Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
mindig, az túlzás..de még jó hogy ebben az időszakban az,hiszen a szerelméről van szó..
gesztenye miatt nem is volt ideges..:))
"dejó hogy még nem szerettem bele senkibe XD még hülyébb lennék "
-részünkről a szerencse
:DDD
"Alex dumája tök megérthető volt, egy ilyen korú férfinak először le kell rendeznie a régi családját, aztán jöhet a kufirc"
-a szerelemre nem az empátia jellemző, hanem az önzés :)))
dejó hogy még nem szerettem bele senkibe XD még hülyébb lennék :DD nos,Nóri most tényleg sokkos állapotban van,ami érthető hiszen a szerelme életéről van szó.Ilyenkor ki a fene tudna nyugton a seggén ülni??!! SENKI..
Én őszintén remélem hogy sokáig marad Szőke Zoli Varga Izával együtt. Őket nagyon bírom.
de Emma sem viselkedik úgy mint egy felnőtt.jó persze belszeretett Alexbe,s ilyenkor az ember nem lát,nem hall.. ahogy Juhász Gyula (?) verse így szól: "Szerelem, szerelem..
a szerelem sötét verem,
beleestem benne vagyok,
nem láthatok,s nem hallhatok"...
kérlek,értsétek meg..nem tehetek róla,hogy ennyire aggódom..ha nem érdekelne nyílván letojnám,de így ??:O :( bocs mindenkitől..csak szurkolok
Rajongani nem rajongok,hanem kedvelem igen. De arról nem én tehetek,ha BK fan vagyok.
elmondom neked,hogy amikor elkezdődött akkor még nem is szerettem..:O:D tényleg. Utána kezdtem el nézni,s éreztem,hogy nekem ez tetszik,és a szereplők is szimpik lettek hamar.
Nórika idegsokkban van, azért olyan amilyen. Számomra hihető. Meg a kórházi jelenet is az. Biztosan ilyen egy VIP szoba. Mittudom én! De a lényeg, hogy van függöny az ablakban és abból lehet kötelet csinálni és kimászni rajta, megszökni a kórházból.
Jaj! Adrikát szeretném megvígasztalni! De mi a lényeg? Szőke Zoli biztosan él és virul! Hogy a sorozatban mi lesz vele azt sajnos nem tudom. De jó lenne ha tudnám? Ha biztosan tudnám, hogy marad, mondanám! Ha biztosan tudnám, hogy nem marad, akkor mit kellene tennem? Kíméletlenül őszintének lenni? Azt hiszem igen. De nem tudom, így hadd ne mondjak semmit!
Adrika! 19 éves vagy, nem gyerek. Legalábbis a filmben többször is elhangzott az, hogy ő nagykorú (Immár Emmáról beszélek aki 18 éves. :D) Régebben már írtam, hogy én egy 18 évest még gyereknek tartok, saját életét pedig az éli, akinek saját keresete van, el tudja látni önmagát! Igaz, a szerelembe nem lehet beleavatkozni, jó tanácsokat lehet adni, sőt kell is! De a szerelem az egy rettenetes dolog! Süketté, vakká tesz, ől, butít és nyomorba dönt! Irracionális.
nekem az ABBA
mostanában Baccara is előkerült.