Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
mégis összeillenek.a töltött kápit:D mindig jó felmelegíteni;):)ők pont olyan pár, akik szakítanak, összejönnek, szakítanak, összjönnek...így tovább.A háborús veszekedés után mindig édesen békültek ki...
én szerintem ők összeillenek..annyira szép képeket láttam a régi fórumon, hogy kinyomtattam mindet:D szóval...volt már meghitt pillanat.
amúgyis:mért kell hogy valakik ugyanolyanok legyenek??kiegészítik egymást:P:)
Mint lány, nekem tetszik, csupán semmi köze nincs a Cs. Dorina-féle figurához.
Egy egészen más típus kezdett tegnap a Bk-ban..
sztem ebben az évben kell történnie az "átbillenésnek"mer a bk magazin előzetesében benne van (márciusi).Ebben az évben sem maradtak izgalmak nélkül a barátok közt sorozat rajongói sem...Az egész országot ez foglalkoztatja most:" fellángolhat-e vala újra a szerelem Nóri&Miki között?" tehát akkor ebben az évben KÉNE már ÖSSZEJÖNNIÜK....
kell bizony...minimum őszig...
áh...egyik ismerősömnek sem tetszik!
Nagyimnak tetszenek az "úriember"pasik, de teljesen csodálkoztam, mikor mondta:"jaaj, nekem annyira nem tetszik ez a figura...:S:() én ettől...csodálkoztam!:O:D
nah nekem az a mondat tett be Patriknál első alkalommal amikor clau megjegyezte milyen kedves:"oh ugyan...,ez még semmi, tudok én ennél kedvesebb is lenni!" ennél jobban nyalni????úúúristeeN:D:D::D:D
lépjen már le...
:S:S:S::S úúúú..szegény Nóri!!!!Valaki segítse már őőőt!!Mikinek kéne, akkor kristófnak, claunak, zsófinak...valaki..vagy akár bartha is;) egész ház:)Miki NEM FOGJA HAGYNI!!!
Ellenben Nóra igenis szereti Mikit
hát...most nem úgy néz ki...de majd később (augusztus-szeptemberben kiderül....)
hátha Miki segít neki, akkor biztos jól fog neki esni...Észrevettem, hogy ha Nóri akárhányszor bajban volt Miki mindig segített rajta...:)
ez is az ami összeköti őket..meg egy s más dolog:)
Nekek tetszik az új Noémi?
Na én arról a részről pont lemaradtam, tanácstalan vagyok :((
és magdi nénit is üldözi egy ismeretlen szerelmes szatíííííír :-) heheh
Ez igaz, de ha nem képesek valami újat hozni, akkor fejezzék be, kár erőlködni, régi lejárt lemezeket újra indítani.
Ijesztően esett a színvonal az utóbbi időben, jó is, hogy közeleg a nyári szünet!
Hát nem csoda, ha újból és újból összeakadnak, mikor egy dobozba zárva élnek!
Beszűkült a forgatókönyvírók fantáziája. Illetve értelmiszintcsökkenésnek vagyunk tanúi. Mikor lesz nyáriszünet? Demencia. Második gyerekkor.
Jó is lenne, ha az életben is így lenne ez! :/
Friss előzetes:
Zsófi megint Zsoltra kezd gerjedni, csak mert meglátta nála egy régebbi fotóját!
És Kingacica még bíztatja is..
/Mi történik itt? Mindenki vissza-visszatér a régi kapcsolatához?
Züminek ismét Zsófi kellene, Botond újra Vandával randizik, most meg Zsófi és Zsolt?
Ki érti ezt?/
Akkor nyugodtan átengedheted! :DD
Efelől soha nem volt kétségem! :)
Eszembe is jutottál! Aggódtam érted! :D
Állítólag orosz katonanők géppisztollyal kényszerítettek férfiakat szexre a 2. világháborúban. (Hogy ez hogy jön ide? :D)
Én vagyok konzervatív! :D
Talán igen. Ezért kifejezetten bosszantott, amikor Géza elnézést kért Kingától a csókért.
Én nem vagyok ennyire szigorú (a páromnak pl. van fülbevalója is), de a tetkó sosem tetszett. :)
Abszolút tetoválás és piercing (jól írom?) ellenes vagyok. Valamint annyira konzervatív, hogy mindenféle éxernek ellene vagyok, ha férfi viseli. Nyaklánc, gyűrű, karkötő, fülbevaló... mi van még?
Erre már volt egy kísérlete, amikor Hrvtországba akart menni egyedül. Abból ugye nem lett semmi.
További ajánlott fórumok: