Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
tudom, csak először azt hittem hogy valami hülye, mert csak rám nézett,de amikor láttam hogy férfiakhoz is szólt, akkor azért másképp hangzott.de akkor sem mentem bele.
nagyon nehezem bízom meg vadidegen emberben.
olvastad az üzenetemet? tegnap írtam
Pengeváltás befejezve.
Mindenkinek derűs, szép vasárnapot kívánok!
Gwennek külön is.
:)))
Füled érjen bokáig! :*
:D
Lehet, hogy egy örömlány volt és a futtatója! Akkor mindkét eset igaz- dugást is akart, meg pénzt is. :D
Direkt visszaolvastam, hogy ezt most mire írtad, mert az utolsó hozzászólásom hangvételében szerintem semmi kivetnivaló volt.
Az egyetlen, hogy nem értünk egyet, de csak azért nem fogom azt mondani amit hallani akarsz, hogy békében maradjunk.
Nem provokáltalak soha, csak szóltam, amikor már nagyon nem volt kongruens a mondanivalód.
Ellenszenv maximum azzal kapcsolatban volt, nem veled, nem az emberrel.
Igen, hallottam. :(
Bízom benne, hogy csak a bulvársajtó torzította el és Bochkorékkal nem haragban váltak el.
Ha máshol jóval többet kereshet, akkor szerintem evidens, hogy azt választotta. Nincs abban az anyagi helyzetben, hogy megengedhesse magának a márkahűséget, van egy csomó tartozásuk. Ezt ráadásul Bochkor fejtette ki nem egyszer, úgyhogy remélem, megérti.
Mindenki éljen soká,
és egyben jó éjszakát kívánok!
téged is:D
boldog szülinapot:))
miért nem szóltál??:((
isten éltessen sokáig:))))))))))))))
akkor még belefér:
Boldog szülinapot!
:) nekem nemsokára lesz
és én?? :O:( nekem senki semmit nem mond?:'(
nem is kell, augusztusban lesz XD
engem igen:DD
én szeretem a zenét.
az nemcsak akkor volt tuti,hanem most is;):))
informatikai szakképzőiskola és továbbképző iskola.2 éves az érettségi, aki most 11.-es.