Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Na, az RTL-es BK fórum már nem is jön be nekem. Gondoltam, akkor írok ide: Emma így kisminkelve egész nőies volt, nagyon jól nézett ki. :) Szegény Erik megint le lett pattintva. Kingán megint magyon extravagáns felső volt, miket tudnak ráadni!
Géza: páratlan szamár. Fogós kérdés! :P :D
Sziasztok!!
Regisztráltam itt én is, hál' Istennek nem volt foglalt a nickem..Örülök, hogy látom a zismerős neveket...:-)
Ahogyan eszembe jut:
Laci betojt, mert azt hitte, hogy a nő (nem jut eszembe a neve) ellógott a 20 milliójával, mert nem érte el telefonon. Pont akkor jelent meg, amikor be akarta vallani Orsolyának a pénz elvesztését. A vallomás által várható sokkhatást szépen megterített reggelizőasztallal próbálta meg enyhíteni.
Klaudia titokban megvételi szándékát jelentette A lánya és unokája lakhelyéül szolgáló lakásra a lakás valódi tulajdonosánál. Most a lány és az unoka kétségbe vannak esve hova menjenek lakni és Klau lenne a megmentőjük. Ezt megtudta később Orsolya és lebaltázta Klaudiát.
András elhívta Ibolyát a prostibarátnőjét a lakására vacsorázni majd ott akarta marasztalni éjszakára. Ibi megsértődött mert lelkileg nem prostifeladatra készült, András iránt többet érez. Kicsit szomorúan eltávozott.
Magdus minden követ meg akar mozgatni, hogy megakadályozza András és Ibolya kapcsolatát. András lánya Magdustól függetlenül szintén.
Szerintem a Kinga még mindig a Gézát szereti..
Sajnálom én is az Imit, mindig megszívja a csajokkal. :( Pedig aranyos srác! De neki vmi szerény kis egyetemista csajszi lenne jó, aki végre viszont szeretné!!
Andrishoz komolyabb nőt várnék, de lehet h ez lesz a szenzáció: beleszeret az Ibolyába! :)Én inkább Helgára szavaznék!
Bocs:
NEM egy nők bálványa !
Szerintem tök unalmas már, hogy Tónit mindig bajba keverik a forgatókönyvírók. Néha csinálhatna valami jót is!
Kinga nem akarja megbántani Zimit, ez érthető. De még nem elég bátor, h megmondja neki, nem szerelmes belé! Rendes tőle, de sokáig nem játszhatja meg magát! Úgyis észreveszi előbb-utóbb Zimi, h valami nem stimmel. (Amúgy szerintem nem illenek össze, de ez csak az én véleményem.)
Ma este kiderül! :-)
Lehet, h nem is RibiIbit hívta fel!
Miki és Laci beszélgetésén nagyon jót vidultam! :-)
De valahogy nem tartom valószínűnek, hogy András pont RibiIbit fogja meghívni vacsira. Bár, ő legalább tud már valamit András családjáról. Kidumálhatja magából a szomorúságát. Vagy, ahogy Miki mondta, mást csinálnak... :-P
Köszi a választ!
És nekik szerintetek van elég pénzük, hogy takaríttassák (mert gondolom, nem saját kezűleg fogják) a sárga kanapét?? Mert valahogy mindenki szeret cipővel fetrengeni rajta. Ha már nem veszik le a lakásban a cipőt, legalább a bútorra ne tegyék fel! :-@
Á dehogy:)
Andráshoz visszajön szerintem az Ibike:)))
S talán lesz is köztük valami barátságon kívül:))
Én örülnék nekik:)))
Klaudia miért nem mondja el Zsófinak az igazat? Hogy később megint rinyálhasson a bocsánatáért, amiért hazudott neki?
Nem nézem túl sűrűn a BK-t (önhibámon kívül), ezért elmondaná valaki, hogy került Botond és Géza Nóra lakásába? Ami amúgy Mikié? Ők most együtt laknak?
Tényleg ez lett volna Zsuzsa utolsó jelenete? :-O
Valaki csak elköszön má' tőle! Férjecskéje is szó nélkül hagyta elmenni. Legalább egy búcsúölelést láthattunk volna! :-(
Én nem bírom Andrást, de most nagyon sajnáltam! Az a bánatos kisfiúarc, amit vágott...
Én is sajnálom h elmegy a Zsuzsa! Andráshoz illene a Helga, feltéve ha nem szélhámos..Azért a Laci nagyon bátran bevállalta a 20 milliót!
Már visszajöhetne a Nóra, ő legalább nem hagyná h "drogozzon" a Tóni!