Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Például én és még gondolom jó néhányan, itt, a Bk-topikban.
Frissíts egyet-kettőt.
Különben szép a kis családod és most látom, jó néhány korábban nem publikált fotót is kitettél. Az őszülő halántékú úr az édesapád?
Ki az a sok fiatal kislány körülötted??
:D
Én meg a te variációdat nem halottam még! :D
Egyetértek veled.
A Római strandon a belépő kb 2000 Ft.
Csütörtökönként féláras,ami 1000 Ft.
Van kb 3(?) csúszda:fedett,fedetlen is.(fedettből 1,fedetlenből 1-2,és 1 ami sárga)és talán még valahol.
Fedettől szabályosan félek:D
Én ahogy "befeküdtem" a fedettbe csúsztam is.
De olyan sötét volt,semmi levegő,összevissza estem,tisztára betojtam:( ki sem mertem nyitni a szemem és persze levegőt sem kaptam. Ahogy kicsúsztam a vízbe,ami nekem mély volt:P hirtelen kapkodtam a levegőt:D
marha jó volt......
Egyszer voltam,ami elég is volt! Indulás előtt éreztem,hogy ez nem lesz nekem való.
Így is lett!
Azután csak a fedetlenen csúszdáztam:)izgi:))
..ez a "sógi" nekem nagyon tetszik, ebben az értelemben még soha nem hallottam, pedig megértem már néhány napot../Sógunról tudok, sógiról nem./
Az ember örökké tanul!
Nem baj, ne búsulj, ha most nem sikerül, majd nyélbe ütjük jövőre, csak ne felejtsétek el.
Október végéig mi több-kevesebb rendszerességgel lent leszünk, ha jöttök, megtaláltok és Gwentől is légvonalban alig 100 méter választja el a nyaralónkat.
Majd egyeztetünk, jó?
áÁÁ, ki kíváncsi a mi nyaralásunkra. Meg már hely sincs az adatlapomon képnek:)
De a naplómban leírom:)
A mi útunk megint el kell hogy maradjon, mert azon a hétvégén indulnak anyósék horvátba, után való hétvégén a sógiék, majd mi. Úgyhogy fogalmam sincs idén még lejutunk-e...
:(
A körülmények ismeretében igyekezz probléma mentessé alakítani az ott töltött napokat, biztosan nem lesz olyan nehéz.
Nekünk is volt kicsi a fiúnk, sok helyen megfordultunk vele-megoldottuk.
..és el ne felejts pár jó fotót készíteni a nyaralásotokról, majd közzé tenni a HOXÁ-n, okay??
Köszi-köszi
Ja, elfelejtettem Joys-nak válaszolni, hogy dehogy felejtelek el benneteket.
Ha lenne internet, a laptomon még szórakoznék is, de szerintem apartmanban nem lesz:)
Köszi.
Szerintem halálra fogok rémülni percenként, mikor a gyerek rohant a mnedencék felé:)
Az a helyzet, hogy én nem szeretem a nagy strandokat. Kényelmetlen, nyom a föld, nem tudok leülni, feküdni, a vízben sem szeretek sokáig lenni. Ha pedig egyszer befizetsz, muszáj ott maradnod egész nap, hogy megérje:)
Jobban szeretem a wellness szállókat (megfizethetetlen), ahol felveszed a rucidat, egy köpenyt, lemész max a földszintig, ott pancsikálsz, aztán vissza a szobádba, pihi, kaja, bár, újra pancsi,stb.
D
Érezd jól magad és ne felejts el bennünket!
Mi ott még nem jártunk, de szépeket hallani Zalakarosról..
sziasztok fiúk-lányok!
Pontosan én is szeretem BZ-t, de így már nagyon unalmas:) Dehát szegényke nem tehet róla, hogy itt valaki nyálzik róla.
Holnaptól nem vagyok másfél hétig, vasárnap megyünk Zalakarosra:)
Mint költészetet kedvelő, jól ismerem J.A. örökbecsű remekét.
Itt valóban "lazára vettem" az idézetet, igazad van, köszi, hogy szóltál.
úgy emlékszem, egyszer a hétfői lapodba botlottam bele.
Ezek szerint van minden napra egy:))
aranyos.
meghallgattam,
nekem dallamvilágában az Exotic és az Első Emelet között van valahol.
Éppen most mutatták az Rtl Klub-on a variációkat, sőt még meg is szólaltatják/!/ a szereplőket /Gézát, Claudiát, Orsit, Vili b-t/, mi a véleményük róla, átéltek-e már hasonló helyzeteket.
Meg kell adni, van eszük a média-kampányokért felelős Bk-munkatársaknak, hogyan kell az érdeklődést-ilyen uborka szezonban is-legalább szinten tartani!
"/bár nem biztos, hogy ez kölcsönös../"
Ilyeneket miért írsz???
ez csak egy variáció a sok közül,hogy vajon mi fog történni?
Lehet sejteni,hogy nem ez lesz a következő részekben. Mint eddig,biztosan más eset lesz mint amit láthatunk a képernyőn.
Anno amikor Mikit lelőtték mutattak 3 személyt(?) Zsófi,Claudia és talán András volt a 3.?
persze tudtuk,hogy a művezető tette.
Biztos nem ilyen lesz.
Botond esetében sem.
Itt tömegszórakoztatásról van szó, abba pedig minden /igénytelenség/ belefér.
A sorozat a mérsékelten csökkenő nézőszám mellett is úgy látszik, még képes eltartani önmagát, ezért még megújítani sem kívánják.
A reklám bevételek így is /megfelelő mértékű/ profitot hoznak a készítőknek, más szempontok itt nem játszanak szerepet.
Mint általában a kereskedelmi televízióknál.
:D
amikor női ruciban elszökik a börtönből?:D
úú.....
már a 400ft-os jegy tök gagyinak hangzik!
Bocs,ez nem neked szól!
Amikor anno vettem Madáchszínházban,Vígszínházban 900 ft-os jegyet akármire, az persze az emelet oldalra szólt,amiből a színpad 60%-át látod! Aminek semmi értelme!:(
Jut eszembe!...
Bocs,hogy ismét Bereczkizek,de ha sikerül vennem télre jegyet,az biztos hogy a földszintre szeretnék! Valahova az 1. sorokba:)
(Jövőre,veled,itt!):)