Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetős fórum)
Bogoj- |||||
K.G- |
Joys- |
Nata8- |
A férfi szakácsok főznek otthon a legritkábban.
azért az jó, hogy ez itt nemrég még horror-topik volt, most már szakács-topik, ki tudja, mijön még...
csak a bk-ról esik meglehetősen kevés szó :-))))
gwen az mfd-elvet vallja...
minden férfi disznó :-)
ha valaki megnyilvánulásából ennek az ellenkezője jön le, az kap |-t...
már nem sok hiányzik, hogy rájöjjön, az elméletének alapja hamis, és valójában mi is a társadalom értékes tagjai vagyunk :-))))
egyébként nem kell félni, légy természetes, add önmagad, és hidd el, megkapod érte te is a |-t...
persze feltételezem, hogy nem vagy dexter...
Mi nem szoktunk csirkét rakni a kocsonyába.
Amúgy a csirkelábat én sem szeretem, a húslevesbe sem rakom bele, rögtön dobom ki, a fejével együtt.
Mint korábban volt már szerencsém megjegyezni: A férfinek a főzés szórakozás, vagy hivatás. A nőnek kötelesség.
És itt most csúnyán általánosítottam természetesen.;)
Na, a kocsonya az, amit nem tudnék még megenni. Olyan gusztustalan!!
Anyum imádja, de mindig a huga szokott csinálni. Szörnyen néz ki, ahogy a csirke lába dermedten fekszik a tányérban. :S
Én amúgy a töltött káposztával voltam úgy, hogy nem szerettem régen. Aztán a párom anyukája elkészítette olyan igazi hajdúszoboszlói-módra és azóta az egyik kedvencem lett. (A Bogárdi-félét, amit anyu csinál, még most sem szeretem. :P)
Megfogod a pókot?? :O
Brrr belehalnék. :P :D
:D Köszi!
Nem emlékszem, hogy valaha jártam volna egyátalán ilyen topicba...
én sajnos kegyetlen vagyok ilyen téren.
van ugyan, mikor kiteszem ezeket a 'vadállatokat' az ajtón, ablakon kívülre, de bizony előfordul, hogy elpusztulnak meggyőző érveim (papucs, újság, díszpárna) alatt...
egy régebbi lakásunkban csótányok is voltak, na addig nem nyugodtam, míg nem sikerült teljesen kiirtani őket. rém gusztustalan jószágok...
szerintem nem büdös a karfiol, viszont a brokkolihoz képest ízetlen :-)
hagymapucolásra vannak praktikák, egyik ezek közül, hogy hideg vizet kell tartani a szájban. nekem ez nem jött be.
a lényeg, hogy nedves, vékony pengéjű nagyon éles késsel kell. sokat segíthet a nyitott ablak is...
ez most annyira nem ér, azért főzök, mert szeretem csinálni...
régen eszembe sem jutott, hogy főzzek, csak a gyerek születése után ez a feladat rám hárult, és rájöttem, hogy tök jó dolog...
először könyvből ment minden, most ha látok egy receptet, simán átalakítom a saját számíze szerint. jó dolog, élvezem :-)
Így van. Én tapasztalatból utálom a halat, a gombát, a paradicsomos káposztát, valamint gyerekkoromban képtelen voltam meginni a tejet. Pár éve meglepve tapasztaltam, hogy sikerül lenyelni, és nem akar visszajönni. De már annyira elszoktam tőle, hogy nem iszom magában, csak úgy.
Pipiagy- igazából az ilyeneket gyerekkorban kell elkezdeni, amikor még nem alakul ki az empátia. Anyu nem látott benne semmi undorítót, így én sem. Mondjuk akkoriban a gilisztákat is szívesen fogdostam és boldogan ijesztgettem vele a felnőtteket - ma már erre valahogy nem érzek ingerenciát. :)))
Dehogy utálunk :)) De ezt úgyis tudod :)
Egyébként szerintem, ha az ember nem tudja, h mit eszik, csak esetleg utólag mondják meg, még ízletes is lehet számára ez a sok furcsaság. Az a baj, h előítéleteink vannak eme dolgok felé és ha meghalljuk máris fújolunk, meg hasonlók, pedig lehet, ha velem megkóstoltatnák, nem tudnám mi az, nem undorodnék.
Viszont ahhoz biztos nem lenne gusztusom, h kiszedjem a pipi agyát, bár ki tudja még nem próbáltam ;)