Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nóra-Attilához: "Belefulladok a munkába!"
Kár, hogy mi ennek a nyomát se tapasztaljuk..
"Te is megismered majd a Keleti pályaudvar melletti autóparkolót, ami a Kerepesi útra néz"
Erre értettem hogy ott. Esetleg abban az esetben látnám a mostaninál gyakrabban a két állomást (2hetente kétszer), ha azokra nyílna az ablakom.
Bár a Keleti mellett tényleg csak elmenni szoktunk, annak parkolóját még nem volt szerencsém tanulmányozni...
Vilibá haláli jó fej. Attila el, sör kibont, leül, láb felrak, tv bekapcs:)
Viszont arra azért figyelhetnének, hogy mikor legutóbb ilyet tett valakinél, akkor tök ugyanez a műsor ment, valami madarakról:) Ugyanazzal a narrátorral
Na, mit mondtam a beosztásról?
Így legyen lutriötösöm!
Hallgatni is rossz, amikor Juli azt mondja, "előtte az Andrással is meg kell beszélnem".
De így beszél Miki és még többen, amikor nyelvtanilag helytelenül, rendre névelővel használják a tulajdonneveket.
..és ez így folyik kezdet óta, ami felháborító.
Szomorú tapasztalat, hogy ők fütyülnek a nézők észrevételeire, legyenek azok bármennyire jogosak is, következetesen ragaszkodnak a hibáikhoz.
Elég szomorú.
Kalamárék helyében én mélyen szégyellném magam a kapitális baromságok miatt.
Múltkor is elég furcsa volt, hogy Zsófi vigasztalgatta Lindát, hogy ne törődjön Clau rosszmájú megjegyzéseivel, majdcsak meglesznek valahogy anyagilag.
És ezt pont akkor mondta amikor 5-6- nagy szatyorral a kezében hazajött... :P
Én speckó azt se tudom mit dolgozik elvileg...
Csak múltkor amikor vmi ügyfélről beszélt, akkor kezdtem el gondolkodni hogy most éppen mit is csinál de nem jutott eszembe. Valaki tud informálni?:)