Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
A tegnapi részben eléggé életszerűre sikeredett, amikor Tilda egy inzulinvásárlásnyi időt adott Eriknek arra, elárulja-é, miért haragszik olyannyira Mikire - mert ha mégse, hát itt a vége szenvedélyes szerelmüknek.
Én mondjuk Tildának talán még a pontos időt se árulnám el. (az is igaz, feleségül se igen akarnám venni)
nem, nem én írom, akkor nem ilyen lett volna...
amit itt összecsaptam, nagyjából az elmúlt évek-beli részek alapján lehetségesen kikövetkeztetett párbeszéd...
ha én írtam volna:
A: most ugye viccelsz?
J: sajnos nem. ez az igazság.
A: akkor takarodj innen. össze kéne téged kötni azzal a számító anyáddal meg a mindenkin átgázoló öcsémmel, és be veletek a dunába! ha nem takarodsz rögtön, istenuccse a saját kezemmel teszem meg. olyan vagy, mint a lányod, az a kis ribi, volt kitől örökölnie! még mindig itt vagy? kidobjalak, vagy mész már?!!!
juli csendben el, emma jön... :-)
Bogoj, ezzel a kreált dialógussal sziporkáztál!
Annyira találó, hogy egy az egyben beemelhetnék a soron következő epizódba.
Gyorsan jelezd Kalamáréknak és aranyba foglalják a neved!/Talán még fizetnek is érte../
Ha valóban sikerül Züminek lebeszélnie Emmácskát a kölcsön folyósításáról /ami momentán még nyitva van/, az tényleg komikus fordulat lenne, de itt én már semmin nem lepődöm meg.
A f.írók jóvoltából minden Miklós malmára hajtja a vizet, ő az igazi életművész.
..és ennek érdekében jóformán az ujját sem kell megmozdítania!
Na erre varrjunk gombot!
Nem te írod véletlenül a BK forgatókönyvét????? :-))))
Ha igen, akkor lenne egy-két ötletem.
A pletykaházhoz való " nosztalgikus ragaszkodásának" alighanem financiális okai vannak: a produkció nem akar költeni újabb lakásra és annak komplett berendezésére..
Még dolgozni is alig látjuk Tildát, a szép, új munkahelyén!
Váááá, ez tetszik!!!! :)
Persze András mindezt haraggal a hangjában, felindult állapotban mondja. ;)
Cs. Csillának az is öröm lehet, mert beszélnek róla. Nagy dolog a népszerűség.
A színházában /Magyar Színház, Hevesi Sándor tér/ jelentős szerepeket nem kap.
/Hosszabb ideje bérletünk van oda, így tanúja vagyok, milyen darabokban foglalkoztatják./
igen láttuk, de akkor nem nővel szemben.
szerintem nagyjából így fog lezajlani a találkozás vége:
András: most komolyan beszélsz?
Juli: igen. rettentően sajnálom, és szégyellem magam.
A: hát ezzel nem sokat érek. a feleségem megcsal a legjobb barátommal, a barátnőm megcsal a volt férjével, mit tartogat nekem még a sors?
J: gondolom, most szakítani akarsz.
A: mi? ja, igen, azt hiszem, most jobb, ha elmész.
J: meg tudom magyarázni...
A: persze. megmagyarázni. ezen nincs mit megmagyarázni. magyarázattal már tele a padlás. az öcsém is mindig mindent megmagyaráz. de már nem hiszek neked, nem hiszek senkinek. azt hiszem, nem akarlak látni.
J: biztos?
A: igen. olyan biztos, mint az, hogy gyereket vársz a volt férjedtől.
juli csendben el...
az ajtóban persze találkozik emmával, aki éppen akkor érkezik haza a 'jó' hírrel, hogy meggondolta magát.
Őt valamiért visszafogadták, igaz csak egy-egy rész erejéig.
Palika és Kalmár között lehet volt valami ellentét...?
(Kombinátor beindult :D)
Őt valamiért visszafogadták, igaz csak gey-egy rész ereéig.
Palika és Kalmár között lehet volt valami ellentét...?
(Kombinátor beindult :D)
Nem tudjuk, mi zajlott le közöttük, de gyanítható, hogy B.Balázs váratlanul jelentette be Kalamárnál a távozási szándékát.
Nem úgy Cs. Csilla, akinek a lelépése után is bérlete van a Bk-ban..
Andrásnak akkor lenne oka arénázni, ha-minimálisan-eljegyezte volna Julit, vagy ha együttélést, esetleg házasságot terveztek volna, de így?!
És Julinak ha valakitől, hát a férjétől igazán joga van teherbe esnie, nem?
Visszakönyörögné magát a Barátok közt exsztárja
Zoom.hu, Bulvár
2008. szeptember 11. 13:15
Szilágyi Palika szívesen visszatérne a Barátok közt sorozatba, ha hívnák – írja a Napi Ász.
Bruckmann Balázs, a sorozat Palikája, fél éve szállt ki, mondván, minden idejét a zenének akarja szentelni, így az elmúlt hónapokban DJ Bruckmannként tűnt fel.
Balázs a lapnak viszont most azt mondta: egy-két rész erejéig ismét szeretne feltűnni a sorozatba, de állandó szerepre már nem vágyik.
„Nem kerestek még meg konkrét ajánlattal, de ha valamikor visszahívnának, állok elébe” – nyilatkozta Balázs.
A sorozat producere erre úgy reagált: „megértem, hogy szívesen visszatérne, de ez nem attól függ, hogy mit szeretne a színész. Azt, hogy mikor, vagy egyáltalán visszatér-e, még nem tudom. Mi szeretnénk mindenkit megtartani, de csak azokat, akik szeretnének is maradni” – mondta Kalamár Tamás.