Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Bele is savanyodnánk, ha itt csak a Bk-ról lehetne szót váltani!
Még szerencse, hogy ilyenkor nyáron, mikor uborka- szezon van a Mátyás király úti pletykaházban, egyéb témák is megvitathatók és ezt Adaniék is türelemmel tudomásul veszik.
Nem! Félreértesz!
Én elég toleráns vagyok Adrival, mondhatom, hogy kedvelem őt,beilleszkedett, pedig savazzuk folyamatosan. Persze, nem kedvelem a Nórizását- mikizését, de nem ver ki tőle a verejték! Elolvasom, elfelejtem, legfeljebb teszek rá egy kicsit pikírtabb megjegyzést, de nem tud kihozni a sodromból.
Az előbbi megjegyzéseim arra írtam, hogy Adani emelt nemrég szót a sok offolás ellen, s azzal nem értek egyet.
Dehogy tiplizek drága Joys-om, nem hagynálak itt titeket a világért sem:)
Nagyon szeretek Veletek másról is beszélgetni mint a BK, csak néha sok már Adri. De nem akarom mindig bántani, amúgy sem sértődik meg, ezt már többször mondta:)
Ha nem marad ebben a laza formátumban meg a topik, akkor nem lesz kedvem iode benézni, kivel mi újság.
Szívesen olvasok Bánk Bán élményektől kezdve bulvárpletykákon át családi nyaralásokon keresztül mindenről, és természetesen a BK-ról is.
De ha bemerevítjük, akkor pont a szabad rugalmasság veszik majd el, ami miatt annyira vonzó ez a társaság.
Mi az a tiplizés, zebi? Csak nem akarsz hátat fordítani ennek a csapatnak?
Ez a kérdésem dinához is, remélem, nem gondoljátok komolyan.
Szerintem olykor túl szigorúak vagytok a kissé szeles Adrihoz, nem mondom, időnként nehéz tolerálni őt /főként a Nóra-Miki-Bereczki- imádatát/, de azt is vegyétek észre, hogy az utóbbi időben ebből némileg visszavett és láthatóan igyekszik.
Szóval van valami fejlődés nála.
Nem sok, de valami..
Én azért szeretem ezt a fórumot, mert nem csak egy csapáson folyik!
Ha csak a BK-ról lehet itt szó, én tiplizek is.
Ha a tagok egyik témát a másikba fűzve keverednek el "más vizekre", azt nem érzem kimondottan offolásnak.
Agyoncsapná a fórumot és az itt kialakult közösséget, ha csak a szappanoperáról cseveghetnénk.
Szomorú lennék.
Valóban kiváló alakítást nyújt benne.
/De Szabó István jól sikerült filmjében, a Rokonok-ban is./
Azért csak válogasd meg, akadnak gyengébbek is..
Nem mindegyik remekmű.
Szerintem jó darab a Bánk Bán, nekem semmi bajom vele és a nyelvezete is jól érthető. Számos feldolgozásban láttam a Nemzeti Színházban-annak idején.
Nekem inkább a Tragédiával vannak gondjaim..
Emlékszem, az új Nemzeti Színházat/a lágymányosi hídnál/ évekkel ezelőtt ezzel a darabbal nyitották meg, ami a fura rendezés és a szokatlan kellékek/sör, géppisztoly, stb, nemkülönben az akusztikai problémák miatt-felért egy kínos bukással.
Évát a már jócskán nem fiatal Papp Vera, Ádámot a kancsi szemű, különben kitűnő színész, Szarvas József alakította.
Koruk miatt egyikhez sem illett a szerep.
Igen, csak véletlenül hozzáírtam egy z-t, bocsi!
Ő kiváló zenész és sok-sok darab és filmzene szerzője, egyben a Vígszínház zenei vezetője.
Ő szerezte az immár kultikus "Popfesztivál" zenéjét is, amelynek szinte minden dalbetétje közismert-ma is.
/Déry Tibor a '69-es, híres Woodstocki rock-fesztivál nyomán írta a kisregényét, ebből készült a darab, melyet még a 60-as években mutatott be a Vígszínház-óriási sikerrel./
Azért szólok neki csak néha:)
Bereczki az előző oldalon minden hsz-ében benne volt.
Egyébként nem szólok rá mindig:)
Na igen és ebből vajon mennyi szólt a BK-ról, és mennyi volt offtopik.
Nincs erőm se időm ennyit végigolvasni, bár való igaz nincs BK így arról nem nagyon lehet mit írni, ezért most nem is zavar annyira, h elment a téma más fele. Ugye beszéltek itt színházi darabokról meg operákról, aminek nem sok köze van a BK-hoz ,de most még sztem belefér úgyse lehet a BK-ról semmit sem írni. De ha már lesz BK akkor megkérlek titeket, h az ilyen témákat hanyagoljátok vagy nyissatok neki külön topikokat ha nincs még és itt csak minimális offolás legyen majd. Addig még van pár hét addig hajrá beszéljetek ki mindent.