Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Akkor jól emlékeztem:)
De ez akkor egy nagy baki?
a csajszi valóságban 10-11 éves, míg a sorozatban elvileg 7-8:S:S
de 3-4 :DD
:DDDDDDDDD
az nekem is tetszett..
és azaz idióta nevetése..
Számomra, az írók jóvoltából inkább Miki a szánalmas, mert ezzel a naiv pisztoly-históriával, meg a nagy magabiztosságával mesebeli szituációkba keverik és még az általános iskolák alsó tagozataiban járók sem hiszik el, hogy gyertyaszálként, bármikor bemasírozhat a börtönbe, mintha csak egy bevásárlóközpontot látogatna..
Egyébként "Sparafucile" sem lehet valami i.q.-bajnok, másnak már régóta gyanúsak lennének Miki izzadságszagú kifogásai, miért nem hozta magával a stukkert abból a házból.
De ne legyünk olyan szigorúak.
-Imi után ő is lúzer lett, és ilyen alkat Géza is, aki most csapdában van, mert a Zsófival kezdett viszony elkerülhetetlenül napvilágra fog kerülni és óriási botrányt kavar majd.
Laci talán észhez tér, erre azért van remény.
-Gizi favorizálását nem tartom jó ötletnek. Ha nem is egy "leharcolt lotyó", ahogy Géza nevezte, de túlzás, hogy az egykori lecsúszott, züllött életvitelű, alkoholista nő egyszerre most mindenhez ért, irodai asszisztensé lépett elő, tud könyvelni, kezelni a számítógépet, józan életet él, ráadásul, mint olvasni, még az öreg Vilivel is összehozzák.
-Tegnap már elég tendenciózusan előrevetítették, hogy Zsófika, a "háborús özvegy", bekapja a legyet, legalább is ez valószínűsíthető.
/Nagy adag késéssel, végre mindkettejüknek eszükbe jutott, hogy nem védekeztek../
Az én selyempatkányaim/akár fiúk, akár lányok voltak/, nagyobb termettel rendelkeztek, mint a dzsungáliai törpehörim. :DDD
Kb 20 éve volt aranyhörim, azok méretére már nem emlékszem. Akkor még nagynak láttam őket.
Annál életszerűtlenebb volt, hogy most ilyen boszorkányosan meglépett. :) Vagy eddig bambának álcázta magát, hogy aztán óvatlanul elszökhessen? :)
Ja igen, aranyhörcsögeim voltak, pont azért, mert a törpék túl picik, nem lehet őket dögönyözni. :)
Mindenesetre nem értem, Nikinek miért kellett így kiakadnia, kajával tényleg elő lehet csalni a dögöt. Ha nem is éhes, a gyűjtögető vére nem engedi, hogy ott hagyja a zsákmányt a szoba közepén.
No, tettem föl. Sajnos egymás melletti fotók biztonsági okból nem készültek, azaz volt olyan, amin épp a patkányketrec tetején rohangál a höri, de az sokkal közelebb volt a kamerához, így voltak pont egyformák. :D
De viszonyításképpen - az én kezemben van a kifejlett hörcsög, ami nagykorában is simán közlekedett a wc papír gurigán keresztül, míg patkesz barátunk a másik képen még kölyök. :)
Ha tudok, rakok én is a mostani hörilányainkról, a lányom kezében. Akiket most láttunk patokat a kiállításon, azok Ricsiénél jóval kisebbek voltak. Furák ezek a méretkülönbségek.
De ennél is furább, (ON) hogy Kamilla hogyhogy most hirtelen rácuppant Timikére, akit eddig használhatatlan dedósnak tartott? Így elvarázsolták a balettmozdulatok? :)
Egy fiút tartottam, majd két lányt. A fiú meghalt 4 hónapos korában, de ő is kifejlett volt már akkorra.
A patkányok meg normális kísérleti patkányok voltak, kb mint a Ricsié anno. Majd keresek róluk képet és rakok fel az adatlapra. A patkszok többször majdnem berántották a ketrecükbe a hörit, mikor az szabadon futkározott, akkor is látható volt a méretkülönbség. :)
Nekem nem kell bemutatnod, mindkettőből tartottam már többet is. A patkány sokkal-sokkal nagyobb, farok nélkül is.
A 10 centinél nagyobb hörcsög (nem kihúzva) szerintem már mutáns.