Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Stella a szekrényben van ?
Nekem, már nincs a Mátyás király téren olyan szereplő, aki kedvelhető lenne.
Nincs olyan, aki normálisan gondolkozik, beszél, érvel és ezzel szerethetővé válna.
Egy "barát" igazán megmondhatná Zsófinak, csak úgy "barátilag", ha már a "Barátok közt-ben" vagyunk, hogy förtelmesen ronda a haja.
Én előbb azt hittem ő fog beépülni a csajok közé azért tette fel azt a hajat aztán rájöttem, hogy komolyan gondolta.
Én is csak egy gyógyszerész barátom révén értesültem e fércsorozat bukásáról.
hát elég gyenge lett ez a rajtaütés..
No Tobiék nagy bajba keverednek Rudinak köszönhetően.
Az a haj nekem sem jön be.
A szeme nagyobb gond.Pedig szép lány.
Zsófi borzalmasan néz ki az új frizurájával . Mintha a fején maradt volna a farsangi paróka :D
Hannának bizonyos szögek előnytelenek .
Szegény szeme.
Kíváncsi vagyok, kivárják-e az 1. évad végét, oszt jó napot, avagy még menet közben száműzik a "kistestvér" adóra.
L. még a nagyot bukott Patikát, ahol a gyógyszerészkamara vagy hasonló szakmai szervezet kérte ki magának, hogy idiótáknak mutassák be e szakma képviselőit.
Nem kezdtem el én se nézni, nem bírja a szemem, már ezzel a pár sorozattal is kimerült.
Aki ezt a sorozatot "megálmodta", megcsinálta, az életében még nem járt faluban. Csak valami réges-régi népmeséből szedte, milyen is ma egy falu élete.
Hülyeségből elég nekem a BK, és az ÉNBP. Ezt már el sem kezdem nézni. Elég volt a reklám belőle.
ki az a híres osztálytársad, aki lemaradt 4 évvel? :)
a fb szerint 2004 Avasi Gimn., Miskolc
2009 Színiakadémia
Így kb. belőhető, hogy 2008-ban érettségizett, 1989-1990-es születésű lehet
Gigink hany eves? Nem talalok rola semmit :)
Bar, nem annyira hiteles, mert egy "kozeli" hiresseg ex.osztalytarsam is, minusz 4 evben van! :D
Szerintem nem ilyenek a falusi emberek, sem külsőleg, sem a viselkedésük. Ha van egy csöpp eszük, kikérik maguknak.
Sz...-ból ők sem tudnak aranyat csinálni. Szerintem nagy bukta lesz.
Én gondolom nem fogom nézni ha BK után lesz.Amúgy a színészek jók benne :)
Talán nem én vagyok az egyetlen, aki úgy véli, ez a sorozat akkorát fog bukni, mint a Kaszinó, netán a Marslakók.
További ajánlott fórumok: