Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Biztos! Vannak kincseim, de olyan, hogy áruházi biztonsági őr/őrük behívja a gyanusítottat aki valami hengeres dezodort/dezozdorokat vagy hasonlót próbált meg kicsempészni és a vizsgáló szobában elfajul az eljárás, még konkrétan nekem nincs.
Ez a manikűrös nálam is kivágta a biztosítékot!! Most már tényleg komplett hülye libát csináltak Zsófiból!
Persze nem magával a manikűrössel van bajom (amúgy én sem voltam még soha, amúgy is bénák a körmeim), hanem hogy neki kizárólag ilyen dolgok körül forog az élete!
Szerintem ilyesmikről hosszabbakat is készítettek már... :-)
(egy rtl-es ismerősöm olyat súgott, hogy tudomása szerint nemsokára a BK is főcímzenét vált, hát én már várom:)
a Szeparét mi is nagyon szeretjük :)))
Hát persze! Mint a valóságban a Mammut 2. :P
"Nem szoktam pletykálkodni...!" :DDD
Nohiszen! :P
Csoda, hogy a plafont fent maradt!
Mi lesz ezzel a rendetlen népséggel, ha Manyus valóban elbujdosik?
A homokos apja van kint Amerikába egy ideig és ő hívta ki magához. Ez egy nagy lehetőség volt, kihasználta.
Szegény Zsófi, hogy neki mennyi dolga van...most épp a műkörmöshöz kell mennie...
(Hozzáteszem, én személy szerint nem látom értelmét, hogy erre több ezer forintot kiadjak..)
Tényleg Manyus kukázta ki Zsófi táskáját. Várható volt. :)
sziasztok..
nem tudja valaki hol lehet letölteni a bk főcímdal képeket?
köszi
Igazán nincs mit. Kérdezz nyugodtan.:) De előre szólok, hogy sajnos nem mindig figyelek oda, figyelmem Malterra összpontosul.:)
Köszike!!!!!!!!!!!! :-)))))))))))))))
Hja, igen, azért ment el, mert a lekvárba beletette a chilit, amitől Kamilla rosszul lett, aztán ezt látva megbánta bűneit és szólt az anyjának, hogy elmenne. Aztán persze bocsánatot akart kérni, de Niki elküldte a sunyiba. Így persze rögtön maradni akart, hogy helyrehozza a dolgokat, de Orsi rábeszélte az utazásra. Asszem ennyi.:)
Azt a részt pont én sem láttam, azóta is esz a fene:)
De ha jól tudom, a csilis lekváros ügye miatt ment el
Köszi a válszt. Igazábol arra lettem volna kiváncsi hogy miért ment el.:-(
Elment az apjához Ámérikába asszem, de erre most nem esküszöm meg.:)
Elment, ez a lényeg. Megbánta bűneit, összepakolt és mán el is húzott. Gyorsan mennek itt a dolgok, nincs idő nagy búcsúbulikra.:)
Bocsi hogy csak így a "szavatokba " vágok de a múltkor lemaradtam a barátok köztről és mostanában is csak ritkán látom ezért nem vágom hogy hová lett Noémi. Azt tudom hogy elutazott de mi is történt pontosan? Köszi aki segít
Nahát, akkor tutira kivágnának már innen:)
Egy másik fórumon én vagyok az ügyeletes 18-as karikás, úgyhogy versenyezhetünk:)
Szegény Édesanyád!
Geridina!
Hát még ha képi illusztráció is lenne hozzá!
Na, már megint az a fránya 18-as karika:)
Tárgyalás volt meg nevelőtestületi megrovás. Anyám fejére jó nagy szégyent hoztam.
Elszáll az biztos, de csak a sorozatban. Ami persze baj, merthátugyebár Claut így nem fogja meghódítani.
Máglyán elégettek?
Vagy megkínoztak? Ez utóbbiban én is benne lennék mint kínzó, úgy, hogy csak egész kicsit fájjon! :D
:-) szeretetben nem szenvedtem hiányt, gondolom, ez az ember mindent erre vezet vissza, ahogy freud (és 80as) a szexualitásra... :-)))
További ajánlott fórumok: