Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
a haja túl egyszerű, valami extrémebb frizurát csinálhatnának neki, hiszen ez passzolna Linda ererdeti jelleméhez!
+ a sminket nagyon hiányolom róla!! semmit nem kentek rá!
Nem tudom ki hogy van vele, de annyira nem érvényesül az új 'Lindát' alakító leányzó.
Nem értem miért nem tudnak egy karakterben igazán hozzá hasonlító szőke hosszú hajú talpra esett lányt beletenni a sorozatba.
NEM tudom ki, hogy van vele de engem speciel nagyon zavar, hogy semmi hasonlóság nincs a két lány között :S
Kikapcsolódásképpen:
A csinos énekesnőt, Hayley-t hallottátok már? Bocellivel hozzák a világhíres melódiát.." IT'S Time To Say GOODBYE..
/Én ugyan Sarah Brightman-re esküszöm, de ő is jó./
-Itt pedig egy másik invenciózus dal, ahol Enya híres számát énekli, amelyet ha jól emlékszem, "A Gyűrük urá"-ba is betettek.
Kristóf az egyetlen normális, kiegyensúlyozott, józan gondolkodású srác volt a pletykaházban, ennek ellenére a kutyaütő f.írók gyorsan kigolyózták.
Úgy látszik, itt csak a balhés, simlis, deviáns figurák a menők, a kristófhoz hasonlók, sajnos mutatóban sem kellenek. Úgy látszik, nem vonzza a közönséget. Vagy inkább Kalamárékat.
Elég szomorú.
A nagy tiszteletű ügyvédnő elfelejtett számot adni arról, mi lett a sorsa a férje által elsikkasztott, tőle elorozott milliókkal, pedig ez a nézőket módfelett érdekelné.
Ezt kívánná az igazság is, ha nem volna ez a sorozat túlzottan nagyvonalú, elvarratlan szálakkal teli, felületesen szerkesztett.
A harc alighanem váltózó kimenetelű lesz, ellenkező esetben nem lehetne elhúzni az egészet a végtelenségig, ahogyan ezt teszik Kalamárék, de azért írd csak ki, virgi!
Te ehhez jól értesz.
Húzz is bele. Mielőbbi felgyógyulást kívánok neked.
Hiányoztál, dina!
Magam is ugyanígy érzek.
Ha van igazság a földön, egyszer meg kell hogy érjük, hogy a magától eltelt, most némileg megtépázott önbizalmú, de változatlan bosszúvágytól hajtott Miklósnak keményen "belegyalogolnak a karrierjébe", és erre ez idő tájt csak a féltestvére, Attila képes.
A nagy Berényi hosszú éveken keresztül a sors kegyeltje volt, de egyszer meg kell bűnhődnie. Bízom benne, hogy ennek mielőbb tanúi leszünk.
A fák nem nőnek az égig.
Viszont az a csaj is egy hétpróbás gazember valszeg nem veszi komolyan, ez viszont felelőtlenség, mert így Timit is veszélybe sodorta. A csaj sztem még Mikinél és Attilánál is rosszabb, hiszen ők ketten valszeg gyereket nem kevernének bele az ügybe ahogy pl. Zsolt sem pedig őt se kell félteni, de ég Miki és Attila is betartja azt ,h az ellenfél családja az tabu pláne a gyerekek.
Attila megvalszeg tényleg nem annyira hétpróbás gazember mint Miki, pl. sírokat még nem rabolt ki, de kb. ennyi a különbség közöttük. Egyébként ő sem riad vissza semmitől és senkitől, pont mint Clau. Bár Clauból még a sírrablást is kinézném, ha megtudná, h a sírban van elásva egy kisebb vagyon sztem ő sem gondolkodna sokat. Attila az talán nem. Apropó a testvérétől előadott homályos történet elvarratlan szál lesz? Senki sem ellenőrizte Mikinek sem jutott eszébe. Bár lehet ,h mégis igaz, akkor viszont a történet volt rosszul megírva.
:O mi történt?? jobbulást:))))))))))
mandula kivétel?