Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ha jól látom Adri, ez az Operettszínház új darabja, Neoton-slágerekkel, ezt lát/hat/tuk szilveszterkor, amikor részletek hangzottak el a darabból-Csepregi Éva részvételével.
A "Santa Maria" máig az egyik legnépszerűbb slágerük. /A tokiói fellépésükön is-sok évvel ezelőtt-hatalmas sikerük volt vele./
az Emlékül-ről jutott eszembe: a Hooligans zenekarnak is van egy ilyen száma, nagyon jó dal, aki nem szereti őket, annak is érdemes meghallgatni, szép a hangszerelése és a szövege is.
de szeretem a stílusodat!:))
nem bele akarok szólni, s ne is érts félre, de szeretem ezt:))
Tudod Gwen, ha az ismeretségünkre figyelemmel lennél, nem ütnél meg ilyen hangot.
Nem tudom, mivel "idegesítelek"-mint írod-, más ilyesmiről nem panaszkodott idáig. A jogos kritikát mindig megszívlelem, a megalapozatlant, amilyen a tied volt pl. tegnap, elutasítom.
Azt látom, hogy nem rokonszenvezel velem, de ez még nem volna baj, az viszont zavar, hogy néha ellenséges vagy, bántó, provokatív a stílusod, mert erre nem szolgáltam rá, de ahogy gondolod.
Te intelligens lány vagy, csak nem elég toleráns, éppen ezért javaslom, próbálj lehiggadni, mérsékeltebb, együttműködőbb lenni, mert a jelenlegi hozzáállásoddal, főként kifogásolható vitakészségeddel nem öregbíted itt a hírneved.
..és most arra kérlek, vágjuk el ezt a filmet, a többieket nyilván nem érdekli a polémiánk.
Legyünk másokra is tekintettel, jó?
:DD úristen XD
ezt meg kell néznem :D
köszi
Biztos lehet majd a neten is hallgatni.
Én csak a reggeli készülődésben tudom hallgatni, így régebben mindig utólag hallgattam meg az engem érdeklő részleteket. Bízom benne, hogy ugyanúgy fel fogják tenni a napi adásokat,ahogy eddig.
Nem provokáltam én vitát, csak reagáltam a hsz-eitekre - Hangyász mocskolta őket, te meg anélkül mondtál lesújtó véleményt, hogy ismerted volna őket, ráadásul volt olyan állításod, ami a valóságot sem fedte. Később meg aszerint változtattad a véleményed a Bumerángról, ahogy a közhangulat is változott, nekem például privátban homlokegyenest az ellenkezőjét mondtad annak, amit előtte itt.
Ezek után könnyebben teszem szóvá, ha valami nem tetszik. És még vissza is fogom magam.
Ezt csak a tisztánlátás végett írtam, ha már előrángattad, bár te emlegetted a napokban is többször, hogy mennyire spongyát terítettél rá.
Ezek szerint mégsem, én tényleg elfelejtettem már.
Köszi az információt, zebi, azt tudtam, hogy visszajönnek Bochkorék, csak azt nem, mikor.
Vagy rosszul tudom?
éppen most láttam az ajánlót, illetve csak az utolsó két mondatot hallottam:
miki a lakásában (ha jól vettem le -részegen) Nórának bizonygatja kézcsókok közepette, hogy ő neki van teremtve :)))
Számtalanszor nem, de egyszer valóban mérsékletre intettelek-privátban, de arra rá is szolgáltál, amikor-még november elején-éles vitát provokáltál rádiós-ügyben, éspedig nem a tárgyra koncentrálva, hanem kifejezetten személyeskedve /Hangyásszal és velem is/, elrontva a hangulatot itt a topikban.
A baj akkor az volt, hogy nem kritizáltál, hanem piszkálódtál.
De az a vita már a múlté, túl vagyunk rajta, felejtsd el és ha lehet, változtass a stílusodon, mert az esetenként sértő, ahogy ez utóbbit K.Gibran ma megfogalmazta.
Javaslom, ne kezdd újra, ami volt-volt, spongyát rá. Remélem, ezt te sem élvezed.
Nincs kedvem veszekedni, és senkivel nem szoktam összeveszni, veled sem akarok, én itt mindenkivel jó kapcsolatot ápolok.
Veled is erre törekszem, csak ehhez két ember kell.
Ha ezt nem kívánod akceptálni, kérlek, akkor se kavarj itt újabb vihart, nyugodtan lapozd át a beírásaimat, és kész.
Rendben?
Bízom a megértésedben.
Sértő csak azzal vagyok, akiről határozott véleményem, hogy semmi keresnivalója itt. Vállalom, ha emiatt egyesek félreértenek, vagy nem szimpatikus nekik a hozzáállásom, mert elvileg mindenkinek van joga itt hozzászólni, és megérdemli hogy tiszteljük stb, de csak azzal vagyok keresetlen, aki ezt nem adja meg nekünk.
Adri más tészta, ő kirobbanthatatlan. A hülyézés egy kicsit bonyolultabb, sokáig csak finoman körbeírtam, hogy mi a véleményem a felfogóképességéről, és erre ő mindig azt reagálta, hogy "nem vagyok hülye" amikor én azt nem is mondtam.
Aztán egyszer nagyon elszakadt nálam a cérna és akkor két lehetőség közül vagy-vagy alapon ez a tény volt az egyik, de azóta megint csak kerültem.
Legutóbb viszont már akkora blődséget mondott, hogy a lehülyézés egyfajta humoros öngyógyítás volt, és úgy láttam, másoknak is nagyon tetszett. Sőt, ő sem vette fel szerintem. :)
De kerülni fogom továbbra is, amennyire lehet - az ő esetében.
Egyéb agyhalottakat továbbra sem tervezek tolerálni, főleg ha a butaságuk agresszivitással is párosul.
Ilyet én nem mondtam, csak tudom, hogy főiskolás lányok /is/ árulják magukat, olvasom, természetesen nem ingyen, hiszen a megélhetésükre, meg a tandíjukra kell a pénz.
Ez itt nem állt, mert a csajszi önzetlenül szobára ment Szabival, csak felötlött bennem, mikor megláttam a Rózsában szemezni Mikivel.
Ó, mostmár gátlástalan is vagyok? :)
Pedig elhiheted, elég sok mindent lenyelek veled kapcsolatban is, pont a korodra meg az ismeretségre való tekintettel.
Lehet hogy a stílusod kifogástalan, de azért vannak neked is idegesítő dolgaid, és az, hogy második alkalommal mertelek kritizálni, de te egyiket sem fogadtad el, nem vall túltengő önkritikára...
Azután, hogy engem számtalanszor letoltál már, nem egyszer privátban is.
Szóval a te olvasatodban a pénztelen főiskolás lányok ápolatlanok és kívánósak?
... jó tudni... :)
Ezen én is lehidaltam... A csaj odament Szabihoz dumálni, én kimentem megnézni a tejet a konyhában, hát mire visszajövök, már javában akcióznak... ILYEN VAN??
Egy csinos, ápolt, fiatal nő (nem prosti!) bemegy egy kávézóba, odamegy az első fickóhoz, akit meglát, nyíltan felajánlkozik, aztán az elutasítás után elmegy a pincérrel... Aki persze azonnal ráááll a dologra két mondat ismeretség után...
Én Barni miatt levetetem már az ajtó előtt, de ugye a miénk speciális helyzet... Mondjuk azért ahhoz nem sok IQ kell, hogy kisgyerekes családhoz nem megyek be cipőben, mikor a gyerek egész nap a földön játszik...
Viszont én sem szóltam rá korábban senkire, hogy vegye le a cipőjét, de azt sem mondtam neki, hogy nem kell, ha le akarta venni.:)
Tudja az ég, így van-e, de tudod mit, elfogadom.
Sajnos, mindkét végletnek voltam tanúja.
Ez nekem nem újdonság.
Viszont Joys, ha gerontológiai kutatásom eredményei érdekelnek, elárulom, hogy bár nagyon kevés férfi éri meg az öregkort, azok a legtöbb esetben friss szellemi színvonalon maradnak. A nők ellenben mindkét végletben élnek-vegetálnak, attól függően, mennyire épülnek le.