Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Mondhatja azt, h nyert a lottón és ebből fizetett az uzsorásnak, hiszen azt tudták ,h pénzt vett fel uzsorástól.
Még azt is mondhatja, h eladta a szelvényt egy maffiózó haverjának, aki így mosta a pénzét tisztára. Ez nem törvénytelen és ezt a rendőrségnek is mondhatja ha megkérdezik honnan van pénze.
naná, hogy tudom! Modern Talking.
Bár nekem a másik fazon gyerekkoromban jobban tetszett. Nem is értem. Mai szemmel nézve annyira "nyálas"
de az sosem milliós nagyságrendű.
Szerintem megvárják, mennyit fizet a telitalálat, majd véletlenül éppen annyit nyernek.
Részletkérdés.
Nagyobb összegnél 2-3 milliós differencia fel sem tűnhet.
Hali mindenkinek! :)
Kicsit el vagyok maradva a fórumozással, pedig valamelyik nap még néztem is egy BK-t, de mire odaértem, hogy írjak róla el is felejtettem, mit is akartam. :D
Viszont a Dallast megnéztem. Vége. Aprilt majdnem megsirattam, annyira sajnáltam szegényt. :( Kár érte, mert jó figura volt. Viszont utánaolvastam, hogy terhes lett a színésznő azért menesztették.
Az utolsó 2 rész nagyon ragyi volt Jockey álmával, az nem tudom minek kellett. Nagyon úgy tűnt, hogy öngyilkos lett a végén, bár akkor miért lenne Jockey visszatér címmel a következő film...:)
Egyetértek.
:O(((
Persze, emlékszünk, Modern Talking, C.C. Catch stb. Isten éltesse. :)
A lányomnak meg holnap van a szülinapja. :)
..Azt tudjátok, hogy ma 56 éves Dieter Bohlen??
Halljuk, ki emlékszik rá? Könnyű kérdés..
Nálunk is óriási sikerük volt..
Zebi, Silk? Virgi? Pencil? Martian?
D. Matyi okosan használta fel a Bk utáni éveket, sokat tanult, gyűrte magát és kiderült, megnyerő, kellemes hangja van.
Azóta ígéretes énekes lett belőle, aki egyre másra kapja a főszerepeket a szolnoki színházban.
Örülök a sikereinek.
erről jut eszembe:
a Pofa be! című film nemrég volt valamelyik csatornán, szerintem nagyon jó kis film, Jean Reno és Gérard Depardieu fantasztikus páros!
attilát én szeressem?:o
őő.... :D hehe:D khmm:D
itt az a baj, hogy Miki akármit tesz nem tudok haragudni rá.. najó, azért volt olyan példa:D
akiket tiszta szívből gyűlöltem, azokkal megszakítottam a kapcsolatot.
Várom, hogy kikerüljön a gödörből és reménykedem, hogy egyszer még Attila lesz a kedvenced és Mikire fogsz orrolni..
Van idő rá, a Bk-hallhattad Kalamártól- úgy sem ér véget egyhamar, addigra a /most még 5 éves/ lányunokám is férjhez megy, mi meg, ha megérem, szurkolunk majd neked, hogy a gyerekeid sikeresen készüljenek a középiskolai éveikre..
Jó az erőre jelzésem??
dehogyis......csak vicceltem, hogy mennyire szereted. ez olyan lenne, mintha te azt mondanád, hogy én attila fan vagyok:o úúh :D
nem kell haragudni Mikire, majd ismét a régi önmaga lesz.idők kérdése és ez biztos.
Te sem gondolod komolyan, hogy a nagy Berényi figurája közel áll hozzám, mindig taszított, hiszen tele van ellenszenves tulajdonságokkal, ráadásul most haragszom is rá, mert a legkevésbé szimpatikus oldalát mutatja.
Ha így folytatja, végképp elzüllik és a sárból szedik majd fel.
tudom mit jelent a "shut up!" szó:D
de nem szoktam mondani senkinek.....:-))))))))
..úgy értem, az írottakat üzenem, nem kell tartania a száját.
Itt demokrácia van.
Neked nem kell mondanom zebi, mind a kettőnek van értelme.
Az előbbi egy program, egy Windows-felület, az utóbbi pedig köztudott az angolt ismerők körében. Azt jelenti, "pofa be".
Ezt inkább Adrinak üzenem, Te tisztában vagy vele, tudom..