Bármiről (beszélgetés)
Szia!
Megjöttem, de látom a hétvégén nem volt túl nagy eszmecsere!
Veled mizu? Jól vagy?
Jó költözködést Nektek,csak ügyesen,szépen!:))
Aztán meg jó bulizást és pihenést!
Puszi
Bekukk...
Hát asszem ma már nem jövök fel, s hétfőig nem fogok tudni jönni hozzátok. Holnap szabin leszek. Az új albiban még nincs net. Ugyhogy majd hétfőn mesélek mi volt az átcuccolással :)
Mindenkinek jó hétvégét előre is!
pussz nektek
köszi:)igen,tudnak együtt rosszalkodni,a kicsi meg élvezi!:)
Most az lesz,amit hoznak,őszibarackleves,rántott csirkecomb kukoricás rizzsel.Ha nincs apa,nem főzök:)
Te mész haza ebédelni?
Szia!
Megnéztem a naplód, nagyon kis édesek a gyerkőcök! :)
Ha jól látom virgonckák is!
Igen, dolgozom, munka az nemsok van! Többnyire csak netezek meg unatkozom és várom a munkaidő végét!
Mi lesz a mai ebéd?
Jól vagyunk,köszi,kettecskén a kicsimmel...
Nézd meg a babanaplómat,elfelejtettem mondani...
Dolgozgatsz?Van már sok munka?
Szió! :)
Igen, már tuti, hogy holnap költözünk.
Majdnem teljesen meggyógyultam, az orrfolyás még nem szünt meg teljesen.
TAVASZ! Jajj, jöhet már! :D
Veled mizu? Jól vagy? Család?
Szia!:)
Na,akkor most már biztos,hogy holnap költöztök?
Vagy inkább ne kiabáljuk el?
Úgy néz ki,tényleg jön a tavasz:)
Te meggyógyultál már?
Jó munkát!Puszi
Szép jó reggelt! :)
Na, végre nem kellett reggel megfagyni. Most nincs olyan hideg, elég jó idő van!
Már hajnalban felébredtem, egyfolytában a költözésen agyaltam, nem tudtam visszaaludni.
Na, de holnap túlleszek rajta! :D
Kivel mi újság? Betegek gyógyulnak?
Szia Csajszi!
Örülök,hogy benéztél...majd gyere,ha lesz időd!
Divat? Nem győzöm követni... :DD
Pussz
Sziasztok CSAJOK !!
Bocsi,hogy tegnap csak úgy köszönés nélkül eltűntem,de mennem kellett gyorsan.Látom mindenki megvan és ennek nagyon örülök!Gyorsan visszaolvastam,le ne maradjak már valamiről!
Ma bementünk a farsangra az oviba.4 jelmezünk van a kicsifiam a varázslót választotta!! NAgyon ari volt!! Tegnap a szülinaposom farmernadrágót kért magának"olyan divatosat"(mondta Ő)nem mintha a többi olyan divatjamúlt lenne.Na elmentünk venni!Hát csajok,minta Tatám munkásruhája volt régen,tudjátok olyan kék!Eszméletlen ez a "divat"!:)))NA most lépek!!
Legyetek jók!!
Puszi
Sziasztok!
Timcsi,mi van már a költözéssel??
Nyugi,még csak szerda,péntekig még kitalál valami újat a főnököd:D
Judit?
Újabb vendégsereg?
Szia trimama!
Örülök, hogy felnéztél! Hogy vagy?
Na, megint változás...
Most meg benyögte a főnök, hogy pénteken mindenki szabira megy, s majd ő fog segíteni a költözködésben a kisteherautóval.
Mondtam, hogy az én cuccaimat nem fogják feldobni a platóra, azt jóval, majd inkább én másképp elintézem.
Na, erre mondta, hogy majd akkor a fülkébe tesszük a cuccokat, oda is el fog férni!
Jajj, lennék már túl ezen az egészen... kikészít...
Szép jó reggelt mindenkinek!
Na, ma reggel kiderült, hogy főnök felborítja a költözési ütemezést :(
2 emberünket kértem meg, hogy segítsenek átcuccolni a másik lakásba pénteken, mert ők használják a dobozos autót, s abba minden beférne.
Mondták is, hogy szívesen segítenek. Megbeszéltük, hogy du. 2-ig meloznak, aztán átjönnek és költözünk.
Erre reggel szólt a főnök, hogy másképp kéne megoldani a dolgot, mert nincs munka és pénteken nem akarja behívni a fiúkat. ( Ez a két emberünk Pest mellett laknak)
Hát most vagy holnapra előhozzuk a nagy eseményt, vagy nemtudom.
Kérdés, hogy elkészül e a lakás ma....
áááá
Furcsa is lenne ha minden simán összejönne....
Na,ezt nem ismerem.
A neten hol játszod?Majd ott megkeresem.
Tudjátok nekem melyik társasjáték az egyik kedvencem?
A backgammon!
Ismeritek?
Ketten kell játszani!
Én a neten szoktam játszani másokkal, nekem nagyon tetszik!
Így hirtelenjében:
Make'n'Break, Roll over 16, Pipeline, Jenga, Pentago, Halli Galli, Twister, Tick-tack bumm, Boggle, Betűtorony, Rulett, Bionicle összerakhatós francok.. Legok...
Játékboltot is nyithatnék:D És ez csak töredék...már nem is nagyon veszek én se semmit...inkább mutassa meg,mi az ami tetszik.