Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
huh, még szerencse, hogy eszedbe jutott! :)))
Jó szemed van! nem láttam a legyet :(
Noémi monológja közben falevél hullott alá, majd felrepült a földről, gyakorlatilag igent mondva. L. még Moldovánál Ányos Fakír temetését (Baumgartner, az érzékeny kapus).
és mit mondott a kis hisztis fruskának a Bölcs Öreg Buszsofőr?
Azon röhögtem, hogy mikor a falevelet mutatták, ott mászkált mellette egy légy Noémi táskáján vagy cipőjén, és először azt hittem, a légyhez beszél, mint Tóni reinkarnációjához.:)
Kihagytam a mai összefoglalóból: IMI és SÁRA, már megint csókolóztak! a konyhában.
A budaörsi Játékszínben játszik és nyaranta versmondótáborokat szervez. Nagyon szépen hangsúlyozott, Tihanyi Tóthnál pl. messze jobb alakítást nyújtott e nyúlfarknyi szerepben is.
úúú, volt falevél is??? miért nem láttam én ma a BK-t??? :(((
A buszsofőr gyakorlatilag Bölcs Öregként viselkedett, a falevéllel pedig Tóni üzent a másvilágról. Noémi hazamegy és minden rendben lesz vele.
Majd véletlenül ráismer Miklós a nagymamára, amikor véletlenül a Házba költöznek be :PPP
És tettlegesen is segítette Noémit, hogy oda-meg-vissza jusson a Fához :)
Kristófkát KÉSŐBB még bevethetik, jóllehet a donor hozzátartozói nem tudhatják, ki kapta az elhunyt szervét.
Most Zsófi úgy intézte, hogy kettesben maradt a - továbbra is undok - Magyaricsnéval, "ugye meglepő, hogy akit megmérgezett, az életben van...?" És itt lett vége, mára :(
Virág László (segédszínész, jó barátom sógora, párom nőgyógyászának férje) buszsofőrként abba a pár pillanatban egy városnyi aggastyán és matróna bölcsességét sűrítette be!!!
találkozik a Hétszünyű Kapanyányimonyókkal és az. :)
Visszafelé-úton fogja helyreigazítani Noémi elméjét?
aha!
és miért nem árulják el a rendőrségnek?? tán nem bíznak a magyar igazságszolgáltatásban a mostanában elhíresült rendőr-túlkapások miatt??
vagy mint az Emil és a detektívekben-majd ők elfogják és jól megbüntetik?? ezt akarják?
Én úgy emlékszem, csak egyszer Majával, azt is azonnal megbánta. Meg mikor Nóra hazajött Párizsból, akkor Miki Andival élt, de az nem megcsalás, mert Nóra hagyta el, azt se tudta, él -e, hal -e.
Vilibá emlékezett vmi kagylós nyakláncra (amikor Magyaricsné a Rózsában kérdezgette őt az állásról), ezt a kagylós dolgot Vanda elmesélte Zsófinak, Zsófi pedig rögtön rájött, hogy ez Magyaricsné... De ez nagy titok ám! a rendőrségnek pedig végképp nem szabad elárulni :)))
Remélem, jól emléxem.
:)
nagyon köszönöm!!!
ezentúl nem is nézem, csak egy ilyen összefoglalót kérek (mint a sporthírekben a meccsekről, hányadik percben ki lőtt gólt):)))
Vanda hogy jött rá, hogy Magyaricsné volt a mérgező?
Klaudia: ügyvéd és unoka látogatása a börtönben. Ügyvéd magánnyomozókat fogadott, mivel Vanda rájött, Magyaricsné lehet a mérgező. (Miért nem a rendőrség nyomoz???)
Magyarics ügy: Zsófi kérésére eljönnek Zsolthoz, Zsófi kettesben marad a nővel és közli vele, tudja, hogy ő a mérgező.
Noémi elbuszozik a baleset színhelyére... ül a fa alatt és furdalja a lelkiismeret, mivel ő okozta a balesetet.
Andrea - Miki: még nagyobb távolodás, mert Miki egy erőszakos dög.
Júlia: repes a boldogságtól, mert ezentúl a fél házat ő takaríthatja, jó pénzért.
Miki tényleg szedi a pasi-antibébit??? Akkor azt nemsokára Andinak meg kell találnia!!!!
a baleset helyszínén találkozik azzal a fiúval, aki megkapta Tóni szívét, és aki maga is emlékezni és gyászolni ment ki a helyszínre. Egymásba szeretnek.
:D :D :D
Nem gondoltam komolyan!!!!! :))))
Sziasztok,
nem láttam a ami részt, valaki legyen oly kedves és mesélje el címszavakban, mégis mi volt ma!
Köszönöm!
A Bölcs Öreg vezeti a buszt!!!
További ajánlott fórumok: