Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Szerintem tök aranyosak együtt.
Mik ezek az indulatok?
Egyébként szerintem téved 80-as, ha azt hiszi, hogy csak egy normális férfiember csalhatja meg a párját. ;)
A szépségnek meg semmi köze ahhoz, hogy kit fognak megcsalni és kit nem.
Hát szia-mia!Merre jártál?
Sehól nem láttalak:(
Azsóri szeintem sokkal szebbcsaj mint a Vikike:)
Meg értelmesebb is szerintem:)
Miért normális az a férfi aki csalja a barátnőjét/feleségét?Ez is ugyanolyan bűn ha a nő teszi ugyanezt,lásd ZsuzsaCJános.
Dehát higyjétek el, egy normális férfiember ebbe belemegy, legfeljebb egy-két perc múlva észbe kap, hogy talán be kellene zárni az ajtót! Ezt a pechet! Pont a legrosszabb pillanatban tudott Zsófi benyitni! Nekem jobban is tetszene Viki, csak vele az a baj, hogy ő is már egy múltbéli kapcsolat. Nem a régi kapcsolatokat kell feleveleníteni, hanem újítani kell!
Hát, bizony én is úgy láttam. Hiába állította, hogy a Viki úgy mászott rá, nem láttam olyan fene nagy ellenkezést. Sőt, ha nem jön be a Zsófi....hát szerintem még jobban ráizgult volna a csajra.
Annak én is örültem:))))))))
Na végre!!! Mármint az Imi és a Kinga.
Szegény András!:(( Ő meg romantikus estével szeretne kedveskedni..
Ezt én is ugy láttam, figyeltem a bejátszásokban is, és igenis visszacsókolt(((((((.és még csak felsem ment bocsánatot kérni, hanem Kingát küldte, meg ahogy elintézte a békülést nem volt semmi.pedig én nagyon birom a Zsoltot!!!!!!
Nekem sem,a tv-n keresztül meg tudnám folytani:)
Biztos lesz folytatás ezt nem lehet csak így abbahagyni,remélem a Vikike már nem sokáig rontja a levegőt,nem szimpi a csaj egyáltalán.
Csak a sütivel akarta megdobni,de azt is szegény Kinga kapta:(
Szerintem még lesz folytatás
Igencsak megadták a módját hogy meglegyen a nagy összeveszés,hát ez a csaj nem semmi hogy megcsinálta kettejük közt a cirkuszt,a Zsófi még elég jól türtöztette magát ahhoz képest mint ahogyan viselkedni szokot,kár hogy nem ráncigálta meg a haját vagy egykis monoklival bebélyegezhette volna a nevét a Vikike arcába...
Vhol azt olvastam,hogy a Zsuzsa azt nyilatkozta,úgy száll ki a sorozatból,hogy szeressék a nézők.Hát...kiváncsi leszek?!
Akárhogy is azt állítja a Zsolt,hogy ő nem élvezte a csókot,nekem mégis az volt a meglátásom a szája alapján,hogy visszacsókolta a csajt.
Sziasztok!
Az utóbbi időben Zsuzsa már nem volt szimpi nekem, de amit most tesz attól még meg is utáltam. Nem is bánom, hogy kilép. Mégha el is hanyagolja András, akkor sem ezt érdemli.
Ha Zsolt pedig tényleg vissza szeretné szerezni Zsófit, akkor az lett volna az első, hogy kirugja a csajt a Rózsából és a lakásból is.
De hát így lesznek a bonyodalmak.:)))
Aha. Így már összeraktam. Köszi :))
Egyébként nem emlékszel rosszul,csak szerintem valamiről lemaradtál:)))))
Az András csak lekísérte,vagy elvitte kocsival valahova,gondolom aztán valahól találkozott a Jánossal.
De az Emma meg rávette az apját, hogy menjen el mégis a Zsuzsával, ezért elindultak együtt. Vagy rosszul emlékszem?
nem volt semmiféle koncert.A Zsuzsa hazudott az A ndrásnak,mert tudta hogy úgysem menne el vele.Ezek után azt mondta az Andrásnak hogy egy barátnőjével megy és már nem akarja lemondani.Egyébként a Jánossal ment vacsorázni.
Én néztem a tegnapelőttit is, de valami kimaradt. András meggondolta és mégis el akarta kísérni Zsuzsát a nemlétező koncertre. Nem? Akkor hogyhogy mégis otthonmaradt, Zsuzsa meg a Jánossal ment vacsizni?
Szia.Valahól igazad van,de azért nem kellett volna a János karjaiba futnia.Meg azért már másodszor teszi ezt az Andrással.Én személy szerint sajnálom az Andrást:(
Zsófi&Zsolti? Jó kis botrányt csináltak mi?Én aZsófi helyében szét téptem volna azt a kis cafkát:))
Mit szóltok a Zsuzsához?szerintem valahol meg lehet érteni őt is eddig az András csak volt mellette hanyagolta most pedig kapaszkodik utánna,mindig akkor kap észbe az ember mikor érzi hogy csúszik a talaj alatta.Persze azért mondhatjuk nézzük a családot,de hogyha nincs már meg az a tűz akkor... hát nehéz ez azért...
Mi ez a nagy csend itt???????
Hól vagytok???????
Nem nincsenek,csak Neked adtam igazat:)
Vannak extra információid ezek szerint?
Hát lehet igazad van,és nem csak neked jutott eszedbe hanem a forgatókönyvíróknak is:))))
Szerintem Laci azért fog belesétálni a csapdába mert ez kell ahhoz, hogy érdekesebb legyen a film. Tudom, hogy ez a hozzászólás így nem elegáns, de most nem jut jobb ötlet az eszembe.
Gondolkoztam azon is, hogy Botond visszaadja-e a pénzt. Van olyan ötletem is, hogy igen. Abban az esetben, ha hosszú időre tervezik a szerepeltetését. Sőt ha kamatostól, akkor esetleg egy következő alkalommal már többet is mer kérni Tildáéktól, pláne ha Palikának sikerül állást is találni. Sőt ha Botond jó kölcsönfelvevő majd megadó lenne akkor Palikánál újra előjöhet a kisebbségi komplexus újabb bonyodalmakkal. Aztán akkor hagyja majd Botond végleg kakiban Tildáékat esetleg másokat is amikor végleg távozik a sorozatból. (Fantáziáltam egy kicsit.:))
Meg állítólag a Mónika (Farkasházy Réka) is visszatér! :) Hazajön Brüsszelből! Dani meg a Claudia unokája biztos összejönnek majd!:)))2 új fiatal egymásra talál...
További ajánlott fórumok: