Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Szerintem ez alkat kérdése. Tudok csomó ellenpéldát, mindkét típusra, aki fiatalon se volt barátnős, meg aki idősebben is az. Én egyébként a lányomat 31 évesen szültem, és csöppet sem érzem öregnek magam hozzá. Remélem, ő sem érez annak. :)
..én persze nem 20 éves korú szülőre gondolok, mert az még túl fiatal, éretlen, tapasztalatlan-érted, ugye?
Persze, a civil az más. Én most a karaktert szidom... X-D
melyik hivatalban vagy?
Na, ne félj, balhé nálunk is van, és én szívok
De egy fiatalabb anyuka mégis egyszerűbben és hatékonyabban bír kiépíteni egy "barátnői viszonyt"... Vagy hát nem tudom... Megint csak a saját példámba tudok kapaszkodni. :-(
..viszont lehetséges, hogy "Botond" csaja az életben nagyon is odavan ezért a sokat kritizált, nyálas mosolyáért..
Nem tudom, én még erre nem jöttem rá valahogy. Baromi éretlen lettem volna 20 évesen egy gyerekhez.
Illetve van, szerencsére megvan még az anyukám.
Más téren nekem is megvolt a magam baja amúgy. :X
Viszont szétnézve az anyukák között, nem azon múlik a vaskalaposság, hogy ki hány évesen szül.
Jó, persze, ha természetes úton fogannék, én sem gondolkodnék, de így. Ki tudja, ha megint belevágunk, hányadikra sikerül és akkor hány éves leszek éppen.
És Botond még csak nem is zűrös, inkább nyálas. :X Ráadásul élőben is akkora arca lehet, mint a filmben. Rosszul lennék, ha ilyen vőjelöltem lenne majd. :DDD
Az ember idővel rájön-hogy az az előnyös, ha az ember minél fiatalabb a gyerekéhez..
Akkor szerencséd volt. :-)
jaa...
azt persze, mutattuk, milyen édes 'rucit' találtunk :-)
még arra is emlékszem, hogy 500 ft volt :-)
még annál is?
Amit én néztem, abban nem olyan sok a téma, viszont úgy láttam, átfogóbb. És az Eu sincs benne
Egy szép masnival az is szép ajándék.:)
Van új főcím? Nekem ennyire nem tűnt fel, vagy a tévében még nem is volt..? :-D
Egyébként szerintem is Petihez illene Linda, nem ehhez a **** Botondhoz. :-S
Emlékszem, anno mikior a Zsófi mondta (?) hogy a lányok szeretik a "zűrös" pasikat. Hát nem tudom, Botond nekem akkor sem kellene, ha Ő lenne az egyedüli ember a Földön. :-S
Szerintem ha egy lány valakit megutál, akkor az úgy is marad.
A naptáras módszert szabad csak, ha jól tudom. Bár itt még Manyus nem lehetett olyan ügyes benne, mert az első gyerek egyből becsúszott.
Tudom, mindjárt eszembe jutottál..
Nem biztos, hogy ez kortól függ. Az én anyukám 30 évesen szült, és nekem ilyen bajom sose volt.
Csak úgy kiszaladt, rá se ránts!
Lehet, hogy akkor védekezett, csak Gyula erősebb volt...
Az én anyukám 32,5 volt, mikor születtem. És szerintem nagyon is kései vagyok, sokkal jobb, ha az embert az anyukája valahol a 20-as éveiben hozza a világra. Vagy hát nem tudom, én saját tapasztalat alapján tudok nyilatkozni.
Anyukám például tiszta "vaskalapos" és csomószor kiabál velem, hogy Ő nem a barátnőm, hanem az anyám... :-S Grr...
A mi hivatalunk háza táján sok titok lappang...amolyan vihar előtti csend van. Egyszer még hallotok felölünk.
(Nem mintha nem tett volna minket elégg híressé a Cosma ügy egyik gyanusítottja :S)
Ó, manapság ez már nem számít ám késeinek. :)
Na majd ha legközelebb berakják szakítósblogra azt a képet, hozok neked vascső végére húzott sünt. :D (photoshop) Az egyik srác azzal szokott büntetni. :)
Kései lány vagy, Gwen, Te viszont ha teheted, ne várj ennyi ideig.
Ez később jól jöhet.
Na ezt nem hallottam! Hurrá! :S
:)
További ajánlott fórumok: