Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Biztosan azért írt Manyusnak is, hogy el ne pofázzák a dolgokat a régmúltról
Például. :P Vagy lelőtték, vagy Gézut megkéselték, hajaj, voltak itt izgalmak, kéremszépen. :DDD
Hjaaaaaaaaj, ilyeneken nem szabad fennakadni.:))
Bizony, izgalmas a cselekmény, jó, hogy el nem alszunk rajta! :/
Ja, értelek. De ha írt Vilinek email-t akkor nem értem miért kellett külön írni Magdikának is elvégre házasok, no de mindegy is. :P
Például mikor a nyárzáróban mondjuk Mikit belelöktél a jeges tóba?:)))
Hiába, ehhez is tehetség kell.:)
De vhogy ki kell derülnie, h levél is ment. Lehet, h Ernő is titkolni akarja a levelet, v Anyus majd azt mondja, h nem kapta meg?
Milyen jól kiszámolta Ernő, hogy mennyi idő alatt ér ide a posta.
Én bennem meg csak ez maradt meg.:))
Pont kérdezte a kolleganőm, hogy mi volt a tegnapi részben, az uccsó egy percet simán el tudtam mesélni, na de hogy addig mi volt...:D
Aznap kapta a levelet, amikor Vilibá az emiltet.
Ernő mindkettőnek írt, csak Magdinak nincs emilcíme.:)
Ebből is látszik, milyen érdekfeszítőek a mostani záróképek, 5 perc múlva már nem is emlékszünk rájuk. :( Régebben legalább tényleg volt benne valami kis izgalom, többnyire. :S Nekem is elég jó a memóriám úgy egyébként, de ilyen hülyeségek megjegyzésével nem terhelem. :(
Épp abban a levélben állt valószínűleg az, hogy jön Ernő.
Ja...látod ez eszembe se jutott! :P
De a levelet már előtte megkapta és akkor még nem tudta hogy jön Ernő, mégis ki akart menni...nem?
Akkor rendben van, már azt hittem, csak én vagyok ilyen jó kis memóriával megáldva. Az a szomorú, hogy egyébként jó a memóriám, de ez valahogy... kiesett
Dehogy röhögök, teljesen átérzem. :)
Baki megbocsájtva, kiegyenlítettél:)
Az a baj, hogy azért nem írtam konkrétumot, mert nem emlékszem rá:)
Most tök komolyan, reggel mikor bejöttem melózni, még emlékeztem, hogy ezt meg akarom tőletek kérdezni, és mire leírtam, elfelejtettem. Csak annyira emlékszem, hogy nagyon meglepődtem, és biztos voltam benne, hogy ott lesz vége...
Ne tessék röhögni rajtam:))))
Igen, ez engem is mellbevágott kicsit. :P
Te Népszabadságot olvasol? :)))
Ha nem is derült még ki, azért sejthető, hogy a levél Kanadából, Ernőtől jött, és az áll benne, hogy Ernő meglátogatná Kertészéket. Mónika csak ürügy volt, hogy lelépjenek és ne találkozzanak Ernővel.
Azért akart menni, h ne találkozhassanak Ernővel, mivel anno szerintem viszonya volt Vele....
Ugyan, ugyan, azért fizetik, hogy megoldja valahogy! :P
Tényleg! Mónikára visszatérve...még mindig nem derült ki, hogy Magdi anyus miért akart olyan sürgősen kimenni Mónihoz Brüsszelbe.
Annyira mégsem lehetett égető a dolog, mert amikor megtudta, hogy Vili nem tart vele, lefújta az utat.
De miről lehetett szó abban a bizonyos levélben?
Csakis a pszichopata exférj lehetett az apa! :P Géza mumpsza nem kérdéses, kicsit az agyára is ráhúzódott szegénykének. :X
De nacsasszony egyenlőre utálja, nehezen fog hozzáférkőzni rablás céljából.:))
Auuu...ezt elfelejtettem, nagy baki!
Várj, újragondolom...vagy az sem Gézától volt, hanem a volt pasija v. férje mittomén visszajött s utolsó bosszújaként még erőszakott tett rajta, s a sok hazugság mellett ez a kicsi már elfért...vagy...Magdi ayus tudja rosszul s nem is mumpfszos volt Géza !!!
Viszont arányaiban így is durva, több, mint 10%-os csökkenés, ha jól számolom!
További ajánlott fórumok: