Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nem, egyáltalán nem, de itt, ismervén a Bk szenzációkra hajazó cselekmény vezetését, nagy a valószínűsége, hogy Zsófi bekapja a legyet.
A fejemet teszem egy fej káposzta ellenében, hogy ez következik.
Aztán majd rohanhat a "Nőgyogyira", hogy segítsenek rajta, ő nem így gondolta..
Persze Zsolt így is mindenről tudomást szerez majd.
Hát Petinél már igen, de egy kicsinél nem mindegy, hogy 3 éves, 5 vagy 1, lásd Máté és Timike. :)))
Az már nem oszt, nem szoroz, hogy Klaudia 51 vagy 53 éves mondjuk. :)))
jó de akkor nem az lenne a neve, hogy" Nagyeszű "Géza
Valóban, akkor már lehetett volna annyi esze, de Gézának is lehetett volna, h felhúzza a zoknit.
Először a kéj mámorában megfeledkezett róla. Másodszor, amikor átment Gézához, csak eszébe juthatott volna! (Ráadásul vsz. a második alkalommal kapta be a kukacot.)
Nemcsak gyorsan nő, gyorsan változik is...sokáig egy szöszke, fehérbőrű gyerek volt, most meg egy sötéthajú, barnabőrű:)
+1 év az még belefér és nem feltűnő. De ő kb. a sorozatban is annyi idős amennyi lehet.
Ha jól tudom pl. a Petit játszó színész is öregebb a valóságban 1-2 évvel. Az még belefér.
pl.kézzel-lábbal, és most nem lenne gond :DD
De szép lenne ha pusztán kedvességből megintt bekevernék aláfestő zenének a Body Count-tól a Copkillert.
hát hogy ha tényleg abbahagyta, akkor elég felelőtlenség volt Zsófi részéről hogy nem védekezett sehogy sem.
Lassan végigmegy itt már a magyar utónévkönyv. :D
Persze, Clau (szintén utólag beírt) húga, de őt mindig Sziszinek emlegették.
Jóvanna, de tényleg van Szilvi is, ez zavart meg! :DDD
Akkor Gizi.
Akadsz itt fenn ilyen kis semmiségeken. :D :P
Vajon a hörcsögbalhé is hozzájárul Niki távozásához a Házból? (Niki összeszidja Timikét, utóbbi bőgve el, mire hamarosan Nóra dühödt fúriaként támad rá, mindennek lehordva szegény pettyes múltú leányanyát.)
Gizihez képest Vili bá' kész nagytőkés.
Kétszer volt alkalma Zsófival coitálni. Hogy ezen belül külön-külön hányszor sikerült, az maradjon a fkv-írók titka!
Viszont az lesz, amit mondtam: Zsófi abbahagyta a fg. szedését. Remélhetőleg a legyet is bekapta, hiszen ez valóságos jutalom lesz a BK mindenek dacára kitartó nézőinek.
NB: Én ma inkább Maradonát nézem!
:ODDD
Utóbbi (rendőrgyilkos) fulladjon bele a saját főztjébe!
Mert megérdemli.
Márknak a jelek szerint 2 funkciója lesz:
1. Kibékíti Pszichorsit Lacival;
2. lepattintja Nikit, Kamillát (+Csibészt?) a Házból.
És valóban, Bereczki Gergő 1997-es.
Így van. Arról meg nem volt szó, hogy könyvelne, csak irodai kisegítő. Iminek sincs semmi ilyesmi végzettsége, meg még dolgoztak ott mások is, talán a nagyeszű Gézu is, nemde? Hozzá képest Gizus egy IQ bajnok.
Zsolt ellentétben a gyerekekkel kortalan. Az "alkalmi" barátnői kora szinte sosem változik.
Hát ez van. De ők legalább kerestek nekik másik helyet, nem pedig simán kitették.
Én csak azt figyelem, hogy mikor a Máté alszik is, hogy kiabálnak egymásnak a lakásban. Durván hangszigetelt szobában alhat a kissrác.
Egyszer ugrott ő is egy-két évet, amikor újra cserélték. 99-ben született, vagyis a fiamnál egy évvel idősebb, ehhez képest jelenleg Bandika nem 11 éves, hanem 13 lehet.
azért mindenhez nem ért, de szerintem van hozzá affinitása akkor miért ne tudna összerakni pár papírt, a wordot meg nem túl nehéz egy tanfolyamon megtanulni
ha meg épp nem iszik, és ezt komolyan gondolja, meg a lelkiismerete is rossz, hogy eddig rosszul csinálta, szerintem nagyon hiteles a karaktere
Hihetetlennek tartom, hogy némely emberek képesek megunni a kisállataikat. Ezek biztos a saját családjukat is lecserélnék időnként ha tehetnék..
További ajánlott fórumok: