Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Tóbiás és Ági hamis vallomását simán lenyomozhatják a rendőrök. Annyira hülyék ezek!
Eleve hogy történt ez a baleset? Ráestek a csövek L. fejére ....és? Ki hívta a mentőket? Ági megbújt valahol, mikor Ludwigot betemették a csövek? És várt vagy fél órát? Ekkor még nem tudta, hogy később Tóbiással ki kell találniuk egy mesét.
Mert a Tóbiással kitalált vallomása szerint ő a baleset időpontjában otthon volt, s ott érte őt a hívás, hogy baj történt. (a hívás, ami ugyebár lenyomozható...)
Annyira billeg az egész sztori, hogy az elképesztő!
Nem a külső megjelenésére gondoltam. Nem vettem észre, hogy memóriazavara vagy tájékozódási nehézségei lennének.
Biztos, hogy csak ezzel akarja bepalizni Mikit és Ottót.
Könnyen lehet ez a betegség is csak átverés Judit részéről, hogy meghassa fiát és Miklóst. Bár a BK mostanában lubickol az időskori, sülyos betegségekben.
Amúgy nem hinném hogy Ottónál , aki huszas évei elején van, ki lehetne mutatni, hogy idősebb korában jelentkezik-e ez a betegség. Legfeljebb a hajlam örökölhető, a betegség nem.
A Bözsi-néni féle betegség-kezdet sokkal hihetőbb volt.
Egyébként állítólag valóban mozgás-korlátozottság, először részleges bénulás, reszketés, stb. hasonlókkal kezdődik. Egyáltalán nem "időszakos" emlékezet-kieséssel.
Persze hogy rögtön kivágták az összes kópiából! Egy-két hétig nem is vetítették a mozikban!
Az akkori (párt)vezetés őrjöngött egy ilyen rendezői bakin. Mi, nézők pedig röhögtünk.
Mindenképpen idősebb szerintem, nem?
Egyébként most miért is hisznek neki ?
Eddig mindig hazudott,nyilván a betegség sem igaz.