Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
:D
nemrég a tesóm arra kért, hogy írjak "házidogát" a BK-ról, mert kíváncsi hogyan elemezném a kedvenc karaktereimet. Mikin ki volt akadva. persze nem kritizáltam ÚGY ahogy ti, s nem is gyűlölködve meséltem, hanem azt írtam,amit gondolok.
persze, szereti. ez nem kérdés.
..Nóra persze főként bűnös, gátlástalan lelkű egykori férjét óvná, aki után ma is eszi a fene.
Kívánom, hogy ismét nyerje el:rövid időn belül rajta is átgázol majd.
De csak rajta.
Értelek. Nem tudom, szerintem semmit. :)
Egyébként mindenkinek megvan a maga baja, hidd el, szerintem itt senki sem azért ír ilyet, hogy megbántsa a másikat. Na, van egy határ, amikor az embernek már a fülén jön ki a gőz, de ha mindenki hagy mindenkit, hogy kifejtse a véleményét, akkor nincs baj. Szóval, ha pl. xy, azt írja, hogy huuu, de útálom a Mikit és Nórát, akkor hagyd figyelmen kívül, ők fiktív (=nem valóságos, hanem kitalált) karakterek. Te meg pl. Attilát nem szereted. Más meg őt. Azt akarom mondani, hogy én sem reagálnék olyanra, ha valaki pl. dr. House-t kezdené el szidni, akár folyamatosan nap mint nap.
Martiannak szemmel (is) láthatólag pöttyet elege lett, de ez nem baj, sőt érthető. Az is érthető, ha neked meg belőle. Mert mindkettőtöknek van egy szemszöge, és mindkettőtök más, Adrika.
Az egy másik solog, hogy mi a normális. Az már nem ebbe a topikba tartozik, hanem egy másik címűbe, nem tudom, van-e itt olyan.
jó, de ez tudod mire "való"? azt hogy hamar Claudia fülébe jut ez a történet, s akkor ő is rá tesz egy lapáttal, a gyűrű az hamis, s akkor naccsasszonynak már lehet 2 oka, hogy miért távolítsa el a zsoltot unokahúga közeléből.
betörés, hamisítás. zsófi gyönyörű esküvője, s az álma szertefoszlik ezennel..nem arról híres ez a nép, banda, hogy ne legyen botrány.kellenek a jó kis zaftos történetek.
' Ez a lány inkább András jól nevelt lánya lehetne, nem pedig Zsolté."
teljesen igaz, szerintem nem volt jó választás..
attól tartok, hogy kis idő múlva ugyanúgy jár a mostani Linda, mint anno Noémi, hogy lecserélték, s pár hónap múlva búcsúzott. szóval, ha az új csaj nem tetszik a nézőknek, akkor elképzelhető, miszerint Zsolt elküldi őt külföldre tanulni..
nade, ennyire ne tervezzünk előre. adjunk neki kis időt.;)
ja és , üdvözöllek a csapatban!:))
az biztos, lesznek itt harcok.
bizony, bizony, ki fog derülni a betörés is, mert szabi meghallja, akkor annyi.. ha valaki itt valamit megtud, akkor utána többiek is erről fognak beszélni.
Elkészülhetünk rá, hogy az elkövetkező hetek, hónapok fő eseménye a két Berényi-testvér ádáz küzdelmével telik, ki tud a másiknak több kárt és kellemetlenséget okozni. Kettejük között pedig ott vergődik az általam cseppet sem sajnált Nórika, aki félti őket a konfrontáció kiszélesedésétől.
Afféle adok-kapoknak leszünk tanúi, no és ezen kívül jön Zsolt nagy betörési akciója, amely eleve kudarcra van ítélve..
Ezen események fényében teljesen érdektelen lesz a számomra Vanda és Szabi, Kamilla és Bandika kapcsolata, Niki keresgélése az apajelöltek között, Péterke nyilván nem sokáig homályban maradó balhéi, az unalmas, halvérű Juli, az alamuszi férjére rácsodálkozó Orsi, és még sorolhatnám..
Miközben a Dallas véget ért.
Bevallom, kevéssé ismerem K.Gibran munkásságát, aki író is volt, költő is, és az arab novella egyik megteremtője.
Az általad idézett mű érdekes, elgondolkodtató írás.
Nem tetszik nekem, hogy aki itt újként belép a történetbe, előbb-utóbb negatív viselkedési formát vesz fel, ilyen most Illés Peti, aki ha így halad, balhés srácból simlis kis bűnöző lehet, s mindez azért, mert unatkozik.
Pedig józan, visszafogott srác volt.
tényleg lement egy kb 5 éves szintjére......:S tiszta sz@r:D
nem tetszik, ahogy "játszik". a beleélése, a mosolya sem valami élethű, eredeti. de ha nem változik kb 1-2 hónap múlva,esetleg max. 4-5 hónap ,akkor nem fog.SZERINTEM.
mondjuk, érthető, hiszen zavarban van.
Én most láttam először, teljesen egyetértek!
Semmiben sem hasonlít a régire, az még oké, hogy külsőre tök más, de a karaktere is az...
Borzasztóan idegesítő. És ekkora egy amatőrt!!! Nem volt olyan jelentkező, aki rendelkezett némi színészi képességgel is?
A régi Linda már a felbukkanásakor is abszolút felnőttként viselkedett, ez a kislány pedig akár Timike is lehetne.
:ODDD