Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Szerintem Juli visszatér, Alexszel rendeződnek a dolgaik, legalábbis a szituációhoz illő szinten. Láthatja Kisbabát és rádöbben, hogy neki itt van a 3 gyereke mellett a helye(apropó 3 gyerek: nem úgy volt régebben, hogy Peti megjelenik a filmben? mintha olvastunk volna róla cikket.)
Szóval Alex marad (én örülök),és anyagilag is támogatja csajádját.
Juli és Kisbaba visszaköltözik a bérelt lakásba , amit a GYES-ből kiválóan fenn tud majd tartani.
A tetőn lógás nekem tetszett, főleg, hogy bekövetkezett, aminek szurkoltam: leesett.
Bár gagyinak gagyi volt, az tuti.
A betegség és a kigyógyulás már tényleg vérlázító.
Evelyn aztán egyáltalán nem visszamaradott.
Az lehet, hogy még nem láttál egyben annyi pénzt... de VAN az a pénz.
Remélem nem baj, ha én válaszolok. Múltkor én is rákerestem mit is jelent ez pontosan.
A spoiler : irodalmi művekre, filmekre, videojátékokra stb. vonatkozó olyan információ, amelynek idő előtti közlése elrontja, tönkreteszi a befogadás élményét. Leggyakrabban a végkifejlet elárulását jelenti, de kulcsfontosságú információk (főleg hosszabb alkotások esetén) nem csak a mű végén találhatók.
:)
Többen írtátok - lehet, hogy igazatok van, és Győző valóban nem agyatlan. Abból következtetek csak, amit látok; és még épeszű interjút nem sikerült elkapnom. (Nem mintha vadásznék rá.)
Mondjuk a gyerekek azért gyanúsak! Vagy ők is csak játszák (és szintén milyen hitelesen!) a visszamaradottat? Nem tudom!
Mindenesetre én mondjuk még nem láttam egyben annyi pénzt, amennyiért így lemennék - egy ország előtt - kutyába!
:PPP
Azt elhiszem! :)
Alex mindíg is szerette Julit, Juli tartotta tőle a távolságot, hol nagyobbat, hol kisebbet. Andrással jöhetett volna össze, de valami miatt az nem sikerült. Alexet semmiért sem tudom hibáztatni, Julcsa volt nagyon következetlen, hogy Alextől lett a gyereke. Nem baj az, de ezek után illett volna Alexet visszafogadnia. Klau elvette ennek az esélyét, amikor nem adta át Julcsa abbéli üzenetét, hogy Alex ott lehet a szülésnél. Ezt Alexnek nem is volt módja Julcsával tisztázni, mert Julcsa közelébe sem engedte! Ilyenek a nők!
Mit tehetett volna Alex? összejött Emmával, elsősorban Emma rámenősségének következtében. Amellett vagyok, hogy Alex elsősorban a saját gyerekéhez kerüljön minél közelebb. Az lenne a normális.
furcsa is lenne, ha a címszereplő távozna...
dr house, house nélkül...
:-)
Miért vagy meglepve?
Látod, nem ismersz még igazán! :)
Afrancba, ez spoiler, még nem láttam az új részt.
Amúgy a srác nem fog hiányozni, nem volt egy pótolhatatlan karakter. :D Sok boldogságot neki Obama mellett.
Én nem tartom ezt olyan meglepőnek. Lehet én is zavarba jönnék, ha egy ismerősöm felajánlaná, hogy megfog itt-ott.
:D
most én is meglepődtem...
nekem régebben (még 20 éves korom körül is) az volt zavarba hozó, ha valaki káromkodott a környékemen (én nem szoktam), olyankor mindig éreztem, hogy elvörösödök, és ez bizony látszott is. egy akkori kolléganőm rendszeresen ki is használta ezt, és rendszeresen 'rondán' beszélt, amikor a közelben voltam, aztán vihogott rajta, hogy milyen piros vagyok... :-)
Jézus Mária, ilyen "Szemérmetes Erzsók" lennél, Célia??
Lenyelem az ádámcsutkám a meglepitől..