Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Elvben azt is tiltja, de azért biztos ezt csinálták, vagy Manyus nem volt annyira termékeny, vagy Vilibá nem. Remélem, azt azért nem hozzák ki a fk írók, hogy Manyusnak még volt vagy 10 abortusza is, mert akkor tuti nem nézem tovább. :X
Tartok tőle, hogy ebből "golyó általi" halál lesz..
"Ki lehet szállni"...Vagy azt is tiltja a vallás? :D
Ez azért nem ilyen egyszerű.
akkor nem élhettek túl gyakran nemi életet vilibával, ha csak ennyi gyerekük van...
Ha Vilibá hosszú ideig volt el, akkor nem tudom, hogy hihette el, hogy az érett újszülött az ő koraszülött gyereke. Bár ugye Nyomi névleges apja is elhitte ezt. :S
remélem, jól megveri :-)
valamiért rettentően rühellem botond figuráját...
Manyus nem védekezett sose, hiszen vallásos, mint tudjuk. :P
úgy látszik, ennél a résznél nem figyeltem...
akkor viszont valószínűleg hosszabb ideig is volt el vilibá...
manyusnak persze nem jutott eszébe, hogy valami módon védekezni kéne...
megcsaláskor senkinek nem jut eszébe...
mint tudjuk, itt eddig mindenkinek gyereke lett az ilyen esetben, az egy mikit kivéve, de mint kiderült, ő sem védekezett, hisz majdnem bevette, hogy maja az ő gyerekével állított be annó...
Egyetértek a "Lindát Petinek"-vonallal, de még előbb Boti is becserkészhetné a csajt - kíváncsi vagyok Zsolt reakciójára! ;)
Ebből úgy látom, te is emlékszel ezekre az időkre, "testvéri segítségnyújtás"-nak nevezték hivatalosan.
Szegény Dubcek..jól megsegítették.
/Mi meg éppen ezekben a napokban vártuk a fiúnk megszületését../
:D
Ez jó! :)
Nem hiszem. Inkább kiszúrásból lehet. A jegyző asszonynak nem vagyok a szíve csücske. :P
Hát a közig. alapvizsgát letettem....
:)
Igen, már emlékszem. Elfelejtettem, bocsi!
Naná, hogy tőle.
Igaz, az apjukra is lehet mondani a lelépései miatt, de szerintem Alex alapjáraton rendes ember
Azt hittem, tudtad:)
Már írtam róla itt párszor.
Igen, lombikbabám van:)))
Nem tudom, ezek az Illés gyerekek honnan örökölték a genya génjeiket. Talán a nagyitól? :P
Azért most hogy petigyerek szóba került, én tegnap először jó irányban, a végén pedig rossz irányban csalódban benne. Na, ő is szarhatna már sünt:)
Kedves Joys-om, mint tudjuk ez nem ilyen egyszerű. Szeretnénk újra belevágni, de tegnap számoltuk ki, 150 ezer alatt nem úsznánk meg a gyógyszereket. Egyszerűen nem tudjuk bevállalni.
De már mutatták, amikor Klau megkereste...
Sz..jon sünt :))) Ezen nagyon nevettem.
Meg "vascső neki"-Gwen :)) Össze kellene írni ezeket.
Nem láttam az új főcímet. Mit keres együtt Linda meg Botond? Lindát Petinek szántuk. :P Peti van egyáltalán a főcímben? És Niki?
A barátaival? :-)
Kivezényelték Vilibácsit 68-ban a baráti ám rakoncátlankodó Csehszlovákiába.
Hát, ha nem, nem. Akkor én sem. :-))))
Így virtuálisan simán tudok nemet mondani, úgy látszik, felődöm. :P
Én kérem, és nagyon szépen! :-))))
Attól függ, ki kéri és hogyan. :P
Mennnyünk bankot rabolni!!! Ugye nem mondasz nemet? :-))))
További ajánlott fórumok: