Békés megyei fogyizók, gyertek beszélgessünk.... (beszélgetés)
Akkor mindenképpen megprobálok másikat,hátha megszünik ez a problémám.De akkor nagy valószinüséggel ez a baj forrása. :(
Köszi hogy leirtad ezeket :)
hát csak 1 évig szabad szedni,az a bsaj,hogy van benne tesztoszteront blokkoló .Ez az úgyenevezett ciproteron acetát,Tulajdonképpen ezt nem is fogamzásgátlóként van törzskönyvezve,a bőrgyógyászat fejlesztette ki,a fogamzásgátlás csupán a mellékhatása.
Nagyon sok Nőnek megritkult a haja ,aki hosszú évekig szedte.Szerintem válts egy gyengébbre,mint mondjuk a Linenitte,vagy a Yadine,vagy Yasminelle,amikben cvsak ösztrogén van.
Szia Nekem az előtt kezdett hullani a hajam,mielőt elkezdtem volna szedni a dianet.Soha nem szedtem fogamzásgátlót mégis hullot,a szoptatás után meg katasztrófa volt,ezért írták fel a diane-t.Mert átprogramozza a hormonokat.Most lekopogom nem hullik és vannak apró hajszálaim is.
Te mióta szeded?
Nekem azt mondták max 1 év,most fogom a 9. levelet elkezdeni,de abbakarom hagyni nemsokára,mert ha túl sokáig szedjük az ellenkező hatást lehet elérni vele.
Sziasztok!
Én is Békés megyei vagyok.
85kg-rol indultam,és most vagyok 68kg.
Még 6kg-ot szeretnék leadni-
én nem tudok tornázni mert megéhezem tőle jobban!!
engem a kinti munka fogyaszt mivel addig nem vagyok éhes,,van őszi munka elég
Szoptatás alatt Én is mindent ettem:Én 16 hónapig szoptattam:)
Ja meg nem tornáztam akkor,mert nem akarta elfogadni a tejcsimet,mert az izomláztól savanyú lett,most is válogatós a lányom:)
Szia Én otthon.
Ekőszőr Rubint Réka 1-es dvd-jére,mert az volt akcióban a dm-be.Mikor már jobban ment akkor megvettem a 2. kaziját is.Nagyon jó programjai vannak,és otthon senki sem szólt rám,hogy rosszul csinálod,meg nem néztek ki,hogy csak Kínai a melegítőm:)
De Rékáról tudni kell,hogy bénító vegyifegyvert hordoz a hangja:)
Én minden nap tornázok,hetente 1x tartok pihenőt.Rubint Rékára,Norbira,Alexandrára,Czanik Balázs Hasburningjára.Mikor a gyerkőcöm alszik akkornyomom ez napi 40-60 perc.Ás olyan 450-500 kalóriát lehet elégetni velük ha teljes erőbedobással csináljuk.
énis szoptatok így nem is merek kaja diétát beiktatni ,,mivel ígyis keveset eszem,,
én Okányi vagyok,,,,
Sziasztok,Én is csatlakoznék,bár már Én elértem a célom.
Tavaly júniusban kezdtem akkor hagytam abba szoptatást 63 kg volt a kezdő súlyom.Most 51,5 kg vagyok.
Én csak tornáztam idén májusig és úgy mentek le a kilók,de most júniusban elkezdtem az updet-et mert az utolsó néhány kg csak a tornával nem ment le.
Mindenkinek kitartást:)
Amúgy csabai vagyok:)
hát énis a mozgásra esküszöm!!
nálam az étkezés beállítás mindegy ...
na, akkor pont ugyanannyit, mint én. tök jó:)
fogjunk össze!:))
:)) nyugi, nem vagyok vámpír:)
az sajna régebbi kép egyébként. most kövérebb vagyok jóval. nemrég 3 hónap alatt leadtam 14 kilót, aztán kaptam egy gyógyszert, ami farkasétvágyat csinált, és visszaszedtem ötöt. most 162/60 vagyok. nagyon dühös vagyok a gyógyszer miatt, de hát cseszhetem a dühömet. az az igazság, hogy el is lustultam, abbahagytam a tornát stb...
Aranyosak a cicáid!
De a kép rólad az elég fura, mármint a kép leírása...
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Veszprémi, Veszprém megyeiek gyertek beszélgessünk