Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Orsolya olyan dolgot újságolt el ami úgyis kiderült volna egy-két napon belül. Persze hallgathatott volna az igaz, de hogy beszélt, az sem baj most az én véleményem szerint. Ha a mi utcánkban ez történne, lehet, hogy én is mondanám annak, akivel jóban vagyok. (Mindenkivel jóban vagyok, mert egy aranyember vagyok.) 25 év házasság után egy ilyen...! Nem semmi!
Tetszik Géza új nője! Igen!
Szegény Bandika! :(
Azért az Orsitól nem szép, hogy ilyen pletykás..Doktornő létére diszkrétebbnek kéne lennie..Az egész háznak ő kürtöli szét a történteket a válásról..Észrevettétek?
Géza új csaja helyes, de tuti csak a Kingát akarja féltékennyé tenni! Kinga meg féltékeny! Vagyis még szereti Gézát..:)))
Nekem eleve Mozilla van. (Talán ezért nem tudok szmájlikat rakni?)
Szerintem a mai rész nagyon hitelesre és életszerűre sikeredett. András is nagyon jól játszott, Zsuzsa is, de még Bandika is!
András tipikusan az az ember, akiben rengeteg rejtett agresszió lappang, és most kitört.
De legalább Mikivel úgy tűnik, kibékültek a bajban tényleg...
Így van,de sajna ez az életben sem megy könnyen,ezt sajna tapasztaltam:(
De a hatóság és a barátok segítettek:)
Mint mindíg most is egyetértünk:)))
De talán tényleg nem kellene elválasztani Zsuzsától a Bandikát a gyerek nem tehet róla hogy egy mocsok az anyja.
Ha kicsit tudományos akar az ember lenni akkor azt lehet mondani, hogy sok ember sokféleképpen intézte volna el ezt az ügyet. Most Andrásra gondolok. Ő begerjedt, mint ahogyan sokan mások is tettek volna. Ebben a verzióban biztosan nem csengettem volna Kollárnál, hanem berúgtam volna az ajtót és valami eszközt is felhasználva agyonütöttem volna a faszit. És igen, nő vagy nem nő, de bizony Zsuzsának is adtam volna akkorát, hogy repült volna! Végül is így jobb mert nem kell Andrásnak börtönbe menni.
Az nagyon nem tetszett amikor kétfelé elkezdték rángatni a gyereket. Reggelig már talán lehiggadtam volna annyira, hogy nem választom el a gyereket az anyjától. (Ki tudja?)
Sziasztok!
Mit szóltok Andráshoz?Nem gondoltam volna hogy ilyenre is képes:)
Erre írtam azt amoda, "Ha már lúd, legyen kövér!"
Zsuzsa már akkor belekezdett amikor még azt sem tudták, hogy Danika gyilkos-e, áldozat, esetleg mindkettő vagy netán egyik sem. Az lett volna csuda érdekes! :)
Itt viszont nincs nagy tolongás...
(Ott sem nagyon...)
'Stét kívánok a Hölgyeknek és Uraknak!
A Hivatalos Fórumba nem tudtam belépni! :(
Lehet, hogy 1 millió néző (főképpen a nők)egyszerre rohanja meg a gépét, férjet, gyereket félrelökve, hogy beírhassa:
"Vallott Zsuzsa!!!!"
(Erre nem sikerül... Jó az öreg(=Hoxa) a háznál!)