Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Én most úgy láttam a végén,hogy Balázs nem ellenségesen ment oda,még is azt írják,hogy hallani sem akar Mikiről.Ez fura.Pedig nem volt feldúlt,meg semmi sem,na kíváncsi leszek,mit hoznak ki ebből.
Klaut most én is sajnáltam,egy picit:D
Viszont Attila...ez a fajta viselkedés,akármi történt a múltba,testvérek közt durva nagyon.Miért nem elégedett meg azzal,hogy csak elmondja a srácnak az igazat,de nem bemocskolni kellett volna a Mikit.Ezt azért csinálta,mert látta,hogy a Balázs kíváncsi a mikire,nem ellenséges vele kapcsolatban,és ezzel is alákavarhat neki.Alig várom a holnapi részt,ahol Nórika leossza a búráját,aztán törlgetheti a mocskos képét:D
HM én is erre gondoltam.
Nagyon tetszett.
Asszem Clau villába bemenetele alatt volt hallható.
Az jutott akkor az eszembe, hogy szívesen hallanék több "zenét" is a BK-ban.
Fruzsi jól szétkaparta Dani arcát. És még könyörög is a srácnak.
Danikám, dobd ki a csajt! Nem szimpi az első megjelenése óta...
Atinak minek kellett ennyit fecsegnie?
Nem az ő reszortja eldönteni hogy Bazsi mit fog gondolni apjáról.
De várom már azt a részt, hogy Nóra beolvasson neki. Az ajánlóban volt...
Ő is hasonló dolgokat szokott művelni most legalább megtudja milyen a tudodmi másik oldalán állni. Amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten.
Attila viszont most nagyon genyó volt, neki tényleg kijár egy süncsalád análisan világrahozása.
ő a BK főcímdalának zeneszerzője és az aláfestő zenéket is ő készíti.
Énekelt pár évvel ezelőtt egy duettet Szekeres Adriennel.
Régebben valami trash metál bandában gitározott, de a nevükre nem emlékszem.
Attila jól kitálal a gyereknek!
A legfurább, hogy Balázs nem akadt ki. Szerintem minden normális gyerek (de felnőtt is) tragikusan éli meg, ha kiderül mások a szülei, mint akiket ő eddig azoknak tartott. Hatalmas lelki törés lehet az ilyen, identitászavarral, kiborulással, keserves órákkal-hetekkel-.
Egyetlen esetben érezném (de akkor sem igazán) Balázs reakcióját reálisnak, ha eleve tudta volna, hogy ő örökbefogadott gyermek.
Na azért az utálat enyhe túlzás, nem utálom, csak irtózom a jelenlététől. Olyan egy béna, és úgy beszél mintha be lenne sokszor kattanva. Kikel magából és körbekörbe forgatja a szemeit, és csücsörít tiszta anus mouthus.
Basszus most mi volt a NóraAti lakban Bazsival?
Pont telefonáltam és nem láttam. Arra értem vissza, hogy Bazsinak "tetszik" a Miklós hogy ő az apja. MÁrmint mosolygott és nem volt ellenszenves.
létezik az ún. tényleges életfogytiglan.
Ott semmilyen körülmények között nincs mód szabadulásra.
Amerikában nincs ténylegesé életfogyt ,de ott simán kap akár 3-400 év börtönt is, max. harmadolni lehet ha mindent figyelembe vesznek, de 300 év esetén az is 100 évet jelent.
Szerintem be kéne vezetni ,h kötelező legyen dolgozni a raboknak legalább a fogvatartásuk költségeit termeljék meg, ha meg nem akar akkor ugye aki nem dolgozik az ne is egyék, régi bölcs mondás.
Ez azért van, mert a különböző emberi jogi szervezetek egyszerűen nem vszik figyelembe, hogy az áldozatoknak, sértetteknek is sérültek az emberi jogaik. Ők csak azt látják, hogy a szegény gyilkos be van zárva.
Az nem jut eszükbe, hogy azzal, hogy az illető nem teljesítette a kötelességét (a törvény betartása), elvesztette a jogai egy részét.
Marinko csak 30 évet kapott, mert akkor még nem volt a tényleges életfogytig kategória.
Soproni Ági fia viszont élete végéig ülni fog, meg is érdemli.
Szia!
Látom te sem bírod a Lindát! Indítottam egy szavazást, lehet el kéne küldenünk a linket a barátok közt stábjának,hátha akkor észhez térnek a rendezők!
Én már el is kapcsolom,ha bandzsa jelenet jön! :)
mert a vasalt selyeming ellenére fap*nának néz ki.
Semmi melegség nincs benne, semmi puhaság.