Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
én kipróbáltam, majdnem megfulladtam, és mellesleg taknyom-nyálam-könnyem egybefolyt :-)))
gondolom ez is embertől függhet...
Öt perc és szabadulok! :P
Majd még jövök! :)
Először én is féltem tőle, de kiderült nem is bonyolult elkészíteni. Össze kell dobálni bele minden földi jót (:))) ) és megtölteni vele a (szigorúan savanyú!!) káposztát. Sajnos igazi savanyú káposztát mifelénk nem nagyon lehet kapni, és anélkül nem is az igazi.
Utána rántást neki és kész. :)))
Komolyan? :O
De hogy lehet, hogy attól nem könnyezik az ember lánya? :P
a töltött káposzta az egyik kedvencem, enyhén savanykásan, jó nagy gombócokkal :-)
de ezt még sosem főztem :-))
ha már nagyon vágyom rá, rábeszélem anyósomat, és akkor megyünk hozzájuk enni :-)))
Undi vagy, nem is vallom ezt. Tegnap már magyarázkodtam miatta eleget, ne kelljen megint elkezdenem. :)
Ahhoz hogy hónapférje díjat oszthassunk, mostmár gyűjteni kell valahogy a strigulákat, mert mások is bejelentkeztek a címedre. :D Én meg gondoltam, vajszívű leszek.
"Aztán a párom anyukája elkészítette olyan igazi hajdúszoboszlói-módra és azóta az egyik kedvencem lett."
:)))
Bogoj- |||||
K.G- |
Joys- |
Nata8- |
A férfi szakácsok főznek otthon a legritkábban.
azért az jó, hogy ez itt nemrég még horror-topik volt, most már szakács-topik, ki tudja, mijön még...
csak a bk-ról esik meglehetősen kevés szó :-))))
gwen az mfd-elvet vallja...
minden férfi disznó :-)
ha valaki megnyilvánulásából ennek az ellenkezője jön le, az kap |-t...
már nem sok hiányzik, hogy rájöjjön, az elméletének alapja hamis, és valójában mi is a társadalom értékes tagjai vagyunk :-))))
egyébként nem kell félni, légy természetes, add önmagad, és hidd el, megkapod érte te is a |-t...
persze feltételezem, hogy nem vagy dexter...
Mi nem szoktunk csirkét rakni a kocsonyába.
Amúgy a csirkelábat én sem szeretem, a húslevesbe sem rakom bele, rögtön dobom ki, a fejével együtt.
Mint korábban volt már szerencsém megjegyezni: A férfinek a főzés szórakozás, vagy hivatás. A nőnek kötelesség.
És itt most csúnyán általánosítottam természetesen.;)
Na, a kocsonya az, amit nem tudnék még megenni. Olyan gusztustalan!!
Anyum imádja, de mindig a huga szokott csinálni. Szörnyen néz ki, ahogy a csirke lába dermedten fekszik a tányérban. :S
Én amúgy a töltött káposztával voltam úgy, hogy nem szerettem régen. Aztán a párom anyukája elkészítette olyan igazi hajdúszoboszlói-módra és azóta az egyik kedvencem lett. (A Bogárdi-félét, amit anyu csinál, még most sem szeretem. :P)
Megfogod a pókot?? :O
Brrr belehalnék. :P :D