Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010? (beszélgetés)
Csak remélni tudom:)
De akkor is van egy napi limit, amit ha elvisznek, akkor nem jut. Ahol én lakom, sehol sincs akkora üzlet, hogy sok cd-t hozzanak:(
ne haragudj,
ez kifejezetten undok kijelentés volt.
Csaba pontosan annyit készült, mint Nikolas, ugyanannyi dalt tanult meg és sorolhatnám.
Miért volt semmittevő?
Egyébként ebbena szériában is olyan brutál ajándékok vannak minte ddig??Kéró,kocsi,zsé???
Megdöbbentő volt eddig is hogy a semmittevésért nyerni lehet....
Hát szerintem ha valaki megkedvelt egy előadót úgyis megveszi majd,ha nem meg úgysem...
A VV-ről az a véleményem,hogyha a semmit karom nézni ajjor fúrok egy lyukat a falba a szomszédokhoz,de hogy ebből milliókért műsor legyen,egyszerűen röhejes..olyan aljaTV mint a Győzikeshowww
A Storyban annyi, az biztos, Ómolnár Miklós minden tévés reklámszünetben hangoztatja.
Utálni fogtok, ha azt mondom, hogy én nem akarom megvenni?:)
Asszem 899+ az újság.
De én sajna lemaradtam róla, már biztosan nem lesz holnap sehol se!!!
brrrrr, én az első diplomám után megfogadtam, hogy SOHA TÖBBET nem tanulok kötelezően, erre most nem két sulit csinálok párhuzamosan?? pláne ilyenkor vizsgaidőszakban verem a fejem a falba, én állat, kellett ez nekem???..... na de ez már nagyon OFF... :)
mennyibe kerültek egyébként a mai Borsban a cd-k, meg tudná mondani valaki?
Én is tanultam eleget:)
Most már kedvem szerint akarok olvasni.
Én inkább olvasok egy jó könyvet:)
Szép estét Mindannyiótoknak!
Sziasztok!
Én is jókor kapcsoltam: szerintetek lehet még Pesten venni valahol Norbi cd-t?!
Így igaz, ahogy mondod.
Én ugyanígy vagyok a barátok közttel. Szidjuk mint bokrot, de engem minden nap munka után este, mikor már kész vagyok mindennel, kikapcsol. Igenis, kikapcsol, jókat röhögök rajtuk meg a forgatókönyvírókon.
Te ezért keltél fel hajnalban?
Őrület. Nem született még olyan előadó, aki miatt én korán keljek és bolba rohanjak :DDD
Szolnokon elfogyott az összes Vastag Csabi cd :DDDDDDDD
És Nikolaséból van még sok, Norbié is szépen fogy ;)
Nem lesz ez téma.
Limitált a kiadvány,el fog fogyni mind.
Ja,hogy a Norbiéból nem adtak ki eleget,az legyen a vásárló gondja!
Miért nem kelt hajnalban? (Mint én :))))))
Hát én ezt most megmondom Neked...
Itt a közelünkben van 2 újságos, mindkét helyen lehet kapni azt a bizonyos újságot.
És csodák csodájára Norbi CD-je nincs. Elfogyott. Vitték, mint a cukrot! Bezzeg Csabié és Nikolas-é van még dögivel...
Miért is nem csodálkozom ezen???
Nagyon egyetértek veled!
Ami még érdekes volt - vagy inkább jellemző?
Tegnap, ugyanúgy mint tegnapelőtt, az eredményhirdetést követően békésen beszélgettünk itt, mindenki elmondta a véleményét, kinek ki tetszett, vagy minek örült volna jobban - s aztán berobbantak néhányan a rosszindulatú vagy gonosz megjegyzéseikkel, bulvárpletykákkal...
Miért kell ez? Miért kell elrontani mindent?
Az természetes, hogy nem egyforma az ízlésünk, de attól még nem kell besározni senkit!
Összességében jót szórakoztunk ezeken a műsorokon, hát maradjon meg az élmény!
Igen ez a szó illik rá a legjobban,bájos...
sajnálom szegényt,mert attól függetlenül ,hogy tényleg mindenki sínen van,rá inkább fért volna az a kéró,és a 12 milla...
Sziasztok:)
Arra leszek kíváncsi kinek a CD.-jéből fogy a legtöbb a héten ha választani lehet majd...ahogy mondtátok...
További ajánlott fórumok:
- A Megasztáros Király Viktorról (alias Király Linda öccse), vélemény?
- Szerintetek ki nyeri meg a megasztárt?:)
- Ki a kedvenced az idei Megasztárosok közül?
- Ki esett ki a Megasztárból?Lemaradtam róla.
- Ki az előadója a No miss c.számnak?(este énekelták a megasztárban)
- Keresem a Megasztár 3 búcsúdalát, de sehol sem tudom netről meghallgatni.