Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Amen.
:D
Száz szónak is egy a vége, az említett 2+1 és más "csoportos" kapcsolatok, swinger-találkozók azoknak valók, akik csak baráti, haveri kapcsolatban állnak.
Ahol érzelmek is jelen vannak, pláne akik szerelmesek, azok messziről kerüljék el ezeket, mert csalódni fognak-nagyon.
Hmm...nem rémik.
De attól még lehetett ilyen! :D
Hát...
Amúgy rémlik, hogy valaki már emlegette ezt a hármas dolgot régebben a sorozatban, talán az itáliából frissen érkezett Zsófi lett volna az?
Ahogy vissza emlékszem rájuk, kedves, szimpatikus, nagyon szerény együttes volt és tetszést arattak mindenütt, ahol felléptek.
Az egész ország énekelte a dalaikat.
Azóta a mulatós zene is sokat fejlődött, főként hangzásilag, technikai szempontból.
Én se értem Virgi! :D
A férfiak is tudnak érdekesek lenni. Az én párom ezt így tuti nem ajánlotta fel. Pláne az ex-emmel. Utálja. :P
Értem. :)
Ezért mondtam, hogy nem is olyan egyszerű ez. Más ha fantáziál róla az ember, és más megtenni. Nagyon más.
..azért jó firmák vagyunk mi is..
Nem Berényiékről beszélünk, ahogy illene ebben a topikban, hanem az Áron-gyerek pajzán ajánlatáról, amit tegnap Emmácskának tett..
Látom, élénk érdeklődést váltott ki a 2+1, pedig a 3+2 felállás volt az igazi élmény!
Mielőtt még frivol gondolataitok támadnának, ez 5 romániai magyar ajkú srác, és ők voltak a lakodalmas rock megteremtői kis hazánkban-bő 20 évvel ezelőtt..Bugyi Zoltánnak hívták a vezetőjüket. /Jó kis név../
Emlékeztek a "Csipkés kombiné", "A halvány őszi rózsa", meg a többi melodikus számukra?
Persze e kérdésem azoknak szól, akik akkor már éltek..
Nos én láttam ezt a roppant lelkes gárdát, még '86 őszén, Debrecenben. Nem ezért érkeztem a városba, de vállalatunk ottani kollégái elvittek a hangversenyükre, mondván, ezt bűn lenne kihagyni.
A kis csapat fehér szmokingba/!/ öltözve lépett fel, közben rendkívül szerényen beszéltek a pályafutásukról és óriási sikert arattak minden dalukkal.A közönség alig akarta leengedni őket a színpadról.
Minden mulatós rock zene Magyarországon innen datálható-Lagzi Lajcsitól Bunyós Pityuig..
(Ami a másik "3+2" felállást illeti, arról csak vizuális tapasztalatokat szereztem, néhány filmről, de nem jelentettek maradandó élményt, bár meg kell adni, Ciccolina, Maya Gold, vagy Michele Wild-alias Vad Kati-nagyon szemrevalóak voltak..
Utóbbi kettő ma is az.
De ezt hagyjuk.)
Nem, első esetben fel sem merült, hogy igent mondjak. A másodiknál meg jött az érzelmi tényező - szerelmes voltam, tehát nem hiányzott úgy az élmény, mint a párom hitte, másrészt meg kicsit tartottam attól, hogy a másik pasi esetleg felkavar, hiszen ahányszor találkoztunk, nagy hatással volt (van) rám. Az illető is gondolkodott amúgy ezen, de ő meg jobban örült volna, ha inkább megcsalom vele az exem, mintha "engedéllyel" csinálnánk. Plusz ott voltak az ő érzései is, ami miatt mindketten inkább intimitásra vágytunk volna, ha már összekerülünk.
Amúgy tudok olyan párról, akiknek működik a nyílt kapcsolat, de ezt még az ő barátaik sem értik.
Na...így elhiszem, hogy működött a dolog! :D
Akkor neked ez egy nagy élmény lehetett..