Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Esküszöm, hogy nekem az RTL most oldalon lévő videók közül a BK-ból nem jön be semmi:((
valaki segítsen!!köszi
Kérlek szépen! :)
(=Szivesen!)
Megoldjuk.
Talán nem is korfüggő ez mert sokszor az idősebbek botránkoznak meg a fiatalokon.
Igyekszem...
Ez a névtelen telefonálós szál is csak arra kell, h Péter lebukjon. Drogdíler nem lehet, mert Niki nem drogokat szedett most, hanem receptre felírt fájdalomcsillapítót, azt meg nem dílertől hitelre hanem patikában pénzért vette. Kamilla apja se lehet, hiszen mintha azt mondta volna, h nem is kereste azóta, h megszületett vagyis nem érdekli a lánya, miért gondolta volna meg magát 10-11 évvel később ha addig felé se nézett?
Clau meg tuti azt kéri majd Zsolttól ,h szakítson Zsófival, de hát miért is tenné, mikor semmi bizonyítéka sincs ellene, hiszen csak Valter vallomása van a kezében az meg nem sok.
engem nem zavart a stílusod! Viszont azt tényleg vedd figyelembe,amit a többiek mondanak,mert van benne valami,s nem akarok veszekedést:(
Köszi:))
Dehát, ha egyszer vén kéjenc vagyok!
--
Oké! Megpróbálom megjátszani a kulturált embert. Ehhez mást kell adjak mint önmagamat, pedig mindíg azt tanították nekem, hogy önmagamat adjam. Az élet számomra igazolta azt, hogy az embernek önmagát kell adnia, valahol az a legkifizetődőbb. Az ember nem tud mindenkinek megfelelni, így is úgyis lesznek emberek akik szim- és akik antipatizálnak velem. Persze a kritikán el kell gondolkozni, nyilván vannak esetek amikor az embernek erőt kell vennie önmagán.
Pencilnek (♥) sikerült leszoktatnia engem a pocsék helyesírásomról az Isten áldja meg érte, Nektek meg hátha sikerül a bunkoid stílusról.
őszintén megmondom:
nem tartom ízlésesnek, hogy ilyenekről beszélsz.
Vén kéjenc képét fested magadról.
Nem gusztusos.