Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Sok olyan dolog van abban a sorozatban, ami eléggé elrugaszkosik a valóságtól.
miért láttad valaha dolgozni menni?
Jó, hát nem veszem túl komolyan, mindent részt szinte röhögve nézek végig..de nem lehet abbahagyni, és Valter valamiért hozzám nőtt. : DD
András munkahelye csúcs! Egyik napról a másikra felmond, kilép, és seperc alatt társigazgatóvá válik. Vagy ápolásin volt otthon a fiával? Vagy mi?????
Biztos, mert azt mondta, "betörtek az egyik boltba"
Szerintem előbb-utóbb visszajön a Kinga, csak futni akar még egy-két kört.
Az lehet, de kíváncsi leszek, hogy továbbra is kelleni fog-e a sznob Claudiának, pláne, hogy csak egy szélhámos.
Kettőről volt szó, amely közül az egyik a lanyha forgalom miatt most veszélybe került. (Bár mi ez a telefonon fenyegetőző gengszterhez képest???)
A BK örök. Most nyáron csak azért nem voltak elvonási tüneteim, mert maradtak felvételrészletek olyan epizódokból,amelyeket távolléteim idejére programoztam be, a DVD-ről nem is beszélve.
Uzsorás, avagy netán a fedővállalkozás igazi tulaja. Niki simán lehet papíron mobiltelefon-kereskedő, aki valójában strófrau - ha már nő.
Itt már Magdi anyus fehér ingbe burkolózott, mennyei dicsfényben ragyogó szelleme sem segíthet!
Ám szerintem - ha csak ki nem akarják írni Kingát, akinek a helyére újabb szereplő kellene, hacsak a fkv-írók Gézának immár nem az örökösen alkalmi nőcskékkel vigasztalódó, kiégett lúzer tőle amúgy nem távol álló szerepét szánják - létezik még a BK-nak egy jól bevált dramaturgiai fogása. No, az, illetve az ilyen funkciót betöltő személy még segíthet.
Ez ugyanúgy eszembe jutott, mint Parafenomén Imre valószínűsíthető kudarca. Simán elengedte Nikit, nem álmodott semmit/ éber állapotában sem jelent meg előtte valami gyanús alak/ nem hallott túlvilági szózatot.
kérd meg bk fan Adri bnédet, hogy írja össze neked :)
Valaki foglalja mar ossze nekem mi torten a elmult 2 hetben.
Azért ez nem ilyen egyszerű...eleinte a "vérét" akarta Claudiának. Végighazudta az egész ismerettségüket! Persze azért így már más, de nem egyszerű.
egyébként ha valter elmondja claunak, hogy tényleg beleszeretett,akkor szerintem nem ő rá fog haragudni, hanem zsoltira és mikire.
Sajna mobilrol vagyok, igy nem tudom megnezni. Hetvegente jarok haza.
Köszi Adrika.
De ide sosem tesznek fel videoelőzetest :(
Viszont a holnapi rész:
"Vajon Claudia megbocsát Valternak? Péter titkol valamit? Vandának sikerül megint randevúznia Szabival?"
Ha van neted, akkor:
www.rtlklub.hu/most/
Itt mindig megtalálod az adott heti részeket.
szerintem itt:
www.rtlklub.hu/videotar
s ott valahol van a Bk:))
Ha határozó szó +ige, akkor pl. Jól esett az eső és bőrig áztam, de nekem jólesett, mert folyton melegem van. :)
♥♥♥♥♥
Biztosak vagytok abban, hogy Nikinek több boltja is van? Miből? Hol?
Na , azok a boltolások szerintem a drog terjesztéséről szóltak.
Vagy nagyon nagyot tévedek :)
Ne szidjátok már!!!
Vandácska viszi a lóvét a kozmetikushoz, nem is keveset, mint tudjuk.
Peti meg keres egy kis zsebpénzt. Juli meg vigye el kisbabát a tárlatra, aztán utána adja oda Vandának, aki addigra megszépül, és mehet Andrással randizni.
Halihó.
Nem tudjátok, hol lehet megnézni a videós BK előzeteseket? Adott nap estit.
Az nem volt marhaság és bármikor kész vagyok újra dühöngeni miatta, ha felcukkolsz. :P
Sziasztok! Hogy vagytok? Sajna nem tudok bk-t nezni. :(
További ajánlott fórumok: