Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Hát azt látjuk, hogy nem érted.
Szerintem ne erőlködj itt tovább.
hát ezt nem igazán értem, én nem szántam senkinek, vagyis nem tudom, hogy mit szánhatnék valakinek is.
a másik 12 éves vagyok, szerinted nekem a fiúkon jár az eszem?
Pedig igen, sokat olvasok, meg ilyesmi.
a szüleim egy kicsit szigorúan fognak, nem tehetek róla. szerintük ez egyszer az előnyömre fog válni, hát lehet.
Te mindössze 12 lennél, mirtillke?!
Aki hatodikos ált.iskolásként/!/ így fogalmaz egy másik topikban:".. rengeteg exkluzív anyag van a celeb oldalon."
Szóval nem azért a 20 fillérért, de hány éves is vagy??
Ha mégis 12 lennél, akkor csak gratulálni tudok az íráskészségedért!
bocs, nem voltam rest, és számolgattam
sok a szabadidőm :-))
eddig 39 hozzászólásod volt itt a hoxán összesen, különféle topikokban.
ebből 18-ban szel-as linkek szerepeltek. (olyan topikokban is, amiknek teljesen más a témája)
ide 23 megjegyzést tettél, és gyakorlatilag a bk-hoz semmit nem szóltál...
mi ez, ha nem túlzás?
megértelek, hogy rajongsz ramónáért és dorináért, de - ha megnézed ennek a topiknak a címét - ez NEM egy rajongói topik...
Benyomás, kicsim, benyomás! Sosem mondták még a szüleid, hogy az első milyen fontos?
A stílusod alapján már volt, aki majdnem összekevert azzal, akihez én csak hasonlítalak.
Napá, mentem dolgozni.
Ez nem kötekedés, csak nem hagyom, hogy keverd a valóságot a fikcióval.
Amúgy tökjó kedvem van, és szépen beírogatom a hsz-eidre az első reakcóimat. Nem árt a visszajelzés, hogy tudd, mit váltasz ki másokból. Ha nem tetszik, ne fórumozz. :)
Jah, igehirdetést senki sem kért.
Próbáltuk figyelmen kívül hagyni, de addig linkelgetted, amíg egyesek reagáltak.
Amúgy a "ha ennyire nem érdekel" résznek az lett volna a logikus befejezése, hogy "akkor abbahagyom"
Sokat kell még tanulnod, én elhiszem, hogy 12 vagy.
Utána néztem, ezért illik ide írnom, hogy bár érdemben nem tévedtem, de a Szemlőhegy u-i villa-az ingatlan bejegyzés szerint-nem K.Kataliné volt, hanem egy többszörösen kitüntetett első világháborús hősé, bizonyos Sebestyén Aladáré.
A Szemlőhegy utcai palota elkobzásra kijelölt zsidó vagyon volt, végül a kommunisták lakóhelyéül jelölte ki a pártállami hatalom.
A többszörösen kitüntetett első világháborús hősnek, Sebestyén Aladárnak, az ingatlan utolsó jogos tulajdonosának egykori otthonában végül Apró Antal rendezkedett be.
A rendszerváltoztatás után bérlőből tulajdonossá léphetett elő az Apró család, mert a jelenlegi miniszterelnökné, Dobrev Klára, Apró Antal unokája 23 éves korában, 1995-ben a 159 m2-es "szociális bérlakást" egyedülállóként vásárolta meg az önkormányzattól kevesebb mint 9 millió forintért.
Mind ez a világhálón olvasható.
Ennyit erről.
:DDDD
(úgy látom, 'adri' nem vész el, csak átalakul)
én nem érzem úgy, hogy túlzásba vittem volna. leírtam a véleményem és ennyi.
ugyanúgy, mint most te.
szerintem egyéni szoc. probléma, hogy ki miért rajong. ha én a Barátok közt szereplőiért, és a Szombat esti láz táncosaiért, akkor az Neked is tiszteletben kell tartanod:)
Lehet, h az RTL-klubtól van és fizetik a hirdetést :)))))))))
Na jó viccet félre téve, be lehet linkelni, amit szeretnél megmutatni, na de ennyiszer?
véleményt lehet, - sőt kell is - mondani, de a topikok általában egy témakör köré csoportosulnak, az azzal foglalkozó emberek találkoznak ott, és az adott témakörről folyik a társalgás...
lehet offolni is, de nem illik túlzásba vinni...
ja és én azt hittem a fórum azért van, hogy elmondjam a véleményem, hát én ezt teszem.
mindenhol elmondom a véleményem, úgy tudom szólásszabadság van. :)