Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Hát nem éppen. :) Nézd csak meg az előzetest.
Ez érdekesnek ígérkezik..kiváncsi leszek, milyen arcot vág mind ezekhez Nóra.
Nyilván könnyes szemmel megsimogatja majd gonosz hősünk arcocskáját, ott a VIP-szobában és természetesen mindent megbocsájt neki, mint aki őszintén hisz abban, hogy Miki megváltozik.
Mekkorát téved majd..
Én örülnék, ha Alex a csapat tagja maradna, mert villanásokból is látszik, hogy az őt alakító K.Pál rutinos színész.
Ha már nem akarják abbahagyni az egészet, már pedig a jelek szerint-nem.
Sajnos, Céliának igaza van, a Bk helyenként nagyon fárasztó.
De remélem néha látjuk is "élni" a gyerekkel, és nem csak annyit, hogy dadus hozza-viszi. Mert a gyedéből nem hiszem, hogy telik rá, persze ez Bk háza táján, nem biztos.
Milyen jó lenne, ha minden 2(3) gyerekes, egyedülálló anyuka, albérletben is ilyen életszínvonalat tudna biztosítani a családjának...:S
Hogy mikre nem emlékeztek...:)
A videó nagyon nagy! Mennyit változtak a szereplők!
az túl egyszerű név, most már - elég régóta - különleges hangzású neveket használnak...
lehet pl.: illés cristobal, illés reynaldo, stb.
:-)
Tényleg, mire tippeltek, hogy nevezik el a gyereket? :-)
Én Dávidra gondolok... :-P (Az Illés Dávid az nem hangzik rosszul, és ha jól emlékszem, ilyen nevű szereplő nem is igazán volt még... :-D)
Nem tudom miket írtatok a hétvégén én nem nagyon voltam fent. Annyit tudok hozzáfűzni még a pénteki részhez, hogy elég furcsának találtam valamit: Miki állítólag halálán van. Aki halálán van az miért egy maszek kórház hotelszobájában fekszik? Nem az intenzíven kellene lennie? :O Ez nekem kicsit visszás. :/
Megmondom őszintén, hogy magamra maradtam a BK nézésében, mert a párom beleunt és inkább NET-ezik, amig én végigkínlódom ezt a sorozatot. Komolyan mondom, hogy már szenvedek alatta, úgyhogy szerintem rövidesen én sem fogom nézni. Fáraszt! Nagyon fáraszt! :(
Jó rendben,akkor nem megyek..
Próbálkozom.. :))csak szurkolok nekik :))
Alex rúdja is kifelé áll, nem vitás, de érzésem szerint ő még jó ideig marad, pláne, hogy érkezik Juli, csak nem tudjuk, meddig tartják még..
De úgy vélem, ő is epizodista, mint Kristóf, Patrik és mások voltak, akinek az ideje meg van számlálva.
A valóságban nagyon szűkösen élne, de ennek itt nyomát se látjuk majd, mert a sorozatnak vajmi kevés köze van a minden napi élethez, ha meg túlzottan szürke képet festenének, a nézők egy része valszeg ezt kifogásolná..
Igazad van, itt mindenki gondtalanul jól él!