Barátommal elég szépen összevesztünk, lehet hogy végleg. Hogyan lehet felejteni? (beszélgetés)
jobban jársz, ha nem jön többé. Ez nem állapot így, ahogy leírtad.Csak az önbecsülésed rombolja a féltékenykedésével, azt sugallva, hogy te vagy egy sz@r alak.Saját önértékelési problémáját vetíti ki rád, úgy, hogy bánt téged, közben ő a szegény szenvedő...
Öcsémnek ugyan ilyen féltékeny bolond volt a csaja, szerencsére öcsém nem tűrte.
Detto.
Előttem szó szerint lehasalt, és átkarolta mindkét lábamat és úgy könyörgött, hogy fogadjam vissza, mert szeret.
Én idióta visszafogadtam, azt pár hónapra rá dobtam legalább.
Az a baj, hogy mondani sok mindent lehet...
De a szemet és a szívet nem lehet becsapni.
Én az 1. kapcsolatomban voltam ugyanolyan lábtörlő, mint Te, én akkor 16 voltam, és több mint 1 évet voltam azzal a szarral.
Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de teljesen olyan a szerelmed a leírások alapján, mint az én 1. exem.
Én is úgy gondoltam, hogy úgyse lesz más utána, úgyse jönne össze velem, blabla, aztán kínlódtam sokáig.
Én se járhattam sehova, persze járhattam volna, csak naiv voltam, fúj, gyűlölöm magam miatta még mindig, ha eszembe jut!
Aztán, mi derült ki, miért volt féltékeny? Mert félrekúrt, s félt, hogy visszaadom neki.
Sajnálom, hogy szereted, de ez a kapcsolat nem kapcsolat, semmit nem ér, hogy csak Te vagy szerelmes...
Hidd el!
Kitartást, és szabadulj meg tőle végleg!
Filmet nézek este, de egyedül nem jó. Mindig együtt néztük és mindig pizzát rendelt magának, amiből megkínált és attól híztam egy kicsit. :)
Ha letöltöttem valamit, kiírtam dvd-re, hogy ne a gépről kelljen néznünk.
Egyedül mindent rossz csinálni...
Régi mondás, hogy a részeg ember és a gyerek mondja meg az igazat. Most ez alatt nem azt értem, hogy ri.. lennél, hanem azt, hogy ő annak tart téged, tehát ezen gondolkozz el. Kell az, hogy olyan emberrel kösd össze az életed, aki ilyennek tart?
Felejteni? Az idő sok sebet begyógyít, ezeket pedig mindenképp, meglátod, van más is a világon, aki el tud fogadni és még TISZTELNI is tud téged. Amúgy felejtésben segítenek a barátok a hobbi, az az aktivitás, amikről írtad, hogy miatta nem tudtál végezni. Szóval járj el kondizni, úszni, barátokkal dumálni, kártyázni, táncolni stb. Ne sajnáld magad (ezt nem lehet végrehajtani:D), élvezd az életet .
Nem lehet vele beszélni. Iszik, akkor mondja a véleményét kissé bunkó módon vagy a neten vagy sms-ben... Normális állapotban nem tudok vele beszélni. Vasárnap óta nem írt, pedig írtam neki normális szöveget is, hogy elmehetnénk együtt kirándulni vagy ilyesmik, nem pedig ivászatos bulikba. Egy helyen van mid kettőnk munkahelye, most egy műszakban vagyunk. Régen meg szokott várni a buszmegállóban, ahol én szállok le, de se tegnap, se ma nem volt ott. Én meg nem futok senki után, nem fogom keresgélni. Náluk nem lehet dohányozni, ezért meló előtt biztos kint van valahol a bejáratuk előtt. Ott azzal szemben áll meg a buszom, ott a megállóm.
Együtt járunk buliba, de csak oda, ahova ő szeretne menni. Ha én hívom, mert engem elhívtak, nem akart jönni soha. Húgom születésnapjára is nehezen jött el a nyáron. Akkor is mondtam neki, hogy velem soha nem jön sehova,mindig oda kell mennem, ahová ő akar. Ő társaságával nincs bajom, de akikkel én vagyok, nem jön el soha.Amikor dolgozott hétvégén, akkor itthon ültem volna, mert ő dolgozik éjjel? Nem akarok átlagos, unalmas napokat, néha ki kell mozdulni szerintem.
:D
Fogyni szeretnék, edzőterembe járok és normális kaját eszem. A haspuffadás, már évek óta meg van, a wc-zési problémáim miatt, ami lehet az idegességtől is. Hasmenést meg akkor kapok, ha több napig egyfolytában dilizek és alig eszek.
Még fogynom kell 5 kilót, hajrá idegbaj! :D
Amikor leveleztünk, előtte rám jött a hasmenés, meg az idegbaj is és elsötétült előttem a mindenség, szív problémáim is előjöttek, de így visszaolvasva viccesen fogalmaztam meg néhány dolgot. Más is elolvasta és szerinte értelmeseket írtam neki.
Ez az, kicsit átírom:
Idegesíts csak, legalább kif@s@m magam és fogyok egy nap alatt fél-1 kilót. :D Ne higgy nekem, nem kell!!!!!!!!!!!!!!!!
B.szd meg te rohadt kommunista!!!!!!!!
Igen!!!! Rib@nc vagyok, egy rohadt büdös q@rva, akinek 600 négyzetméter tág a p.ája a sok f@sztól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tripperem is van, gombám is, Aids-em is van. Mit kérsz? Ingyen adom ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
B. meg, te rohadt görény ezért!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Utána az Aidset ajánlottam neki, mert hogy az tartósabb. :D
Szerintem felejtsd el a pasit... én az ilyen kiszólásokat mindig is szigorúan kezeltem, de nem is nagyon hagytam, hogy beszólogassanak.
De az jó ötlet volt, hogy végre kimozdultál :) Nem kell a pasit sajnálni, szerintem csak manipulálni akar: ha neki szar volt, legyen Neked is az alapon.
Nem csak én...
Vélemények érdekelnek, a Tietek! :)
Másik szerint mi összeillenénk, csak ez a féltékenykedéses dolog nem kellene. Ha ketten vagyunk itthon, akkor jól megvagyunk, sokszor röhögtem már a hülyeségein, amiket mondott és ő is az enyémeken. Nem értem már, hogy miért rajtam tölti le a múltját.
Múltkor láttam a nőt, aki megcsalta, legszívesebben kitapostam volna a belét, mert miatta ilyen...
További ajánlott fórumok:
- Most lesz az eljegyzésem karácsonykor. És a barátommal megbeszéltük, hogy milyen gyűrűm legyen. Melyiket választanátok?
- Imádok a politika miatt összeveszni a családommal
- Minden éjjel a volt barátommal álmodok
- Az első szerelmet el kell felejteni - a szakemberek szerint
- Barátnővel való összeveszés?!
- Megbocsájtani könnyebb vagy felejteni?