Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Kövezzetek meg, de most, hogy véget ért a Dallas, alaposabban belegondolva tényleg megváltozott a véleményem.
A két negatív hős között alig találok közös vonást-a gyermekük szeretetén kívül.
Olyan bűn ez? Egyértelműen Jockey a bonyolultabb, összetettebb jellem.
..és elnézésteket kérem, amiért gyakran felhoztam, esetleg untatva egyeseket.
Semmi gondom a kritikával, ez főként Gwennek szól, de azt fenntartom, hogy nem provokálni akartam utazási ügyben.
Aki engem ismer, az tudja, ez mindig távol állt tőlem.
Örülök, hogy virgi megértett.
Nézd, ha Gézának lenne esze, akkor nem lenne az Ildikósztori. :DD
És sok minden nem lenne, ha normálisak lennének a szereplők. :D
Szerintem hazudik Ildikó.
Magdi anyus halála után már tudta, hogy volt életbizti, amit az öreg fog megkapni. Csak ugye nem tudták, hogy mikor. Szerintem már akkor elkezdte a gyerekének betegségének hírék Tildusnak. Most, hogy meg megvan a lóvé, hazamegy, aztán majd hirtelen meggyógyul Berta.
Nem hazudik.
Tilda már hetekkel azelőtt tudta, amikor még Vilibá pénze a fülébe sem juthatott.
Jól mondod
(Ide jöhetne a pont, de szokásom szerint elmerengek ezen a dolgon.)
Embere válogatja, biztosan vaolna aki gerjedelmében azt csinálná amit a Szabi.
Ez a csajszi nekem is roppantúl bejönne, de munkaidőben a munkahelyemen, bárki rámnyithat... Szóval nem hiszem, hogy képes lettem volna arra amira a Szabi. De ez még hagyján. De azt végképp nem értem, hogy miért nem lehetett Kingának azt mondani, hogy én voltam, kérlek, ne mond el senkinek. Ez így tényleg nagy baromság! (Úristen! - mondád.)
Azt hiszem be kell érni annyival, hogy Vilibá lánya elvitte a lóvét, mindegy, hogy joggal vagy nem. A lényeg, hogy Géza menjen bűnüzni.
Jaj, a nimfomániás ingatlanközvetítő csaj és Botond!!!
Azért van ilyen, hogy egy nő egyedül bemegy egy nem dizsi/swingerklub/erre specializálódott lokálba, kinézi magának az első pasast, majd az elutasítást követően a pincérfiúval vigasztalódik, aki a kisöccse lehetne?
Az én Anyukám is ilyen :-DDD.
Kint sáros minden ezerrel, bemegy hozzá a vendég: Jajj, életem, nem kell levenni! Nem kell levenni!!
Én is leveszem a szőnyeges helyiségbe lépéskor, ha mondják, hogy Nem kell levenni, akkor is.
Amit ellopnak, és a házigazda vérforralóan leszarja...
Mi levesszük itthon, de vicces nézni, ahogy anyám a vendégekkel búg, hogy "Neveddle nem kell levenni" akik látva a példát szintén megtennék.
Ha vendégségbe megyek, és szőnyeges helyiségbe, akkor leveszem, ha nem muszáj, akkor is.
Én soha nem vetetem le a vendégeimmel a cipőt, csak ha ő is akarja. Engem így tanítottak. Megint csak a Szex és New Yorkot tudom idézni, mikor Carrie elmegy egy házibuliba csilli-villi ruhában, kb 100000 Ft-os Manolo Blahnik cipőben és levetetik vele....
Na, az én vendégemnek nem kell levenni. Ha nem akarom, hogy koszos legyen a szőnyeg, akkor nem hívok vendéget..
Természetesen, ha a kedves vendég le akarja venni a cipőt, akkor adok neki papucsot...
Ja szerintem még azért jár ez a csajszi magassarkúban, mert nagyon alacsony. Emmára is azért adták anno. Holnap lehet már Szellő István is benne lesz a BK-ban a mint bemondja a Híradóban a Miki féle ügyet. (mint láthattuk rtl szépen kivonult az esethez XDD)
Na meg miért ne mehetne haza egy leány koszosan? Miért kell felmenni egy fiúhoz kimosni a rucit? Netán Zsolt mindennap megnézi Linda szennyesét? Hát ezen tényleg lehetett volna kombinálni. Zsolt biztos aszitte volna, hogy Linda pasizott, azért koszos a minije....PFF