Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Valóban nem volt béna, ennek ellenére a figurát dicsérni nem tudom, de nem is lehet.
Ritka körmönfont, gonosz pali, aki egész életét mások tönkretételére teszi fel és nem megy a szomszédba egy kis aljasságért.
Ettől még a megszemélyesítőjéért, Sz.Zoltánért nyugodtan rajonghatsz, de tudj a kettő között különbséget tenni.
Ha az életben találkoznál az ilyen embertelen, rossz szándékú, másokat kihasználó pasival,javaslom, messzire kerüld el.
most olvastam az epizód magazinban, amit Varga Iza nyilatkozott ezzel kapcsolatban, hogy talán Attila az a társ,akivel le élné az életét a filmbéli karaktere,csak félő, hogy van sok fekete pont a múltjában......
arra gondoltam, hogy jövőre valami alakulgatni fog. KEZD inkább.ideje volna felfedni!!
najó,más is írjon valamit..:-))
el vagyok magammal :))
csak kicsit kiakadtam, hogy milyen régóta olvasok ezzel kapcsolatban sok mindent,s látom is a tvben. rengeteg variáció felmerült a nézőkben, de az írók képtelenek felfedni a múltat?!
úgyis mondhatnám,hogy 8-9 hónapja a mókuskerékben forog minden.
valami igazán történhetne!!na:D
most ezzel minket akarnak hülyének nézni vagy mivan?? Mikinek eddig mindig minden sikerült,s 8-9 hónapja semmivel nem tud előrukkolni. komolyan mondom mintha teljesen hülyének akarnák nézetni Mikiéket és minket.
sosem volt béna a Miki. valamit tehetnének!!fogadjuk, hogy akkor derülnek ki valami hihetetlen dolgok,ami nem számítunk rá..
Én mint BK rajongó, most kérdezem, hogy az írók szándékoznak valami ötlettel elő állni, amivel Attilát lebuktatják? mert gondolom, hogy lesz valami a múltjában. Azért kérdezem, mert csaknem 8-9 hónapja van itt,s semmi nem mozdult!!semmi nem történt!! kicsit mozdulhatnának már. kitalálhatnának valami zaftos történetet, ami durva. eddig semmi nem derült ki,s őszintén szólva, én nem tudok mit kezdeni:S
remélem ezt olvassák!!
Én is örülök Tabáni győzelmének, mert a kisebb baki ellenére nagyon meggyőzően énekelt.
Ha nem száll a fejébe a dicsőség, még sokra viheti, mivel kellemes a hangja és az előadókészsége is jó.
én is szurkolok neki:D
én minden nap hallgatom a hangját:))
én őszintén bevallom, hogy örülök István győzelmének,de inkább Andrénak szurkoltam.
Azt gondolod,ha időben közlik a közönséggel,nézőkkel a jelenlegi eredményt,akkor az André rajongók most nagyon boldogok lennének a győztessel együtt?
emlékszem a való világ idején ilyen volt is.csak akkor fantom képpel.
A szombat esti döntőben V.André győzelmet érdemelt volna. Mint azt ma olvasni, őszerinte a versenyben mindössze 370 szavazattal maradt le, de ezt az Rtl Klub cáfolja.
Nagyon szomorúnak tartom, hogy "elfelejtették" közölni a nézőkkel a szavazatszámlálás eredményét, mert ez az egész verseny végeredményének hitelét is megkérdőjelezi.
"itt könnyen felismerték különleges ADOMÁNYOM" :))
aranyos :D
Akkor ez rendben van.
Bízom benne, hogy még sokat hallunk a sikeres pályájáról!
V. Andrénak csodálatos hangja van, mégsem lesz könnyű boldogulnia, mivel nálunk nem keresettek a kontratenorok. Talán külföldön, de ahhoz legalább egy idegen nyelvet meg kell tanulnia: angolt és/vagy németet.
Kétségtelenül szépen interpretálja a koloratúr-áriákat, ám ezek végül is nőknek, vagy a híres hőstenor-áriákat, amelyeket Domingo, Carreras, vagy Jose Cura énekel, melyek szintén nem igazán neki valók.
Igazából nem is tudom, hogy egy operaházi direktor mit tud vele kezdeni, ha jelentkezik meghallgatásra.
Azért szurkolok neki, hogy valahol boldoguljon a kétségtelenül bravúros, kulturált orgánumával.
Nincsenek egy szinten, a kukások jóval többet keresnek... Konkrétan kétszer annyit nettóban, mint a férjem keresett a régi munkahelyén programozóként...:P
Egyébként ez szerintem nem az eladói munka lenézése, de akinek megvan az esze, szorgalma, tehetsége, hogy mást csináljon, annak ez megalázó valamilyen szinten. Nem maga a munka, hanema tudat, hogy többre képes.
igen.
Én már több éve tudok a srácról.
Miki fog lebukni,mivel Attila nem találja a dossziét. De visszavitte??????mert azt nem mutatták:O
meleg leszek?:-))
najó,értem:DDDDDDDDDDDDDDDD