nem volt gond vele. De sokszor alszom mellette a mai napig. Utoljára is úgy jött elő a krupp, hogy egyszer csak elkezdett fulladni.. Ha nem fekszem mellette,akkor nem is hallom meg rögtön.. Úgyhogy úgy szokott történni, hogy elalszik Fecó, mi még együtt tévézünk, aztán átmegyek hozzá aludni. Tavasztól -őszig nyugodtan alhat egyedül.
Izgi!Nem csináltad túl hamar a tesztet?
Akkor miben etetted Ferkót, ha nem etetőszékben? Meddig aludt veled?
Szerintem egyfolytában vasalsz,mióta megvan a csodadeszkád:)))
Az a lényeg, hogy jól vagytok!:) Ferkónak nem volt etetőszéke. Kiságya volt,de soha nem aludt benne:) Eléggé elkapattam..
Én ma reggel csináltam tesztet a 25.napomon és nagyon-nagyon halvány lett. Ha szombatig semmi,akkor csinálok még egyet..
Csúcs!!!
:-)))))))))))))))))
Van etetőszék, ma hozzuk be!
Bazsi is pakol! Mindent! Leveleket, könyveket, ruhákat, mindent!
Szia Verácska!!
Remélem, hogy jól vagytok!!
Nagyon jót mosolyogtam a tökfőzelékes "Bazsi póló"n:))
Nahát, így neveled a gyereket a tökfőzelék szeretetére? Ejnye! Jó fej lehet a pólóban Bazsi!
Luca legújabb mókája a pakolás! Főleg ki! Legyen az játékkosár, fiók, vasalni való ruha, újságok, bármi, csak lehessen hátrafelé dobálni! Mindig jön utánam, és ott rombol. Ha arrébb megyek, és elkezdem összepakolni a rumliját, odajön inkább, és visszarámol. Még méltatlankodik is, hogy mit képzelek! És a porszívó a sztár még mindig!
Van etetőszék?
Marcsika, csak kellene neked egy szemüveg! vagy nem jó képet néztél? :-)))
De félretéve a tréfát, köszi!
Sokat gondolok ma rád! :-(
Balesetek mindíg vannak:) ne aggódj!
Utálom a tökfőzeléket? Ez aranyos:)))
Jó reggelt mindenkinek!
Az én hajam most csak a tarkómig ér, pedig már bőven a vállam alatt volt! Utálom ezt a kis hajat, mert nagyon vékony szálú, és mindig elalszom!
Bazsi összes játéka a földön van 2 szobában is, de jobban élvezi, ha mehet ide-oda. Én meg rohangálhatok utána! Attól félek a legjobban, hogy beveri a fejét a radiátorba!
Most is itt kotor egy "Utálom a tökfőzeléket!" feliratú pólóban! :D
Jó reggelt!!
Nóri! El kell barikádozni és körberakni játékkal. Ferkó ilyen korban szerette a cipőket próbálgatni. Aminek tiszta volt a talpa,odaadtam és tök jól elvolt:)
Aztán Vera is tud tanácsot adni, a vasalandó ruhák is elszórakoztatják a babákat:))
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!