Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
és vannak azok, akik mind a kettőt utálják...
:-)
Az biztos, hogy Attila fog kapni Mikitől, amit megérdemel!!
nos, mivel Attila lejáratta Mikit, kíváncsi vagyok arra, hogy mikor lesz az amikor majd Miki pakol ki Nórának, amiket megtudott róla. esetleg......valaki más. mondjuk a Berényi Ági.
"Ő egyre inkább kiérdemli most, hogy Nóra szakítson vele. "
ez igaz.
na igen, a DNS is kell.
kissé tapintatlan??
szerintem nagyon nincs köze Attilának, hogy milyen a bátyja.....
ő is ugyanaz. tegnap jót mosolyogtam azon,amit Bazsi mondott, miszerint "Mi van ha Miki a jó fiú és maga a rossz? " nos, nem mondom, hogy az apja jó fiú, mert NEM igaz, de szerintem igaza volt, hogy az Attila rossz fiú. Tök szemétség volt az Attilától, hogy elmondta Miki bűneit.
Kíváncsi lennék arra, hogy vajon neki milyen dolgai vannak igazán?? arról persze nem mesél, csak a másikat mártja bele a sz@rba.
és nem is neki kellett volna elmondani, hogy miért foglalkozik vele annyira Miki.
de ezért még fog kapni az Attila.
Attila lassan egálba hozza a mérleget a bátyjával szemben, de tisztességtelennek egyelőre nem mondható, inkább kissé tapintatlan volt tegnap.
Azért nem hibáztatható, hogy felvette a kesztyűt Miklóssal szemben, a helyében majd mindenki így járt volna el.
Miki bűncselekményt követett el, amikor betört az irodájába, és amikor feltúrta a család sírját, ehhez kétség nem férhet, börtönben volna a helye.
Ez pontosan így van, Attila nem követett el gazemberséget, hogy megtetszett neki, ezért közeledni kezdett Nórához.
Miki pedig onnantól gyűlöli a féltestvérét, hogy az nem alkalmazta őt a vállalkozásában.
Utána indított hadjáratot ellene, amit csak felfüggesztett, mert most folytatódni fog..
Így van, ahogy írod, és a feltételes szabadlábra helyezésből is kizárható, a tényleges életfogytiglan ezt jelenti, ennek az említett kitétel a szerves részét képez/het/i.
Az életfogytiglan, vagy halálbüntetés-régi vita, mindkettő mellett felhozhatók racionális érvek, de eldöntötték nálunk.
Nem érdemes bele menni.
Igen, így van, Mikinek nagy az előnye a disznóságok és gazemberségek terén, de amint látni, Attila kezdi feketére festeni a róla alkotott képet, tegnap alaposan eláztatta a bátyját Balázs előtt, igaz, valótlanságot nem mondott neki, de túlzásba vitte az informálást, ez egyértelműen Miklós lejáratását célozta.
Ő egyre inkább kiérdemli most, hogy Nóra szakítson vele..
Megjegyzem, el ne felejtsük, hogy Mikinek még illetékes helyen DNS-vizsgálattal kell bizonyítania, hogy valóban ő az apja a 16 éves Balázsnak, mert ezt egyelőre csak ő állítja, ez még nem bizonyosság.
Köszönöm a "megtisztelő" megszólítást!!!
Szerintem nem kéne...
Ne személyeskedjünk kérem szépen,mert nem ismerjük egymást(szerencsére),tehát örülnék,ha a felhasználó nevemen szólítanál,vagy inkább sehogy,rendben?!?!
Előfordulhat!Értem mit mondasz,hát igen,visszagondolva a történtekre tényleg a Mikinek semmi sem volt szent,ha a saját érdekéről van szó.
De hát ez van!
most őszintén, egy ilyen gyereknek mint Balázs pont egy ilyen pasira van szüksége mint Miki?
az a srác aki Tóni szívét kapta is csak addig kellett neki, amíg hirtelen nem számára kényelmetlen az ott léte
nagyon valószínű, hogy Balázs is így járna
Ez teljes mértékig igaz,attól hogy az Attila genyó,a Miki is az marad,és nincs mentség a régi baklövéseire,viszont a mostani helyzetet nézve,mert ugye a mostani cselekedetek sorozatáról van szó,sajnálom a Mikit,mert esélye sincs jelenleg jó színben feltüntetni magát a fia előtt,mert a drága tesó,az önvédelmező Attila bekavart.
Mind a kettő megéri a pénzét,és nem vagyok elfogult,mert mint már írtam,nekem Attilával nem volt semmi bajom az elején,semleges volt,de egyáltalán nem tartom különbnek egyiket sem a másiktól.
Megmondtam amit megmondtam,kész!Nem szokás nálunk a testvérünk párját elszeretni.Úgy látszik elbeszélünk egymás mellett!
Manapság tudom,hogy elkorcsosult a világ,és már divattá válik minden erkölcstelen dolog,én nem támogatom az ilyen fajta kapcsolatokat,ennyi.Legyen az szerelem vagy lukra játszás,teljesen mindegy.
És megköszönném,ha lezárnánk a témát.Te úgy gondolod,én meg így,egymást nem fogjuk soha meggyőzni,meg megérteni,nem is kell.Köszöntem!
látom mindenki Attilát szapulja, nem olvasok vissza, de írnék pár gondolatot :)
amikor láttam, hogy Ati megmondja, hogy miért keresték Bazsit, azt hiszem én is megmondtam volna, mert ez már túlságosan sokáig volt elhúzva, épp ideje volt, hogy valaki végre elárulja
az hogy mondta, hogy Miki miket művelt, hát az már kemény dió, de lehet, hogy annyit én is elmondtam volna, hogy Miki nem az az ártatlan bárány, mint aminek most épp mutatja magát
amennyit visszaolvastam, hogy Miki tett jó dolgokat is, ez tény, de amiket művelt olyat normális ember nem tesz meg, és mert Ati se jobb az nem menti fel Mikit semmi alól
nagyjából ennyi ami eszembe jutott
a kikezdés valakivel egészen más, mint szerelembe esni valakivel.
A "nálunk nem szokás" meg csacsiság: mi nem szokás nálatok? Szerelembe esni?
Itt nem alattomos kikezdésről volt szó, hanem vonzódásról.
Attilának nem kellett volna kitálalnia Mikiről, nem gondolkodott.
Bazsi szerintem csak látszólag volt nyugodt, akkor fog robbanni amikor szembesíti Mikit az Attilától hallottakkal.
Egyébként anno Nóra is lejátszotta Tónival azt amit most Attila Bazsibal