Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
nem nem. nem lehetséges változat.
eddig akármikor ilyen választási lehetőséget adtak, azok közül egy sem valósult meg a sorozatban. az egész célja csak a figyelemfelkeltés, az érdeklődés fenntartása a nyári szünet idejére...
szóval ez a három jelenet az, ami egészen biztosan nem lesz a folytatásban...
Ezt nem tudtam, bár gondolhattam volna, mert reklámozták ezeket a variációkat.
Köszi, virgi!
Akkor ezt ne vegyétek komolyan. Egy lehetséges változat.
Hát igen, nem új szereplő kéne, hanem új író! Azzal többre mennének.
Apropó, most mondja egy bennfentes ismerősöm, aki rendszeresen látja Ribanclillát élőben, hogy nemcsakhogy durván látszik a műszája-műcsecse, de még rondán is van megcsinálva, "ócsó sebész vót".
És végre kaptam némi infót a protekciójáról - anutája valami fejesnél titkárnő a királyi tv-ben. Az tolja - valszeg bartelben az rtl-el.
Ez összecseng azzal, hogy Lillácska az m1-es Tűzvonalban-ban tűnt fel, ráadásul kétszer is kapott benne szerepet, pedig messze nem hozta az ott megszokott színvonalat.
A Kinga-Géza az nem előzetes, csak ez a hülye játék, hogy "vajon így folytatódik a sorozat?" - és természetesen nem.
Másik a Vilibá álruhában, a harmadik meg Botond a műtőasztalon.
De most mondd meg, mi az, hogy pecsvör???? Pislantottam kettőt, nem hittem el, hogy így írták le. :-))))
Mára abba is hagyom. Találtam már egy-két jó boltot, majd ha nem lesz ilyen meleg, akkor el is vánszorgok.
Miért kell nekem böngészni a neten????? Most ezt találtam:
"Pecsvör mintás pamut vásznak 820.-tól - 1170.- ig"
Anyáááááááááááááám.......
Igen! :-))))
És a Kőrtér miért nagy K és miért hosszú ő? :-)))
És ilyenek csinálnak honlapot.
Nem keveritek a két valóság-showt?
Zsani a BB1-ben szerepelt, Szabival ők alkották a "romantikus" párt /ahol a lepedőző Évi, meg Renato is/, míg Gwen a Való Világ-ról ír..
Foltvarráshoz keresek most boltokat a 'NETTEN', és ezt találtam:
"A Móricz Zsigmond Kőrtérren és a Gellért térren egyaránt megállnak a 7, 7/A és a 7-137-es jelzésű autóbuszok, .... "
Egy honlapon, áááááááááááááááááááááá
most megyek
tv,vacsi
sziasztok,puszi
no veszekedés
nem szeretnék veszekedést olvasni senkitől:))
Mobiltelefon-árusnak is lennie kell!
Csak valaki későn ébred rá, hogy addig álmodott!
Nem nehéz, mert csak azt néztem! :D (meg a Való Világ második évadát)
Igen, a tHirpák lányka utána megjárta a hadak útját mindenféle celebpasikkal, a médiában mégsem sikerült elhelyezkednie, viszont ha jól tudom, mobiltelefon-árusként már megállja a helyét.
ja tényleg:D
amikor az IHM kiparodizálta a csajszit.
"Mond azt hogy Margit-híd! Zsani: Erős t-betűvel ismételte.
"Mond azt hogy robotgép, Zsani újra teljesítette a kérést.
Nevetés:DD
Zsani:"Menjetek a p*****ba!!"
:DD
Ott volt a királylány, aki hirtelen leszbikus lett:O
Kismocsokkal lelépett:O
elég durva volt.....
Ez pontosan így volt.
No meg akik "bevállalósok" voltak-egy kis balhéra, szexre, polgárpukkasztásra, stb.
Lehet ma nézem a Beugrót.
Semmi nincs a tv-ben,amit jó lenne nézni..