Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Rosszul tudod, Joys.
Egyik nap láttam velük egy riportot, nagyon megy nekik a kinti gyerekdalos biznisz.
Jó reggelt!
Engem nem kérdeztél, de vagyok már olyan idős, hogy tudjam, ki ő:)
Én akkor is maradok abban a tudatban, hogy folytatása volt ez a film. :)
Nem jó úgy, hogy Jockey meghal. :P :)
Ez a Modern Hungária egy szánalmas Modern Talking-utánzat volt, amit-jól emlékszem, senki nem vett komolyan, jobbára mosolyogtak rajtuk.
Pap Ritának legalább volt bizonyos vonzereje, Halász Jutkához hasonlóan látszott rajta, hogy szívesen csinálja, jól álltak neki a gyermekműsorok.
Ennek ellenére ő és a férje/Bodnár A./ körül elfogyott a levegő, támadások is érték őket, ezért hagyták el az országot, hogy német nyelvterületen sikeresebben boldoguljanak.
Ez nem különösebben jött be nekik, de már nem kívánnak visszatérni, ott nevelik a gyerekeiket.
Az alaptörténetben meghal, hiszen főbe lövi magát.
A 90-es évek közepén készült két új epizód már rendhagyó, melyben visszatér, úgy állítja be, mintha semmi nem történt volna korábban vele és visszaszerzi a Ewing olajtársaságot McKay-től, ill. Cliff Barnestól..
Igen.
P.Ritának sikere volt itthon a gyermekműsoraival. Úgy olvastam, ezt igyekezett folytatni Ausztriában is..
Az szörnyű volt, tényleg, Fenyő Miki egyik legnagyobb balfogása, másik volt a break.
Papp Rita és Bodnár Attila hasonlóan ízlésromboló gyerekdalokat énekeltek később.
Igen, ebben igazad van.
T.Anderst már akkoriban is kissé nyálasnak tartották, de a zenéjük elvarázsolt mindenkit.
/Túlzok, messze nem mindenkit, hiszen rengetegen utálták a discot és rajongtak más stílusokért, pl. a kemény fémzenéért.
Deep Purple, Jetrothul és társai./
Köszi, ha nem megy újra a tévében, majd letöltetem a fiammal.
Ő ebben nagymester.
Neked meg pláne gyerekjáték volt kitalálni.
Thomas Anders volt a romantikus külsejű, a hosszú fekete hajával, D.Bohlen a "machósabb"..
Mai szemmel persze minden más, de akkor az kellemes, szórakoztató zene volt, mindenütt az ő dalaik mentek, a disco zene klasszikus időszaka volt-annyira, hogy itthon is akadtak követőik: Pap Rita és Bodnár Attila a Modern Talking stílusát igyekezett lemásolni, emlékszel??
/Azóta átköltöztek Ausztriába, ott élnek jelenleg is, de nem sokra vitték../
Nekem is ez volt a véleményem a DALLAS befejező részei láttán.
A fura befejezés komolytalanná tette az egészet..