Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
wow
jól hangzik:))
melodikus vígopera:)
körbenézek ma az operába hogy melyik a jó:)
Attól függ,hogy melyik lesz!
Szerencsére van most annyi pénzem,hogy megvegyem az egyik jegyet!:)
Köszi a tanácsot!:)
Egyetértek veled.
Úgy látszik, ötletekben a készítőknél nincs hiány, az más kérdés, hogy ezek összetétele finoman szólva bárgyú, gyermeteg és helyenként valószínűtlen-ami eddig is jellemezte az egész sorozatot.
semmibaj:D
köszi:))
Sajnálom, hogy nem lehetek veletek, /bár nem biztos, hogy ez kölcsönös../ de-mint már írtam-családi programunk lesz, viszont mire Céliáék is oda utaznak, talán sikerül nyélbe ütni a találkozást.
A három hét folyamatos nyaralás után elég sok a dolgunk, ráadásul ezalatt egy csomó postai értesítést érkezett hozzánk különféle ajánlott küldeményekről, melyeket már régen visszaküldtek a feladóhoz, így szaladgálok utánuk. Megszerezni ezeket nem is olyan könnyű.
Azt hinné az ember, hogy ilyenkor mindenki szabadságon van, de most látom, hogy ez nagy tévedés.
Köszi!
Akkor no comment :)
Az RTL Klub pedig egyelőre visszatart az internetről olyan nézett műsorokat, mint például a Barátok közt. Ezeket információink szerint az esetleges ismétlések védelmében nem nézhetjük meg online.
ezt olvastam egy cikkben, ez is nagyon szánalmas egy ilyen eposzt mint a BK kell is védeni bármitől, leginkább a nézőktől kellene megvédeni :DD
Apropó láttátok az RTL honlapján lévő videókat, h vajon hogy folytatódik a BK?
-Botondot szarrá törve tolják a kórházban a műtőbe tiszta Vészhelyzet style, defibrillátorral küzdenek érte meg lélegeztetik stb. Vajon belehal Botond?
-Géza megvádolja Kingát, h Péter csinált neki gyereket.
-Vili Bá nőnek öltözve megszökött a fogdából, Géza nem ismeri fel, aztán megint és Vili közli ,h rejtse el Géza mert nem rohad börtönben amiatt, amit nem követett el.
Július eleje körül mutatták nekem ezt a számot:
Nyaraláshoz meg nyáron ideális, tingli-tangli persze, de nyaraláskor lehet hallgatni hiszen arról szól.
A polónak semmi baja nem lett, csak tiszta kosz volt, de a venis megint segített! ;) :D
Hát, bizony volt olyan, hogy trikóban, meg rövidnaciban motoroztam...még jó, hogy nem azon a napon.
Igazából most is az volt a szerencsénk, hogy nagyon esett az eső és így mindketten csúsztunk. Egy száraz aszfalton valószínű beleégett volna a kabát a bőrömbe...
Naigen, egy vagyon, de az élet meg megfizethetetlen. Szépen apránként sztem kezdjetek el beruházni(legalább most, felfoghatjátok jelként is), elsőnek neked egy csini bőrdzsekivel. ;)
Még jó, hogy legalább farmer volt rajtad, bele sem merek gondolni, hogy néznél ki, ha nyári rövidnadrágban, pántos felsőben lettél volna!
A póló már hordhatatlan? Ha csak szakadások vanna rajta, beépíthetitek az imidzsébe, tudod, mint a sebhelyeket!
Igen, csak a bőrszerkó egy vagyon! :( Viszont tény, hogy anélkül még ennyi sérülésem se lett volna, valószinűleg.
Nem voltam túlöltözve. Farmer naci, poló és azon egy farmer kabátka. Ennyi. A polót előző nap kaptam a páromtól. Vettünk egy sima pólót és a haverja csinált belőle egy egyenpólót, suzuki emblémával, meg felirattal. Tök jól nézett ki. Erre...ez történik. Jó nagy szerencsét hozott nekünk. :P
Igen, a motorozás az más...de tudom legalább annyira veszélyes!
Sok szerencsét a repüléshez és érezd jól magad!!! :))
Naigen, mondjuk a vidéki zöldség-gyümölcs nekem természetes, a beszerzését anyura hagyom, Tescoban, nagyobb boltban nem vennék semmi pénzért.
Húst (leginkább szárnyast) és tojást szintén háztól veszünk, ha van igényetek ilyesmire legközelebb, szólj, hátha tudunk segíteni. Bociboci-zenére a házi tej-árus is járja a környéket, Virginek azt is ajánlom, ha még olvassa, gyerekeknek nagyon jó, csak fel kell forralni mindenképp.
Naigen, abban a bizonyos sarki boltban, amire gondolsz, anyagi öngyilkosság bevásárolni, max 1-2 legszükségesebb dolgot szabad megvenni.
Kocsival már nem táv a Plusból lett Spar, Penny, Profi.
A ruha is nagyon drága amúgy.
és még egy utolsó (külön, mert nem magyar:-), a német trio együttestől.
ez a szám akkor volt sláger, amikor 18 évesen felvettek a főiskolára, 1984-ben :-)))
(legalábbis én így tudom)
Most megyek az Állatkertbe!
Kifejezetten Állatkertezős idő van!