Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
"Ugynaúgy felhasznál a céljaihoz gyerekeket is ha kell mint Clau vagy Miki"
mint tegnap Attila Balázzsal, csak azért, hogy még inkább beletíporja Mikit a földbe.....
egyetértek
azonnal észre lehetett venni Attilán, hogy hazudik.
miki sem említette, hogy van egy fia...
kinga sem, hogy abortusza volt...
magdianyus félrelépésének következménye...
és még sorolhatnám az olyan dolgokat, amik messze a múltban történtek, egy árva szó sem esett róluk, és egyszer csak kiderültek...
:D:DDDDDD!!!!
Ez jó volt:)
Nem baj! :) :D
Néztem a képeid. Aranyosak vagytok!
Ez az ami miklós életéből kimaradt. Legalábbis ami a fiát illeti. De Timikével sem sokat bajoltak, legalábbis nem mutatták. Persze, mert a bk nem a csecsemőnevelésre teszi a hangsúlyt.
Sztem viszont Attila ugyanúgy megtenné azokat, amiket Miki ha érdekében állna és hát ugye Mikinek van némi előnye, mert ő régebb óta van a sorozatban. De, h Attila sem riadna vissza semmitől az tuti. Ugynaúgy felhasznál a céljaihoz gyerekeket is ha kell mint Clau vagy Miki. Neki se szent semmi ha akar vmit.
Most is azt gondolta, h most jól betart Mikinek és mikor lebeszélte Balázst, h mégegyszer idejöjjön akkor még gúnyosan vigyorgott is, h nesze Miki most megkaptad. Aztán majd néz nagyot mikor Nóra megtudja és fordítva sül el a dolog. Szinte biztos, h rosszul jön ki ebből, Nóránál végképp elvághatja magát, hiszen Miki dolgairól már tud az nem újság, neki viszont van vesztenivalója, mert most rájön, h ő se különb nála. Nem gondolta ezt végig alaposan sztem, csak a pillanatnyi helyzetben gondolta azt ,h na most csakazértis jól betartok Mikinek, mert csak.
Adrika drága! :)
"szerintem tök jó apja lenne a gyereknek Miki."
Hadd vitassam ezt az állítást! A jó apaság kezdődhet akár a megtermékenyítéstől, akár a gyerek megszületésétől, de semmiképpen sem a gyerek 16 éves korától. Jó, akkor is tehet sokat ha módjában áll, de az már nem az igazi.
Nem éli meg a felesége terhességét, a szülést, az utána következő alváshiányos éjszakákat, esetleges szülés utáni depressziót, aggódásokat, bölcsödés-, óvodás-, iskoláskort. Nem ő tanítja meg biciklizni illetve - kedvenc(?) filmünkben futballozni. A kölöknek már megvan a saját világa, olyan amilyen.
Jelen esetben Mikinek lehet kedvező, hogy a fia nem szereti azokat az embereket akik felnevelték, bár mindenképpen tartozik nekik hálával, mert mégiscsak...
Miki szerepe annyi lehet, hogy pénzt ad neki. De nincs mibűl. Örül, ha kitartást tud...
--
Érdekes, hogy emberek milyen különbözően tudják a dolgokat megítélni. Miki egy ganaj. Hát, hogy Attila milyen? Biztos, hogy nem rosszabb mint miki (szerintem), sőt, egyelőre még jobbnak látom. De hogy ismeri a piszkos trükköket azt látom, de az nem baj. Attila még nem cserélte ki senki gyógyszerét egy másikra, ami láthatólag meghülyítette Klaudiát, még Klau szerencséje, hogy nem halt bele, nem ütött le hátulról embert és nem ásta ki más sírját.
Amúgy ÉN nem látok abban erkölcsileg kivetnivalót, hogy Nóra most Attilával van, hiszen Miklóstól jogerősen is elvált. Az a beteg ebben a dologban, hogy továbbra is egy fedél alatt él a régi férjével is és naponta látja. A fene aki megeszi!
--
Hofiról Bogojnak: Akkoriban ő kritizálta a rendszert, volt is olyan hihető pletyka, hogy ült is miatta. Aztán most az az álláspont, hogy ő volt akkoribn a szelep. Neki megvolt minden engedve, az emberek meg egy órára megkönnyebbültek, kiszórakozták magukat.
A temetésén CSAK mszp-s politikusok voltak jelen amit a javukra írok. Igazán ott lehetett volna az ellenoldal is!
--
Mi van még?
Hülyeség egy "kibaszott" filmen összeveszni! :D
Ide is el kellett jutnia. Becsülöm őt a törekvéséért, a kitartásáért, a szakma szeretetéért.
Felvettem a Szigligeti Színház szilveszteri műsorát, amelyben 3 alkalommal is énekel, le a kalapot előtte!
Ha így halad, még sokra viheti, mert jók az adottságai.
most már nem lány, hanem kétgyermekes anya :-D
de nagyjából jól emlékszel :-)))
gondolom, hogy nem vágyik vissza a BK-ba.
az élete neki a színház.
őszintén szólva, amiket olvasok róla, hogy milyen darabokban szerepel, jobban is áll neki, mint anno a Tóni szerep.
D.Matyi ezt még-gondolom-akkoriban jelezte, amikor kivált a Bk-ból.
Azóta aligha vágyik vissza, hiszen Szolnokon megbecsült ember lett, színházának egyik nagyon tehetséges, fiatal reménysége, aki naponta bizonyítja rátermettségét és amint hallom, a helyi közönség megkedvelte.
/Él egy ismerősünk ott./
:p
"Érdekes törvények
------------------------------
Libanonban a férfiak törvényesen létesíthetnek nemi kapcsolatot állatokkal, de csak nőstényekkel. Hím állattal folytatott szexuális kapcsolatért halálbüntetés jár. (Hát így érthető...)
-----------------------------
Bahreinben egy orvos törvényesen vizsgálhatja egy nő nemi szerveit, de tilos közvetlenül rájuk néznie a vizsgálat során. Csak tükörből nézheti őket. (Jó kis vizsgálat lehet....)
A mohamedánok nem láthatják egy holttest nemi szervét. Ez a temetkezési alkalmazottakra is vonatkozik. Az elhunyt nemi szervét téglával vagy fadarabbal kell eltakarni. (Téglával...?!)
Az önkielégítést Indonéziában lefejezéssel büntetik. (Még jó hogy Európában élünk.)
Guam szigetén vannak olyan emberek, akiknek a főfoglalkozásuk az, hogy az országot járva nőket fosztanak meg a szüzességüktől, akik fizetnek nekik azért, hogy először élhetnek nemi életet. Guam törvényei szerint szüzeknek tilos házasságot kötniük. (Most mondd meg: létezik ennél jobb foglalkozás a világon?)
Hong Kongban egy megcsalt feleség törvényesen megölheti a házasságtörő férjet, de a saját kezével kell tennie. Fordított esetben a férj bármilyen módon végezhet a hűtlen asszonnyal.
A liverpooli törvények megengedik a trópusi halakat áruló nőknek, hogy topless dolgozzanak.
A kolumbiai Caliban egy asszonynak csak akkor szabad házaséletet élnie a férjével, ha az első alkalommal az anyja is jelen van, hogy tanúsítsa az aktust. (El tudod képzelni, amint az anyós néz
közben?)
A bolíviai Santa Cruzban törvény tiltja, hogy egy férfinak egyszerre legyen szexuális kapcsolata egy nővel és annak a lányával.
Marylandben csak szeszes italokat árusító üzletekben elhelyezett automatákból lehet óvszerhez jutni."
:p
gondoltam, hogy nem bigámia......:))
azt hittem hogy kétszer nősült.
bocsi,bogoj:DD
ő az a lány, akivel megismerkedtél anno angol után?? vagy nem tom hol:p
megkérted a kezét, ő kért 2 napot, igent mondott és jártatok:DD
na azé annyira nem vagyok hülye, hogy komolyan vegyem a sorozatot:))
ők "csak" egy szereplők.....:p