Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
HUMOR!
Elvtársak!-mondja a szónok az 50-es években egy szovjet faluban.-A szovjet technika a csodákat is képes megvalósítani. A következő ötéves terv végére minden szovjet családnak saját repülőgépe lesz!
-Minek az nekem?-kérdi az egyik kolhoztag.
-Hogy minek? Gondold meg Kuzmics elvtárs! Meghallod, hogy Kazányban krumplit osztanak. A következő percben már repülőre ülsz és sorba állhatsz lekvárért!
Úgy, úgy...:)
...olvasok vissza.
nem jól fogalmaztam meg:
nem nyakbaKÖTŐS melltartóra fondoltam, hanem arra, amelyiknek nyakba kell tenni a pántját (tehát nem a vállon megy keresztül)
Hát például ezt:
"Dr. House szemináriumi tantárgy lett a marburgi egyetem orvostudományi karán, a Klinikát viszont az egyetem illetékesei már nem tartották arra érdemesnek.
Jürgen Schäfer, az orvosi kar igazgatója - aki az egyik legismertebb német kardiológus hírében áll - egy pénteki interjúban elmondta, hogy a Dr. House-t rendszeresen megtekintik, s elemzik az orvostanhallgatókkal a heti szemináriumon, az ugyanis általános megítélés szerint hasznos kiegészítését jelenti a tantervnek.
Schäfer professzor szerint a sorozat nemcsak szórakoztató és izgalmas, hanem jóval közelebb jár a valósághoz, mint minden más, általa ismert orvosi televíziós sorozat. Olyannyira, hogy a zsémbes és nyers modorú "doki" diagnózisait mindenképp elemezni kell.
Mindez - mint a professzor vélekedett - nem jelenti azt, hogy House orvosi magatartása általánosságban elfogadható lenne, de hát filmről van szó, így az megengedett. A sorozat ugyanakkor rendkívül jól ábrázolja az egyes betegségek tüneteit, az azokkal járó panaszokat, a kezeléssel kapcsolatos elképzeléseket, s a diagnózis-felállításokat - hangoztatta az igazgató, hozzátéve, hogy a diákok egyik "kedvenc" tárgyáról van szó."
Igazad van.
Tényleg, milyen unalmas lenne, ha sosem lenne vita.
Győzike show-műsoraiba csak elvétve néztünk bele, akkor is hamar más csatornára váltottunk, különösen, mikor a félnótásan viselkedő Virág szándékosan a bőrgarnitúrára öntötte az üdítőt, majd kívülről kezdte nyalogatni a lekváros üveget..
Ez már nagyon régen volt, azóta nem nézzük.
Az ismétléseket sem.
Ettől szép az élet, hidd el és ettől színes, érdekes ez a topik is-már ha ezt a véleményt a kívülállók is osztják.
Szörnyű volna, ha mindent ugyanúgy látnánk..
Egyetértek veled, de azért észre kell venni, hogy új ötleteik már nincsenek, csak elvétve.
Nóra és Klau egymás elől halásszák el az újonnan feltűnt pasit, aki most történetesen Attila, Vanda ismét beleesett a bájgúnár Botondba, Kérleklaci szorgalmasan játssza a naiv mackó, örökös balek, lúzer szerepét, Miki pedig a diadalmas kombinátor, mindig győztesét, a veterán Klaudia pedig folyamatosan intrikál, hatalomra vágyik és örökösen bosszút forral valaki ellen.
Én ezt már kezdem unni.
Nekem is ez a bajom vele, hogy annyira ápolatlannak tűnik!
Komolyan csak 38 éves?
Több tízmillióért-sokan lemennének kutyába!
Valójában csak felszínesen ismerjük őket, csak a házukban felvett reality-jelenetekből, azok pedig lehangoló színvonalúak, viszont gondoljunk arra is, hogy ezek nagy vonalakban előre megírt és eljátszott cselekmények, melyeknél megkérik őket, csináljanak minél nagyobb balhét és veszekedjenek nyugodtan.
Persze Gáspár Győzinek és lármás családjának szellemi színvonala azért így is lemérhető.
Veled összeveszni? Isten őrizz! :)
--
Amióta internetezem, jöttem arra rá, hogy mennyire különbözően látják az emberek ugyanazt a problémát, mennyire másképpen ítélnek meg valamit, legyen az bármilyen téma. Megrázó felismerés volt!
Ez nem is csoda, ez a virtuális ismeretség igen csak felületes.
Csak ami átjön a képernyőről..
Az a visítós kislány a kisebbik vagy a nagyobbik?
Ő ilyen vagy vele is szerepet játszatnak? Kérdésem fenntartom: Mi lesz ebből a kisjányból? Így felnőni...
Ha Emma kimegy, Alex marad, akkor hogy lesz? Alex távkapcsolatban marad Emmával vagy szakít vele? Ha szakít, akkor Emma pénzéből működteti a vállalkozását és apránként visszafizeti Emmának a pénzt, kamatostól? Volt már olyan, hogy Alexnek jól ment valami vállalkozása? Mert amikor színre lépett, igencsak csóró volt.
GYES-ből fenntartani lakást? Elgondolkoztató. :D
Győzikéékkel kapcsolatban:
szerintem kiválóan játssza az önmagának kiosztott szerepet, jól menedzseli magát, kissé kritikátlanul bevállal mindent, amiből profitálhat. Ez a show-business.
Mindenért jó sok pénzt kér, aztán ha nem adják meg, az se zavarja, mert úgyis megadják, mert jelentős nézettséget biztosít.
Nem erről szól a marketing? Kereslet-kínálat összehangolása!
A gyerekekkel kapcsolatban:
pár évvel ezelőtt, mikor a kisebbik lányuk kb. 2-3 éves volt, meg voltam róla győződve, hogy kicsit fogyatékos. Aztán mára mintha kikupálódott volna.
A nagy gyerek - mint általában a romák- nem buta, csak kissé kritikátlan.