Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
ja, akartam mondani: most megy az m1-en az Aranyág c. műsor
Feke Pál hatalmasat énekelt,
utána Dolhai Attila középszerűségével szégyenében elbújhat. Akkora volt a kontraszt, hogy még én is elszégyelltem magam.
de mintha azt mondta volna, hogy rap-pel
végülis mindegy.
ma már mindenki tud mindent
:)))
az interjút láttam vele
erről lemaradtam :)
fantasztikus khmkhmmm
bk-t? jaja..
sajnos:((
Lizi........ :D
ezeket mesélted...... lécci :D
amúgy szerintem az attila "kissé" gyanús..... érdekes, h lelőtték a temetőben, stb,stb..amiket elhallgatott. most nyílván úgy alakítják az írók, hogy folyamatosan attila győzzön,s azt hiszi, h soha nem derül ki a titka. de azzal is számolni kell , h a szereplőkben vannak titkaik,mindenféle. szóval, egy idő után az is ki fog derülni. hogy nórit&mikit összehozzák-e az a fkírók feladata. remélem, h igen.. :-))én szememben ők azok,akik összeillenek.
ízlések és pofonok..
off is, de vicces, elsősorban hölgyeknek :)
de uraknak is :))
Szegény? "Átkozott" sírrabló :D (csak viccelek :P)
Ilyet nem lehet csinálni, bébi, mondtam, hogy éjfélkor ne ásd ki a ládát :D :D :D
(denevérré változtatom :P)
Inkább szegény Laci :S
Még szép, hogy Attila "kicsit" gyanús, "kicsit" eldőlt a temetőben, mint a liszteszsák, :D kicsit sem különb a "testvérénél" de Nóri választ. Mindig a nő választ. Csak egy a fontos, hogy boldog legyen és kiegyensúlyozott, ha Attilával, hát vele, ha mással, úgy is jó, de mint kívülálló, én sem nézném el a férjem viselt dolgait, "sajnos" a saját nemem pártján állok, :P nagyon sajnálom őt mindenért, a többi maradjon titok, a többit majd a +18 karikás műsorban éjfél után, miután a szomszédok (is)lefeküdtek. :D :D :D :D :D :D :D :D
Az a rossz, ha a feleség válni akar, de még rosszabb, ha ügyvéd. :D :D :D
Szilveszterre: "Be fogsz rúgni, mint a szamár, olyan leszel, mint a lajhár. Csak azért fogsz a sarokba állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni. B.Ú.É.K."
Hű:)
De az oldalon 2 Lóránt Krisztát is láttam, két ugyanolyan képet.
Na, Miki "örülhet"..
"Miklós hatalmasat csalódik"..
szegénykének semmi nem jön össze.
:P
köszi
így jött:D Joys,kérlek,ne verj meg!!lécci,lécciiiii:DD
najó, kijavítom:-))
"Új gépet kaptunk" :-))
"Új gép lett hozva"?? jó kis germanizmus, klasszikus szenvedő szerkezet, Adri. Ez igen..
Angolban is mondunk ilyet, de magyarul nem, szörnyen hangzik.
Hogy állhat rá a nyelved?