Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Vagy akkor a Zimi látta meg?
nememléxem :(((((((((((((
nekem se.
sem az, hogyan jöttek össze, sem az, hogyan és miért szakítottak.
És mintha Palika nagyon fújt volna Zsoltra!!! mert Andival együtt voltak.
(most kéne valami okos ember)
nekem is az dereng, csak már nem tudom elválasztani a képzeltet valóságostól.
Emlékeznék, ha lenne valami sztori, ami alapján eszembe jutna.
Micsodaaaaa?????
Andi+Zsolt?
ebben a sorozatban annyi mindenki volt már ezzel-azzal, mondjátok meg nekem, ők voltak már együtt? ugye igen?
Elég régóta nézem a BK-t, de mivel annyira belterjesen szexelnek, ezért nem tudom biztosra, hogy köztük volt-e valami, már nem tudom, mi a valóság és mi az én agyam szüleménye.
A divat néha ésszerűtlenségeket produkál, Célia, erre a kismama-ruha-eklatáns példa.
Szerintem jól teszed, hogy nem követed.
Palika jelenlegi helyzetében inkább egy dögkeselyűre hasonlít, aki alig várja főnöke egzisztenciális összeomlását.
Persze a Bk dramaturgiájából levezethetően mindannyian sejthetjük, hogy hiába várja, mert Kérleklaci valahogy túléli majd ezeket a nehéz napokat és a felszínen marad..
Legfeljebb Palika nézhet más elfoglaltság után..
/Mondom én, de erre ne vegyetek mérget./
Teljesen igazad van. Úgy látszik, a testvér nélküli Noéminak az anyja mindent elnéz, sértegetheti, ahogyan akarja, még csak szemrehányással sem illeti..
Én bizony Orsi helyében-gyász ide, gyász oda-nagyon leteremtettem volna, de egy pofon is kijárt volna a magáról teljesen megfeledkező fruskának. A jelek szerint kiengedte a kezéből a lányt../Ilyenkor jön jól a családban egy józan apa..-ha van./
Noémi ugyanolyan sértő, szemtelen, mint amilyen a barátja, Tóni volt..
Andinak a lelkiismerete többet ér, mint az a pénz. Én megértem amúgy.
Noémi: hát ők ilyen barátnőileg vannak Orsival. Láttam már ilyet élőben is, egyedülálló anya egyszem lánnyal gyakran ilyen stílusban szokott létezni. Engem nem is zavar, mert ismerős, de jogos, ha Titeket zavar.
Én azon akadtam ki, mikor múltkor Noémi hazavágtatott Mikéktől, ahová pofátlanul betört szinte és bicskanyitogató stílusban hisztériázott Mikvel, aztán Orsinak mondta otthon, hogy "ez a szemét Mikós", Orsi meg csak hallgatott. Tök mindegy, milyen ember Miki, akkor is rá kellett volna szólnia, hogy válogassa meg a szavait, azonkívül felvilágosíthatta volna a lányát, hogy Miki fájdalma legalább olyan nagy, mint az övé, és ő is ugyanúgy szerette Tónit.
Másik dolog: ki vagyok akadva Pandán, hogy azzal nyúzza Mikit, hogy adja oda Tóni anyjának a lóvét. Nem lehet ennyire naív! Azt mondja, ő hisz neki. Miki előre megmondta, hogy oda fog jönni kuncsorogni és tényleg már a második mondatában rátért a pénzre. Ha nekem meghalna a gyerekem, nem az jutna eszembe, hogy akkor én most hogy kaphatnám meg a pénzét. Annyira undorító, mint egy dögkeselyű! Inkább jótékony célra odaadnám az összes pénzt, mint hogy ez a szipirtyó egy fillért is lásson belőle.
#5917.
:ODDD