Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Tuti elrabolják Kamillát... Itt mindig elrabolnak mindekit.
Jaj, bírd ki egy kicsikét még, "megígérem minden jóra fordul, bízzál bennem. Meglátod, minden rendben lesz" (szappanopera sablonszöveg). :-)))
a film a sands of time alapján készül(t), ami sorban a 4. rész, bár az előzetes alapján a későbbi részekből is emeltek át. minden esetre ettől a résztől ismét olyan játékot adtak ki, amit érdemes kipróbálni. (anno az első kettőt végigjátszottam, és nemrég a sands of time-ot is. nem bántam meg, élvezetes volt :-)
Hát igen, Niki részéről ráutaló magatartás (elszámolási vita vmi alvilágialakkal, feltehetően drogdílerrel) nem volt. Ugyanakkor nagy nehézségek árán szerezte be a bogyóit, kérdés, mikor és kitől, mert a felkeresett orvosok nem vették készpénznek a szörnyű fejgörcsökre vonatkozó állításait.
És a 2 boltja valójában fedővállalkozás??? A drogláncban felette álló alak persze juszt is a vonalas telefonon hívja. Nikinek nem derengett, hogy az illető keresni fogja? Jó, hirtelen szánta rá magát a villámgyors elvonókúrára, de a fickó hívásának esetére óvintézkedéseket kellett volna tennie. Imre pedig vizsgázik. Nekem pedig emelkedik az adrenalinszintem. Mi lesz itt? Titokzatos alvilági telefonáló - Valter drámai beavatkozása - és a GÉZA & KINGACICA ÁLOMPÁROS hányattatásai! Jaj, nem bírom tovább!!!!!!!!!
Hát ez majdnem olyan helyzet, mint az otthon maradt Kevin. Dustin Hoffmannek van egy Szalmakutyák c. régi filmje, amelyet Mo.-on nem vetítettek, abban nagyon távolról hasonló helyzet van. (Egy ártatlan embert kell megvédelmeznie néhány Géza-szerű bunkó általi meglincseléstől.)
Ingatlanvásárlásnál a vevő SZOKTA az ügyvédet választani, itt viszont egy vadidegen ügyvéd jelent meg, akivel Clau nyilván telefonon tárgyalt. Valter pedig átadott egy hamisított meghatalmazást, miszerint a Svájcban élő XY nevében szerződést köthet a Ló utca 113 alatti családi ház és telek eladásáról???
Hogyne futna. Bár én a 3D-vel nem játszottam soha meg a többivel, az már nem az igazi. Ahogy mi szerettük gyerekként 2D-ben akár pixeles grafikával úgy az igazi. A Prince of Persia 1 és 2 letölthető több helyről és DosBox progival prímán elfut még Windows 7-en is. A 2-vel anno mennyit játszottunk.
Jólesett!!! Így, egybeírva :) ♥♥♥♥♥
Jaj, a párom imádta a Prince of Persia-t! :D
Az összes része meg volt anno. Végig is vitte. :)
Kinga nem talál munkát akáclombos falujában, így vissza kell térnie a Házba. Ez logisztikai problémákat vet fel: Hol fog lakni?
Tippjeim: 1. Vili bácsinál, Botond helyén.
2. Zsolt kis lakásában, mivel Valter kirepül.
Ennél érdekesebb, hogy immár András is visszatér a Házba, cserben hagyva rejtélyes, amúgy szuper munkahelyét, amely részére amúgyis bedolgozott/távmunkát végzett. Egyetlen kollégája nem bukkant fel ez idő alatt a Házban, (Nóránál ügyvéd korában fel-felbukkant egy-két kolléga) Andrást nem mutatták a munkahelyén stb.
Gyermekeim nagyon szerették! Nem tudom, hogy most megvan-e, fut-e az XP-n.
nem tudom, játszott-e valaki annak idején a prince of persiával, hamarosan elkészül a film is. nemrég megjelent az első trailer. jól néz ki, remélem, a történetet nem fogják elszúrni, mint általában a játékokból készült filmeknél...
valamint kijött james cameron új filmjének, az avatar-nak a trailere is. nálam ez is a bejövős film kategóriába esik...
:-)
igazából nem maga a dominó idegesít, hiszen nem szoktam nézni, csak ahogy kapcsolgatok abban az időben, és éppen odalépek, ott maradok pár percre.
ami zavar, hogy élőben adják, és a megszokott műsorrendet megváltoztatják miatta, mintha legalábbis valami életbevágóan fontos esemény lenne... adhatnák más időben, felvételről...
hehe :DD
"Bármelyik nőt megkaphatja a Barátok közt Danija?"
:DD vicces :))
Múlthéten te is dühöngtél egy marhaság miatt :))
Nekem is szimpi a pasi:D
Na, akkor írjunk az fkíróknak!:D
Engem nem zavar a dominó. Igaz, egy adást sem néztem végig, talán az utolsó negyedórát. Ennyi tökéletesen elég volt belőle. Láttam örülő, őrülő, síró embereket, mert vagy borult, vagy nem borult fel néhány ezer dominó. Biztos, hogy nagy munka ezt megcsinálni, érdekes ötletek vannak.
Agyam hátsó zugában felteszem a kérdést: ugyanezt a lelkesedést nem lehetne hasznosabb dolgokra fordítani?
Na engem mondjuk nem idegesít, de nem is érdekel. hidegen hagy. Nem fogom nézni az biztos, viszont annak örülök hogy emiatt nem marad el a barátok közt. Mert ugye általában a sorozaton "verik el a port", ha valami más műsort akarnak leadni.
A kérdésre választ ad az, hogy hányan mentek át a leánykoleszba. Tippem az, hogy senki. Aki meg mégis átment és sikerrel járt az fogadókészséggel találkozott. Ha mind a kettőnek jól esett akkor egészségükre! Hozzáteszem, nem vagyok híve az azonnali testi kapcsolatteremtésnek.
Sokfélék vagyunk, néhányan rosszak...
Mi is békén hagytuk az óvodás kislányokat. Nyilván.
Hajszálpontosan úgy is hívják!
na, ez a domino is rém idegesítő számomra. egyszerűen nem értem, mit lehet ezen közvetíteni és nézni. meglöknek egy dominót, és felborul egy csomó másik x órán keresztül. emberek ugrálnak, mutatják a dominóállító csapatot, a műsorvezetőket, reklámokat, néha még a dominókat is, hogy borulnak...
és minden évben... (bár nekem úgy tűnik, mintha legalább félévente lenne...)
vanda szerintem is szép, de a sorozatbeli természete egyszerűen borzasztó...
ezzel az arrogáns, görény viselkedésével - ha megjelenik a képernyőn - tökéletesen el tudja leplezni szépségét, és inkább irritál, mint tetszik...
és úgy hívják, mint őt?
:-)
nem, nem vagyunk ilyenek!!!
van ilyen is, igaz, de nem vagyUNK!!!
és úgy vélem, azok vannak kisebbségben, akiknek ilyen extrém a gondolkodásmódjuk...
kár, hogy o. petrát lecserélik, szép arcú kislány, tetszett...
de hát ez van, nem az első ilyen eset. és jártunk már rosszabbul is, amikor az új noémit behozták. ez a mostani csere talán nem lesz annyira gázos...
nemsokára kiderül...
Egyetértek! A Szeress most!-ban lenyalt sérója volt. Még az is sokkal jobb volt, mint ez. :P
csak akkor járulok hozzá, ha valami rendes frizurát csinálnak neki!!!!!!!!!!!!!!
:))
További ajánlott fórumok: